- Наталія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ZooLis. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12 кг
Брала для Шпіца, їсть його вже давно, все добре.
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Shusha. Вес 1 шт: 4 кг
Йорк їсть з задоволенням
- Достоинства:
- гарний корм, дрібні шматочки
- Продавец Shusha
Дякуємо Вам за відгук
Дуже раді, що Вашому йорку корм смакує із задоволенням
Нехай улюбленець завжди буде щасливим, активним та ситим
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
Цвергпінчер їсть з задоволенням.
Беру цей корм вже два роки тільки міняю смаки. Шерсть блискуча, собаці подобається. - Віра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Все гаразд.
- Семенкина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Кращій,подобається йоріку більш ніж Роял ,перейшли
- Достоинства:
- Гарна ціна зі знижкою
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
Корм собачке понравился. Стала есть сразу, хотя в детском возрасте были проблемы с лососем (через месяц 7 лет). Но наблюдаю за ее поведением, желудком, так как это ещё первая неделя, когда она начала его есть. Спасибо за быструю доставку, обслуживание. Вообще "Розетка" - СУПЕР и не только по корму. Много чего в ней заказываю.
- Достоинства:
- Сразу собака стала есть (вообще очень привередлива к еде)
- Недостатки:
- Пока не наблюдаю
- Людмила А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Корм собака ела с удовольствием
- Недостатки:
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: SpinatUa. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
Швидко зв'язалмсь і відправили. Рекомендую продавця
Дуже сподобався моєму йоріку цей корм,прямо із задоволенням завжди смакує,беру вдруге велику 4 кг пачку,маленькі гранулки йому до вподоби
- Достоинства:
- Дякую за знижку
- Недостатки:
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Дякую!!
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Взяли з рук двухрічного хлопчика тібетського спаніеля, у нього був наліт на зубах. Корм допоміг зняти наліт
- Достоинства:
- Допоміг зняти легкий наліт на зубах песика
- Недостатки:
- Аріна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 700 г
Як власниця чихуахуа, я знаю, наскільки важливо підібрати правильний корм для цих мініатюрних, але таких особливих собачок. Вони мають свої унікальні потреби: маленький розмір гранул, чутливе травлення та часто схильність до алергій. Нещодавно я спробувала повнораціонний сухий корм Optimeal для дорослих собак мініатюрних порід з високим вмістом лосося, і можу сказати це справжня знахідка для моєї улюблениці!
- Достоинства:
- Блискуча шерсть
- Недостатки:
- Ирина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
Непоганий корм за таку ціну. На суперпреміум він не тягне, але до преміум можна віднести. Собака їла із задоволенням.
- Достоинства:
- Зроблено в Україні
- Недостатки:
- Петро Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Petsplay. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
Відмінний корм!
(Чіхуа-хуа 3,7 кг.)- Достоинства:
- Корм відмінний, ціна влаштовує.
- Недостатки:
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
Хороший корм. Подходит нашей собаке. Йорк. Кушает его с щенячьего возраста.
- Лариса Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Дуже хороший корм!
В мене собачка потребуєгіпоалергенного корму.
Дякую- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 700 г
Чишка їсть із задоволенням. Розмір ок. - малесенький, йому сподобався.
- Достоинства:
- Собаці зайшов
- Недостатки:
- Поки не виявили
- Шевченко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Замовимо ще, чіхуа 2 роки, 4кг смакує
- Достоинства:
- Ціна, знижка
- Недостатки:
- Ирина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
Дякуємо Вам за : ціну,якість та обслуговування
- Достоинства:
- хороший корм мої собаки дуже люблять цей корм
- Недостатки:
- Алексеева И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Гарний корм , собакам сподобався. Ніяких негативних наслідків не помічено
- Достоинства:
- Співвідношення ціна-якість
- Недостатки:
- Светлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
Собаці подобається
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Наша собачка їсть з задоволенням. В неї алергія на курку, тому лосось наше все
- Достоинства:
- Недостатки:
- За такі гроші нема
- Ясенова Л***Отзыв от покупателя. Продавец: lick&bark. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
Маленька фрацкія, якісний корм.
Все швидко- Продавец lick&bark
Дякуємо за відгук!
- НаталияОтзыв от покупателя. Продавец: lick&bark. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 4 кг
собачки нормально їдять, добре себе почувають після нього, нарікань немає
- Достоинства:
- собачки нормально їдять, добре себе почувають після нього, нарікань немає, швидка доставка
- Ирина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
Нашому йорку сподобався корм, їсть із задоволенням. Великий плюс , що маленькі гранули .
- Достоинства:
- Маленькі гранули. Гарний склад
- Недостатки:
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.5 кг
Дякую! Бівер -йорк обожнює цей корм ❤️
- Лідія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 700 г
моїй китайській сподобався. гранули невеличкі. ість з апетитом
- Достоинства:
- склад
- Оксана Ю***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 700 г
Цей добросовісний продавец зробив з нас постійних покупців!) Користуємось кожен день тому купуємо досить велику кількість і кожен раз бачимо відмінну якість та гарний смак і ще ніразу небуло проблем зі стулом. Вражає, дякую!
- Достоинства:
- Приємна консистенція. Доступна ціна
- Недостатки:
- Зовсім немає
- Дар'я Б***Продавец: SVM. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 700 г
Добрий вечір! 14 січня замовляли корм «Opti Meal», яке через деякий час було скасовано продавцем. АЛЕ спочатку мені повідомили, що нібито товар буде надіслано через два тижні, а потім повідомили «брак останнього пакету, замовлення скасовано»…
На жаль, за товар сплатили відразу, з картки списання відбулося за лічені секунди, а ось й повертати і досі не поспішають. Спочатку писали, що гроші заморожені, а потім незвичним шляхом «списання» зникло з історії транзакції. Доказати операторам ПриватБанку, що повернення не відбулося, дуже складно, бо списання зникло!
Дана ситуація штовхає на думки, що це шахраї. У нас війна, а люди намагаються заробляти завдяки обману!!!
Я дуже рада, що це лише 279 грн, а не 5 тис. грн. Просто жах!!!- Продавец SVM
Доброго дня! Ніхто Вас не обманював і тим більше на 279 грн! Кошти через систему LiqPay повернуто Вам на картку, якщо цього не відбулося будемо звертатись до них та вяснювати в чому справа. Ми доступу до Приватбанку немаємо, тому "дивним чином" зникнути нічого не могло!