Отзывы покупателей о Многофункциональная напольная кухонная этажерка – стеллаж на колесиках 130 × 42 × 34 см 4 яруса, Тележка кухонная, Черная (1785319798)

Оценка пользователей 3.8/5
  • Отзывы про товар продавца LICVID-SHOP
  • Галина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный. Количество полок: 4

Замовляла чорний колір- ОТРИМАЛА БІЛИЙ.Нехватає дві заглушки.Розчарована!Дуже неприємно.

• Продавец  LICVID-SHOP

Вітаємо! Нам дуже прикро, що ви отримали не той колір та зіткнулися з нестачею комплектуючих. Наш склад завжди намагається уважно збирати замовлення, проте через людський фактор іноді можуть траплятися прикрі помилки під час пакування.

Щоб захистити себе від подібних ситуацій, ми завжди наполегливо рекомендуємо:

Оглядати товар при отриманні: Якщо у відділенні пошти ви помітили, що колір пристрою не відповідає замовленому або в комплекті чогось не вистачає, ви маєте повне право відмовитися від посилки. У такому разі ми одразу відправляємо правильний варіант, а ви не витрачаєте свій час.

Якщо ви вже забрали товар додому, ми все одно не залишаємо вас із проблемою. Нестача двох заглушок — це помилка, яку ми готові негайно виправити, надіславши вам відсутні деталі.

Найближчим часом наш менеджер зв’яжеться з вами за номером, вказаним у замовленні, щоб узгодити відправку відсутніх заглушок або запропонувати зручний варіант вирішення ситуації. Дякуємо за розуміння та очікуйте на наш дзвінок!

• Світлана А***

Шановний магазин, а колір ви не хочете людині виправити?
      Хотіла купити, але краще пошукаю деінде.

Доброго дня!

Наш менеджер намагався з вами звʼязатись для вирішення даного питання 18.05.2026

Проте, на жаль ви не виходили на звязок. Ми хочемо як найшвидше врегулювати дане питання та щоб ви залишились задоволені, та якщо ви не будете виходити на звʼязок ми не зможемо Вам допомогти.

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP. Цвет: Черный. Количество полок: 4

Посилочку получила Дякую
    все ок
    Сподобалась етажерка
    Буде куди складати битову техніку

• Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Журавель А***

Якістю етажерки розчарована

Достоинства:
    Плюси: етажерку відправили швидко.
    Недостатки:
    Мінуси:
    1. Заказувала чорну прислали білу.
    2. Були не всі комплектуючи, замість 16 з'єднальних елементів було 15, із-за чого верхню поличку не змогли зібрати.
    3. Частина трубок була деформована

Доброго дня!

Прийміть наші щирі вибачення за цю ситуацію. Нам дуже прикро, що ви отримали товар у неналежному стані та невідповідному кольорі. Подібні випадки не є нормою для нашого магазину, і ми обов'язково розберемося, як це сталося на етапі пакування.

Наразі вихідні, тому наш відділ якості зв’яжеться з вами у перший робочий день — у понеділок. Ми в пріоритетному порядку обговоримо варіанти обміну етажерки на чорну або доукомплектацію відсутніх деталей.

Ситуація повністю підпадає під гарантійні зобов'язання нашого магазину. Усі витрати на логістику (якщо буде відбуватися обмін) ми беремо на себе.

Дякуємо за ваше терпіння. Ми зробимо все можливе, щоб якнайшвидше виправити нашу помилку.

З повагою, адміністрація магазину.

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Черный. Количество полок: 4

Чудова етажерка, використовую в прихожій.Збирається легко, на коробці є детальна інструкція. Саме головне міцно закріпити всі деталі

Достоинства:
    Недостатки:
    Не виявлено.
    • Продавец  TORI

• Маргарита Г***

Брала мені сподобалося)