- BRNDK G***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Користуюся вже 6 місяців і мені вони подобалися, кейс трішки більший ніж у моїх попередніх редмі і форма відрізняється, але вуха швидко привикли і вони в мене ніколи з вуха не випадають в порівнянні з попередніми. Декілька раз була таке що заховав навушники в кейс а воно продовжили працювати і грали в кейсі і тому розрядилися за ніч.
- Достоинства:
- Звук
- Недостатки:
- Іноді не вимикаються коли заховати навушники в кейс, звук йде з навушників в кейсі.
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного досвіду користування навушниками! В цій ситуації радимо спробувати перевірити чи немає забруднень чи сторонніх предметів на контактах навушників та кейсу, обережно почистити їх та виконати скидання навушників до заводських налаштувань. Якщо ситуація буде повторюватись, для додаткової діагностики можна звернутись до авторизованого сервісного центру ОРРО, контактна інформація розміщена на нашому офіційному сайті.
- Роксолана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Користуюсь вже 8 місяців, в принципі задоволена товаром. За свої гроші нормально.
Купувала щоб на роботі непомітно слухати лекції, задачу виконували нормально, єдине постійно треба було поправляти.
Довго тримають заряд, я не дуже активно користувалась через що вони тримались тижнями тільки на чохлі.- Достоинства:
- Перший час була дуже задоволена: гарний мікрофон та шумоізоляція, могла спокійно розмовляти по дзвінку біля траси, добре чула людину і навпаки. Дуже непогано грали музику з басами теж все було чудово.
- Недостатки:
- Потім якість всього почала падати, правий впав по гучсті. Єдине до сих пір гарно і довго тримають заряд.
Вони не дуже тримаються в вухах, треба було постійно слідкувати щоб не випали, що дратувало.
Представник брендуДобрий день! Нам шкода, що у Вас виникли не зручності у користуванні навушниками. Щодо гучності радимо перевірити чи немає забруднень або сторонніх предметів на навушнику, спробувати його обережно почистити та скинути навушники до заводських налаштувань. Якщо це не допоможе та навушники знаходяться на гарантії, можна звернутись для додаткової діагностики до авторизованого сервісного центру ОРРО, контактна інформація розміщена на нашому офіційному сайті. Також хотіли б зазначити, що зручність носіння може залежати від індивідуальних анатомічних особливостей, радимо в цій ситуації спробувати різні розміри змінних амбюшур, щоб підібрати, які будуть для Вас найбільш комфортні.
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Какая рыбка, такая и юшка.
- Достоинства:
- Ценник, материалы, амбушюры
- Недостатки:
- Звук на троечку. Периодически врубаются в кейсе, где благополучно и разряжаются.
Представник брендуДобрий день! Для кращого досвіду користування навушниками радимо також налаштувати звукові ефекти в додатку Hey Melody. Крім цього варто спробувати скинути навушники до заводських налаштувань та перевірити роботу після цього. Якщо це не допоможе, для додатковї діагностики можна звернутись до авторизованого сервісного центру ОРРО, контактна інформація розміщена на нашому офіційному сайті.
- Костянтин А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Бомба
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за позитивні відгуки. Бажаємо приємного досвіду користування навушниками!
- Юрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Сподобалися,гарне звучання тримають заряд, рекомендую
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за позитивні відгуки. Ми раді, що Ви обираєте нас!
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Дуже хороші навушники,брала їх як подарунок
- Достоинства:
- Чудові навушники за свою ціну
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за позитивні відгуки. Користуйтесь із задоволенням!
- Лілія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Ціна- якість супер!
- Крістіна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Дуже гарні,звук чудовий
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Брал просто чтоб когда все спят смотреть кино. Для этого подходит, для музыки даже не стоит слушать
Представник брендуДобрий день! Бажаємо приємного досвіду користування навушниками. Радимо також спробувати персоналізовано налаштувати звукові ефекти в додатку Hey Melody. спеціалісти компанії ОРРО постійно працюють над оптимізацією пристроїв, щоб задовольнити потреби більшої кількості користувачів у майбутньому.
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Поки немає проблем, задоволений
- Достоинства:
- Добре передає звук
- Светлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Понравились
- Недостатки:
- Не нашла
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Замовляв для дружини, вона ними користується, недоліків не виявлено.
- Богдан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Хорошо
- Павло П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дуже задоволений, дякую.
- Достоинства:
- Дуже комфортно сидять у вухах, гарне звучання.
- Недостатки:
- Поки не виявлено.
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Випадає постійно з вух,я не знаю на кого вони зроблені…
Представник брендуДобрий день! Нам шкода, що у Вас виникла така ситуація. На жаль, зручність носіння може залежати від індивідуальних анатомічних особливостей. Радимо спробувати різні розміри змінних амбюшур, щоб підібрати найзручніший.
- алексОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Шли на подарок, всё хорошо
- Достоинства:
- По акции самое оно
- Максим А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Топ за свої гроші
- Достоинства:
- Долго держит батарею, звук топ, надёжно держатся в ухе.
