- Олеся Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Класні подушки, відповідають якості.
Вітаємо, Олесю!
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку. Нам неймовірно приємно, що набір для подорожей вам сподобався і ви оцінили якість подушок.
Ми спеціально комплектуємо їх маскою та берушами, щоб кожна поїздка чи переліт були максимально комфортними.
Нехай подушки дарують вам лише затишок та приємний відпочинок у кожній подорожі!
Завжди раді бачити вас серед покупців JoyPoint
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Доповнення до попереднього відгуку про "погризану" подушку.
Продавець швидко зв'язався та замінив подушку на абсолютну нову за свій рахунок.- Достоинства:
- Гарний продавець, швидко реагують на недоліки. З другою подушкою все добре.
- Продавец Joy Point
Пані Світлано, вітаємо! Щиро дякуємо вам за зворотний зв'язок та за те, що доповнили свій відгук.
Для нашої команди бренд-менеджерів найголовніше — щоб кожен клієнт залишався повністю задоволеним покупкою в JoyPoint.
Дуже раді, що нова подушка вам сподобалася і тепер усе добре!
Нехай вона дарує вам максимальний затишок і комфорт у кожній подорожі.
Завжди раді бачити вас знову!
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Подушка, коли зняти чохол, вся погризана, у плямах. Як такий товар можна продавати. На Розетці не перевірила, бо навіть і не могла подумати, що можна продавати такий товар.
- Достоинства:
- Є маска, та беруші
- Недостатки:
- Вся подушка
- Юлія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Гарна подушка,все сподобалось
- Продавец Joy Point
Юліє, доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку.
Нам неймовірно приємно, що туристичний набір JoyPoint вам сподобався і ви залишилися задоволені покупкою.
Бажаємо вам максимально комфортних, затишних та приємних подорожей разом із нашою подушкою!
З повагою, команда JoyPoint.
- Ірина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Дуже задоволена!
- Продавец Joy Point
Доброго дня, Ірино! Дякуємо, що знайшли час поділитися своїми враженнями від покупки.
Нам неймовірно приємно, що ви залишилися дуже задоволені нашим ортопедичним набором для подорожей!
Ми ретельно обираємо товари для нашого асортименту, щоб забезпечити покупцям максимальний комфорт і затишок під час поїздок.
Нехай кожна ваша майбутня подорож буде легкою та приємною разом із JoyPoint!
Чекатимемо на ваші нові замовлення!
- Яна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Якісна подушка.
Доброго дня, Яно!
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку нашого туристичного набору!
Раді, що ви залишилися задоволені якістю ортопедичної подушки JoyPoint.
Нехай кожна ваша подорож та відпочинок будуть максимально комфортними та затишними!
Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців.
- Ірина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Дякую, подушка чудова)
- Достоинства:
- Відповідає опису.
- Продавец Joy Point
Доброго дня, Ірино!
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку.
Нам дуже приємно, що подушка вам сподобалася і ви залишилися задоволені покупкою.
Ми намагаємося, щоб опис товару був максимально точним, тому раді, що очікування виправдалися.
Нехай цей набір робить кожну вашу поїздку максимально комфортною та затишною!
Будемо раді вашим новим замовленням
- Євгенія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Подушка приємна на дотик, якісна. Дякую
Доброго дня, Євгеніє!
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку нашого туристичного набору JoyPoint.
Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені якістю подушки та її матеріалами.
Ми прагнемо, щоб кожен клієнт отримував максимум комфорту під час подорожей, тому приділяємо особливу увагу деталям та якості наповнювача Memory Foam.
Нехай ваші наступні поїздки будуть максимально затишними та приємними!
Будемо раді новим замовленням.
- Дмитро А***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Дуже зручно, мені подобається
Добрий день, Дмитро!
Щиро дякуємо за ваш позитивний відгук та високу оцінку нашого туристичного набору.
