Отзывы покупателей о Детский столик и стул 6 в 1 растущий. Стол многофункциональный с игровой лего поверхностью "Трансформер Мультиплей" (Pink)
- Василина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop. Цвет: Серый
Замовляли донечці столик на 2 рочки, все прийшло гарно запаковано, все якісне, столиком дуууже задоволені)
- Продавец FlamesShop
Доброго дня. Дякую за ваш відгук . Ми раді, що ви високо оцінили якість нашого товару . Ваш досвід користування допоможе зробити іншим покупцям правильний вибір. Також можете переглянути інші товари нашого магазину, через кнопку - Всі товари продавця.
- Марина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop. Цвет: Серый
Дуже швидка відправка, професійні менеджери, брали дитині на 3 роки, все підійшло, малюку сподобався стіл.
Рекомендую цього продавця і товар- Достоинства:
- Надійний, міцний, немає запаху, легко збирається, не важкий, не ковзає
- Яна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop. Цвет: Розовый
Замовляли дочці на 1 рік. Швидке оформлення, відправка, якісний товар. Дитині сподобалось. Виглядає надійно. Рекомендую!!!
- Достоинства:
- Розмір, функціонал, ціна
- Оксана Ж***
Чи можливо маєте фото вживу? Цікавить наскільки рожевий колір)
Дякую! - Яна Ш***
Пильна роза
- Ольга
Скажіть будь ласка, як для дитини по розміру, зручності на такий вік? Також зараз рік пройшов, як від за цей час дитині? Моїй дитині 1,4 р, теж думаю такий вже брати
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop. Цвет: Серый
Відповідає опису, зручний.Дитина задоволена.
- Яна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop. Цвет: Синий
Це справжня знахідка! Є спеціальне місце для гри з LEGO, тож конструктор більше не розкиданий по всій кімнаті. А ще отвори в столику можна зручно використовувати як підстаканники. І сам по собі дизайн дуже гарний
- Достоинства:
- Дуже зручний і продуманий столик
- Недостатки:
- Стілець хотілося би трошки більший з більшою спинкою
- Марія Б***
Дрюрого дня. А підкажіть будь ласка, яке Легко підходить до цього столика? ЛЕГО ДУПЛО підходить??
- Продавец FlamesShop
Звичайне LEGO та LEGO Duplo підходить .
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop. Цвет: Синий
Чудовий стіл для 2 - 2.5 років, незамінна річ.
- Ангеліна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop. Цвет: Розовый
Дитина дуже задоволена, від столика не відходить ,дуже подобається збирати лего
- Достоинства:
- Швидка доставка,гарна якість
- Продавец FlamesShop
Щиро дякуємо, що поділилися вашим досвідом. Ваша оцінка допомагає іншим покупцям зробити правильний вибір.
Нехай покупка приносить лише позитивні враження.
- Екатерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop. Цвет: Серый
Чудовий комплек! Дитина від нього на відходить. У мами зв'явився вільний час
- Вікторія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop. Цвет: Серый
Столиком довольны, качество хорошее, все пришло очень быстро.
- Достоинства:
- Лёгкая сборка
- Вікторія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop. Цвет: Серый
Гарний та якісний столик!
- Аліна В***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop. Цвет: Синий
Дуже класний столик. Дуже міцний. Краще ніж на фото.
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop. Цвет: Серый
Дякую за такий якісний товар. дитина задоволена. Мама також. дуже зручний, а саме головне вистачить надовго, тому що регулюється висота.
Гарних вам продажів.
Рекомендую.- Достоинства:
- Якісний, зручний, багатофункціональний, регулювання висоти
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop. Цвет: Серый
Столик гарний, сподобався. Якісний. Стійкий і в той же час відносно легкий. Дитині дуже зручно. Легко збирати і розбирати, що теж важливо. Продавцю також дякую. Швидко, без зауважень.
- Яна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: FlamesShop. Цвет: Розовый