- Недостатки:
- Немае
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Отлично работает
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Чистий звук, з цими навушниками почав чути більшу кількість музикальних інструментів, дуже приємний бас, гарно сидять у вусі
- Достоинства:
- Бас, чистий звук, кріплення у вусі
- Недостатки:
- Відсутність шумодаву, додатку на ios немає
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за позитивні відгуки. Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою навушників. Спеціалісти компанії ОРРО постійно працюють над оптимізацією пристроїв, щоб задовольнити потреби більшої кількості користувачів у майбутньому.
- Андрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Сенсор норм але погано тримаються
- Достоинства:
- Сенсор
- Недостатки:
- Випадають
Представник брендуДобрий день! Нам шкода, що у Вас виникла така ситуація. Зручність носіння може залежати від індивідуальних анатомічних особливостей, радимо спробувати різні розміри змінних амбюшур, щоб підібрати найзручніший.
- Микола Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Добрі навушники. За свої гроші.
- Достоинства:
- Супер, тримаються в вухах добре, звук добрий, баси норм.
- Недостатки:
- Поки що немає. Надіюсь довго прослужать.
- Тарас К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
гарний кейс, довго тримають заряд, якісний звук за такі гроші.
- Достоинства:
- гарний кейс, довго тримають заряд, якісний звук за такі гроші.
- Недостатки:
- за такі гроші, немає
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Наушники хорошо играют, да и в ушах сидят здорово, дизайн , басы тоже .
Нооо!!! Есть один вопрос!!!
Где зарядный провод и амбишюры- Достоинства:
- Все хорошо
- Недостатки:
- Нет провода, и амбишюры
Представник брендуДобрий день! Бажаємо приємного досвіду користування навушниками. На жаль, USB кабель не входить до комплектації навушників. Щодо змінних амбюшур зверніться, будь ласка, до служби підтримки ОРРО для з'ясування детальнішої інформації, ми будемо раді Вам допомогти. Контакти розміщенні на нашому офіційному сайті.
- Микита К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Все сподобалось.
- Валентин П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Одразу після ввімкнення навушників у правому навушнику чути постійний шум. Скидання до заводських налаштувань не допомогло. Шум був помітний вже під час першого ввімкненн
Представник брендуДобрий день! Нам шкода, що у Вас виникла така ситуація. Якщо навушники ще знаходяться на гарантії, для додаткової діагностики Ви можете звернутись до авторизованого сервісного центру. Контактна інформація розміщена на нашому офіційному сайті.
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Гарні навушники
- Достоинства:
- Гарний звук, батарея
- Недостатки:
- Відстань на якій є чіткий звук дуже мала
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного досвіду користування навушниками. Для коректного з'єднання не варто перевищувати відстань між навушниками і підключеним пристроєм у 10 м.
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Я доволен Беру , ише одну пару на подарок!!!
- Достоинства:
- Огонь
- Володимир І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Якісний товар
- Теодор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Користуюся вже 3 місяця , і ніби нормально, але на вулиці інколи просто перебиває сигнал і треба перепідключати, це терпимо але дратує. В вухах сидять добре і легко, ніби не відчуваєш їх. Якщо брати, то точно не для тренувань та активних прогулянок.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Сигнал
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного досвіду користування навушниками. Радимо перевірити чи немає перешкод для коректного Bluetooth з'єднання, також чи допустима відстань між навушниками і з'єднаним пристроєм. Також варто спробувати скинути навушники до заводських налаштувань та перевірити за можливості роботу при підключенні до іншого пристрою.
- Владислав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Рекомомендую, купив дівчині на подарунок, а наступного дня собі.
За свої кошти навушники вогінь ( є амбошури з навушниками)- Достоинства:
- Звучать дорожче ніж на 1300 грн
Довго тримають заряд - Недостатки:
- На 2 день використання не виявлено
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Користуюсь навушниками фірми Oppo уже років 7, перед цією моделлю користувався Oppo enco w31, проте з часом перестав заряджатися один із навушників
- Достоинства:
- Час роботи
- Недостатки:
- На IOS відсутній еквалайзер, овальна форма навушників не сподобалась
Представник брендуДобрий день! Бажаємо приємного досвіду користування навушниками. Спеціалісти компанії ОРРО постійно працюють над оптимізацією пристроїв, щоб забезпечити потреби більшої кількості користувачів у майбутньому.
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Рекомендую
- Достоинства:
- Не дорогий, гарна якість, зручний
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Гарні навушники
- Достоинства:
- Якісний звук, довга зарядка, не випадають, зручні в управлінні
- Недостатки:
- Є слабкий шум в правому навушнику, можливо проблема тільки в мене, еле він є
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за відгук. Бажаємо приємного досвіду користування навушниками. Радимо також спробувати обережно почистити навушник, виконати скидання до заводських налаштувань та за можливості перевірити роботу при підключенні до іншого пристрою.
- Сергей И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Очень давно искал именно такое звучание, очень доволен покупкой, возьму ещё на подарок.
- Достоинства:
- Приятный, мягкий, объемный, высококачественный звук, лёгкая, быстрая настройка, удобная посадка
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за позитивні відгуки. Ми раді, що Ви залишились задоволені функціоналом навушників!
- ШИБАОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Дуже добрі навушники за свою ціну
- Достоинства:
- Кращі за всякі навушники за 2000
- Недостатки:
- Не має
- Валерий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Огонь, качество звука, время работы, цена=качество.
- Достоинства:
- качество звука, время работы
- Недостатки:
- не обнаружено