Нам надзвичайно приємно знати, що подушка з ефектом пам'яті стала для вас зручним супутником у подорожах.
Ми прагнемо, щоб кожен клієнт відчував максимальний комфорт і мав можливість повноцінно відпочити в дорозі, незалежно від відстані.
Ваша задоволеність — це найкраща мотивація для нашої команди.
- Евгений М***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
- Продавец Joy Point
Дякуємо, пане Євгене, за високу оцінку нашої ортопедичної туристичної подушки.
Нам дуже приємно, що Ви обрали саме цю модель. Сподіваємось, подушка забезпечить Вам комфорт у подорожах та допоможе повноцінно відпочивати в дорозі.
Бажаємо лише приємних поїздок.
команда JoyPoint.
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Дякую. За швидку доставку і гарну якість. Рекомендую
- Продавец Joy Point
Дякуємо, пане Олександре, за Ваш відгук та рекомендацію.
Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені якістю туристичної подушки та швидкістю доставки. Працюємо для того, щоб кожна покупка приносила комфорт і позитивні враження.
Бажаємо Вам приємних і зручних подорожей.
команда JoyPoint.
- Наталія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Зручна, якісна подушка. Швидка відправка. Дякую.
- Продавец Joy Point
Дякуємо Вам, пані Наталіє, за теплий відгук та високу оцінку.
Нам дуже приємно, що ортопедична подушка виявилась для Вас зручною та якісною, а також що Ви залишилися задоволені швидкістю відправки. Саме на це ми й орієнтуємось у нашій роботі.
Бажаємо комфортних подорожей та приємного користування.
- Людмила Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Купувала на подарунок. Сподобалась.
- Достоинства:
- Зручна. Якісна.
- Недостатки:
- Прим'ята в середині.
- Продавец Joy Point
Дякуємо вам, пані Людмило, за відгук та високу оцінку.
Раді чути, що подушка сподобалась і як подарунок, і за зручністю та якістю — для нас це дуже важливо.
Щодо прим’ятості всередині: матеріал memory foam має властивість тимчасово деформуватися під час транспортування, але зазвичай повністю відновлює форму після кількох годин використання або просто перебування без навантаження.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — ваші зауваження допомагають нам ставати кращими.
Бажаємо приємних подорожей і комфортного відпочинку.
- Анастасия Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Дуже задоволена
- Продавец Joy Point
Дякуємо вам, пані Анастасіє, за відгук та високу оцінку.
Раді, що туристична подушка JoyPoint з набором для сну вам сподобалась і залишила приємні враження. Бажаємо комфортних подорожей та повноцінного відпочинку в дорозі.
- Олександр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Якісна подушка с гарною, комплектацією, але нажаль не зручна. Пройшла випробування в потягу інтерсіті 5 годин. М'язи шиї та плечей боліли і не відпочивали. Рекомендувати не можу
- Достоинства:
- Якість, комплектація
- Недостатки:
- Незручність
- Продавец Joy Point
Дякуємо, пане Олександре, за детальний і чесний відгук.
Нам шкода, що ортопедична туристична подушка JoyPoint не забезпечила очікуваного комфорту під час тривалої поїздки. Водночас дякуємо, що відзначили якість виконання та комплектацію виробу. На жаль, навіть ортопедичні подушки можуть по-різному сприйматися залежно від індивідуальних особливостей, пози під час сну та тривалості використання.
Ваш досвід є дуже цінним і буде корисним для інших покупців, які підбирають подушку саме для довгих подорожей. Ми обов’язково врахуємо цей зворотний зв’язок у подальшій роботі з асортиментом.
Дякуємо, що поділилися своєю думкою.
З повагою — команда JoyPoint. - Олександр А***
Продавець самостійно запропонував повернути придбаний товар і повернув гроші. Ставлю 5 зірочек за сервіс від продавця.
- Василь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
На перший погляд все дуже супер.
