- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Комплектація не відповідає опису. В наявності є 9 біт, а не 11, як вказано в описі. Є залишки абразиву та стружки після обробки, та раковини на ручках. Для кого критично, звертайте увагу. Біти аж занадто легко тримаються в резиновій касеті. Обирав між цим і Ganzo g303, але обрав цей через наявність запасних лез до кусачок і кращої пост обробки ( як я думав), але цей теж хрустить при роботі. Подивлюсь як покаже себе в роботі після миття.
- Продавец Joy Point
Олександре, просимо вибачення за незручності - таке не часто буває, але можливий заводський брак. Звʼяжемося із Вами для заміни!
- Євген Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Дуже функціональний інструмент! Довге лезо ножа порівняно з конкурентами.Є запасні губки до кусачок,набір біт теж важливе доповнення.Був такий,але я не розрахував силу та зламав пласкогубці,так що повноцінний інструмент він не замінить,а як кишеньковий помічник саме те!
- Достоинства:
- Відмінний сервіс продавця,швидка доставка.
- Продавец Joy Point
- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Не одразу було зрозуміло чому лезо не розфіксовується, і лише дома на одному моменті було показано як це можна було зробити, але через фіксовувач зламанний і більше не працює, на відео лише показуються інструменти які і так є в описі і на картинках товару
- Достоинства:
- інструменти працюють, покищо
- Недостатки:
- Не корисне відео на якому нічого потрібного не позповіли, мультитул був у маслі
- Продавец Joy Point
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Рекомендую продавця, товар був у наявності, відправили дуже швидко, спілкування приємне. Інструмент повністю співпадає з описом і фото.
- Достоинства:
- Якісний, має багато функцій, компактний.
- Продавец Joy Point
- Володимир Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Багато необхідних інструментів, але після того як я протер ніж спиртом, пройшло 4 дні, лезо побило іржою.
- Достоинства:
- Багато необхідних інструментів в одному.
- Недостатки:
- На ножі зявилась за декілька днів іржа.
- Продавец Joy Point
Володимире, нам прикро чути що лезо побло іржою. Пропонуємо зробити заміну товару - звʼяжемося із Вами напряму для вирішення цього питання!
- Володимир Х***
Як тільки написав відгук, оперативно, одразу на наступний день зі мною зв'язався менеджер магазину. Питання було одразу закрите. Відправили в той же день інший мультітул, а той залишився в мене. Наразі перевірив інструмент, все працює, іржі немає. Якісний товар. Дякую.
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
- Недостатки:
- В наборі не вистачає однієї деталі. Немає фіксації для носіння в кармані.
- Олексий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Дякую все супер
- Достоинства:
- Норм
- Продавец Joy Point
- Володимир Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Все як на фото, все як заявлено в характеристиках. З приводи роботи з ним, ще не знаю, не працював.
- Достоинства:
- Все необхідне під рукою
- Недостатки:
- Поки не виявленні
- Продавец Joy Point
- Олексій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Супер!!!
- Анатолій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Сам інструмент повністю влаштовує, досить якісний, багато переваг, ціна якість відповідає, приємно коли відкриваєш, а на ньому ще мастило і ти розумієш що ти перший. кому не подобається купуйте лазерман.
- Достоинства:
- Новий, все ходить тугенько, ніж гострий, ножиці теж, в руці лежить нормально, приємний бонус кліпса, запасні губки, виглядає дорого і практично. Поки що не користувався, добавити нічого...
- Недостатки:
- Люфт невеликий на плоско - губцях, бовтається перехідник на біти як по мені занадто, в чохлі немає окремо відділення для біт, що може заважати вкладенню набору або мульти тула. Взагалі це не значне.
- Продавец Joy Point
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
За свої гроші, якісний мультитут
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Продавец Joy Point
- Роман В***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Класна річ. Рекомендую.
- Достоинства:
- Порадував набір біт до мультитула
- Продавец Joy Point
- Назар Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Хороший та якісний мультитул
- Іван І***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
гідна якість
- Достоинства:
- гідна якість
- Продавец Joy Point
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
гарний інструмент, я задоволений
- Продавец Joy Point
Дякуємо за відгук! Приємного користьування!