- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Книга чудова і ціна норм . Дякуємо
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Роман-антиутопія англійського письменника Олдоса Гакслі "Який чудесний світ новий!"- захоплююча класика про утопічне майбутнє людства. Є над чи замислитися, особливо в реаліях сьогодення.
- Достоинства:
- - Гарний переклад українською мовою;
- Якісний друк;
- Тверда палітурка;
- Серія "Класика" видавництва BookChef. - Недостатки:
- Відсутні.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: ІНТЕЛЕКТ
Книга здешевлена за рахунок якості та кількості паперу і зміненому формату (дрібний шрифт з вузькими сторінковими полями). Шкода, що продавець не надає фото розгорнутої книги. Залишилося відчуття, що тебе "намахали".
Знову ж таки - дешево - значить неякісно.- Достоинства:
- дешево
- Недостатки:
- низька якість паперу і друку
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прочитав сам і дав прочитати іншим. Рекомендую цю книгу - змістовний твір. Продавцем задоволений.
- Достоинства:
- Хороший переклад і якість паперу. Сам твір дуже достойний.
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подобається друк книги і закладка. Гарна. Як сам твір ще не знаю. Але видавництво гідне.
- Достоинства:
- Ціна/якість.
- Недостатки:
- Доставка більше 3-ох днів.
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Люблю этого издателя, а именно Bookchef, у них отличные книги выходят(по крайне мере в серии "Классика", уже вторая моя книга из этой серии) Книга не большая по габаритам и средняя по толщине(300 ст.) имееться вшитая закладка, приятный читаемый шрифт и хорошая бумага. Об произведении ничего сказать пока что не могу, крому того что это утопия, а обо ввсём остальном можете почитать от множества критиков. Доставили быстро, заказал ночью, примерное время прибытия было на следующий день, но пришла в тот же день когда и заказывал. В общем, рекомендую
- Достоинства:
- Отличный дизайн, есть вшитая закладка