- Достоинства:
- Тактильно приємна тканина
- Продавец Joy Point
Дякуємо, пане Василю, за Ваш відгук та високу оцінку.
Раді, що туристична ортопедична подушка JoyPoint справила на Вас позитивне перше враження і Ви відзначили приємну на дотик тканину.
Сподіваємося, що під час подальшого використання подушка повністю виправдає Ваші очікування та забезпечить комфорт у подорожах і відпочинку.
Дякуємо за вибір JoyPoint.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Все сподобалося. Якість , обслуговування. Рекомендую.
- Продавец Joy Point
Дякуємо, пані Олено, за Ваш відгук та високу оцінку.
Раді, що ортопедична туристична подушка JoyPoint і сервіс залишили у Вас приємне враження.
Бажаємо комфортних і спокійних подорожей.
- Юлия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Подушка супер, приємна на дотик, тримає форму, якість супер! Прийшло замовлення швидко, повний комплект! Дякую! Залишилося випрубувати в поїздці) але я впевнена, що вона пройде випробування!)
- Достоинства:
- Чудова
- Недостатки:
- не виявлено
- Продавец Joy Point
Пані Юліє, дякуємо вам за такий щирий і розгорнутий відгук.
Раді, що подушка сподобалась за якістю, тактильними відчуттями та комплектацією, а також що замовлення отримали швидко і без нюансів. Приємно знати, що вже на етапі першого знайомства товар залишив позитивне враження.
Бажаємо комфортних подорожей і спокійного відпочинку в дорозі.
Дякуємо, що обрали наш магазин.
команда JoyPoint
- АННА Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Быстрая доставка, вежливое обслуживание, очень качественный товар. Спасибо!
- Достоинства:
- Быстрая доставка, вежливое обслуживание, очень качественный товар. Спасибо!
- Продавец Joy Point
Пані Анно, дякуємо вам за відгук.
Раді, що ви залишилися задоволені швидкою доставкою, обслуговуванням і якістю подушки. Для нас важливо, щоб покупка була комфортною на всіх етапах — від оформлення замовлення до використання товару.
Дякуємо за довіру та теплі слова.
З повагою, команда JoyPoint
- Ганна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Ще не використовувала. Але прийшло таке саме як на фото
- Продавец Joy Point
Пані Ганно, дякуємо вам за відгук!
Раді чути, що подушка приїхала саме така, як очікували та як на фото — це завжди важливо, особливо коли обираєш річ для комфорту в дорозі.
Сподіваємося, що під час першої ж подорожі вона виправдає себе на всі 100%.
Гарних поїздок і лише приємних вражень!
- РоксолянаОтзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Хочу спершу відзначити контакт з боку продавця: отримувала інформування щодо оновлень у статусі замовлення - отримання, опрацювання, відправка і запитання про враження. Сам товар відправлений і доставлений швидко, сподобалася комплектація (подушка прийшла у зручному чохлі для транспортування, із затичками для вух та маскою для очей), замок чохла подушки справний, а матеріал - приємний на дотик. Подушка зручна, легка, в міру м'яка, добре прилягає до шиї. Купувала на подарунок, одержувач задоволений
- Достоинства:
- Наявність чохла, комплектація
- Продавец Joy Point
Пані Роксоляно, щиро дякуємо вам за такий змістовний і теплий відгук!
Дуже приємно чути, що ви відзначили якість комунікації та швидкість обробки замовлення — ми справді стараємось, щоб кожен етап покупки був максимально комфортним.
Раді, що подушка приїхала вчасно, а комплектація та чохол виявилися корисними й зручними. Приємно чути, що матеріали та посадка подушки також виправдали очікування, а подарунок сподобався одержувачу — це найкращий результат для нас.
Дякуємо за високу оцінку і довіру. Нехай подорожі будуть комфортними, а подушка — надійним супутником у дорозі!
