Отзывы покупателей о Мультитул нож складной универсальный многофункциональный инструмент 28в1 карманный туристический стальной плоскогубцы с битами и сменными лезвиями для авто велосипеда дома рыбалки кемпинга с чехлом в подарок мультитулы мультиинструмент

Оценка пользователей 4.33/5
  • Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point

Комплектація не відповідає опису. В наявності є 9 біт, а не 11, як вказано в описі. Є залишки абразиву та стружки після обробки, та раковини на ручках. Для кого критично, звертайте увагу. Біти аж занадто легко тримаються в резиновій касеті. Обирав між цим і Ganzo g303, але обрав цей через наявність запасних лез до кусачок і кращої пост обробки ( як я думав), але цей теж хрустить при роботі. Подивлюсь як покаже себе в роботі після миття.

• Продавец  Joy Point

Олександре, просимо вибачення за незручності - таке не часто буває, але можливий заводський брак. Звʼяжемося із Вами для заміни!

• Євген Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point

Дуже функціональний інструмент! Довге лезо ножа порівняно з конкурентами.Є запасні губки до кусачок,набір біт теж важливе доповнення.Був такий,але я не розрахував силу та зламав пласкогубці,так що повноцінний інструмент він не замінить,а як кишеньковий помічник саме те!

Достоинства:
    Відмінний сервіс продавця,швидка доставка.
    • Продавец  Joy Point

• Владислав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point

Не одразу було зрозуміло чому лезо не розфіксовується, і лише дома на одному моменті було показано як це можна було зробити, але через фіксовувач зламанний і більше не працює, на відео лише показуються інструменти які і так є в описі і на картинках товару

Достоинства:
    інструменти працюють, покищо
    Недостатки:
    Не корисне відео на якому нічого потрібного не позповіли, мультитул був у маслі
    • Продавец  Joy Point

• Тетяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point

Рекомендую продавця, товар був у наявності, відправили дуже швидко, спілкування приємне. Інструмент повністю співпадає з описом і фото.

Достоинства:
    Якісний, має багато функцій, компактний.
    • Продавец  Joy Point

Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point

Багато необхідних інструментів, але після того як я протер ніж спиртом, пройшло 4 дні, лезо побило іржою.

Достоинства:
    Багато необхідних інструментів в одному.
    Недостатки:
    На ножі зявилась за декілька днів іржа.
    • Продавец  Joy Point

Володимире, нам прикро чути що лезо побло іржою. Пропонуємо зробити заміну товару - звʼяжемося із Вами напряму для вирішення цього питання!

• Володимир Х***

Як тільки написав відгук, оперативно, одразу на наступний день зі мною зв'язався менеджер магазину. Питання було одразу закрите. Відправили в той же день інший мультітул, а той залишився в мене. Наразі перевірив інструмент, все працює, іржі немає. Якісний товар. Дякую.

• Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
    Недостатки:
    В наборі не вистачає однієї деталі. Немає фіксації для носіння в кармані.
  • Олексий В***

Дякую все супер

Достоинства:
    Норм
    • Продавец  Joy Point

Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point

Все як на фото, все як заявлено в характеристиках. З приводи роботи з ним, ще не знаю, не працював.

Достоинства:
    Все необхідне під рукою
    Недостатки:
    Поки не виявленні
    • Продавец  Joy Point

• Олексій З***

Супер!!!

• Анатолій Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point

Сам інструмент повністю влаштовує, досить якісний, багато переваг, ціна якість відповідає, приємно коли відкриваєш, а на ньому ще мастило і ти розумієш що ти перший. кому не подобається купуйте лазерман.

Достоинства:
    Новий, все ходить тугенько, ніж гострий, ножиці теж, в руці лежить нормально, приємний бонус кліпса, запасні губки, виглядає дорого і практично. Поки що не користувався, добавити нічого...
    Недостатки:
    Люфт невеликий на плоско - губцях, бовтається перехідник на біти як по мені занадто, в чохлі немає окремо відділення для біт, що може заважати вкладенню набору або мульти тула. Взагалі це не значне.
    • Продавец  Joy Point

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point

За свої гроші, якісний мультитут

Достоинства:
    Ціна якість
    Недостатки:
    Поки не знайшов
    • Продавец  Joy Point

• Роман В***

Класна річ. Рекомендую.

Достоинства:
    Порадував набір біт до мультитула
    • Продавец  Joy Point

• Назар Ю***

Хороший та якісний мультитул

• Іван І***

гідна якість

Достоинства:
    гідна якість
    • Продавец  Joy Point

• Денис М***

гарний інструмент, я задоволений

• Продавец  Joy Point

Дякуємо за відгук! Приємного користьування!