- Людмила Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Подушка підголовник якраз така як треба. Висока, гарна фіксація шиї, обхват регулюється затяжками. Крім подушки в наборі була маска- затемнення для очей та біруши. Повноцінний набір для подорожі. Дуже швидко відправили. Дякую
- Достоинства:
- Висота. Виконує свої функції
- Продавец Joy Point
Дякуємо, пані Людмило, за такий теплий і детальний відгук!
Раді чути, що подушка JoyPoint повністю відповідає вашим очікуванням — зручно фіксує шию, має регульований обхват і комфортну висоту. Ми спеціально створювали цей набір так, щоб у дорозі нічого не бракувало, тому приємно, що і маска, і беруші теж стали у пригоді.
Дякуємо за високу оцінку сервісу та швидкої доставки.
Бажаємо максимально комфортних і легких подорожей!
- Анастасия Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Зручна подушка
- Продавец Joy Point
Пані Анастасіє, дякуємо за вашу оцінку!
Раді чути, що подушка виявилася зручною — саме комфорт у дорозі ми ставимо на перше місце при доборі туристичних аксесуарів.
Бажаємо приємних і легких подорожей.
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Сподобалася подушка. Зручно з нею
- Продавец Joy Point
Дякуємо, пані Світлано, за ваш відгук.
Раді чути, що туристична подушка JoyPoint вам сподобалася та виявилася зручною у використанні.
Бажаємо комфортних поїздок і затишного відпочинку в дорозі.
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Дякую за відмінний товар та швидке обслуговування
- Продавец Joy Point
Дякуємо, Ольго, за ваш відгук.
Раді, що туристична подушка JoyPoint та сервіс залишили у вас позитивні враження. Ми завжди прагнемо, щоб кожне замовлення приходило швидко й відповідало очікуванням.
Бажаємо вам комфортних та приємних подорожей.
- Анна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Чудова якісна подушка
- Продавец Joy Point
Дякуємо, пані Анно, за ваш відгук.
Раді чути, що туристична подушка JoyPoint вам сподобалася та залишила позитивне враження своєю якістю.
Бажаємо вам комфортних поїздок і затишного відпочинку в дорозі.
- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Подушка сподобалася, зручна. Все відповідає опису.
- Достоинства:
- Зручна, компактна
- Продавец Joy Point
Пане Михайле, дякуємо за ваш відгук!
Раді, що ортопедична подушка JoyPoint для подорожей вам сподобалась і виправдала очікування.
Зручність і компактність — саме те, що робить поїздки комфортнішими, будь то літак, авто чи потяг.
А ще приємно, що ви оцінили комплектацію — маска для сну та беруші точно стануть у пригоді.
Хай ваші подорожі будуть легкими, а відпочинок — справжнім!
З теплом, команда JoyPoint
- Володимир Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Якісний,гарний товар
- Продавец Joy Point
Дякуємо, пане Володимире, за високу оцінку
Раді, що туристична подушка JoyPoint вам сподобалася!
Нехай подорожі з ним будуть ще зручнішими та приємнішими
- Наталия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Благодарю ! Быстрая доставка. Отличная подушка. Без запаха, держит хорошо шею, по весу легкая; в маске для сна приятная по ощущениям ткань для лица . Очень довольна покупкой.
- Татьяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Дуже сподобалося
- Достоинства:
- Добре тримає шию
- Денис Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Дуже приємний до тіла
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Joy Point
Ідеальний варіант для подорожей
- Ганна С***Продавец: Joy Point
Рекомендую перед отриманням оглядати подушку всередині під чохлом
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Всередині під чохлом в моєму випадку виявивилась неналежної якості
- Продавец Joy Point
Ганно, дякуємо що ділетесь враженнями і дякуємо за те що прислали фото. На жаль сталася помилка і Вам склад відправив не вірний товар, розбираємося зі складом як це сталося. Ще раз перепрошуємо за незручності.