- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
Підставки не має.
- Продавец TURBO SPORT
Вітаємо!
Звертаємо увагу, що замовлення було отримане вже певний час тому, а інформацію про відсутність підставки ми отримали лише зараз. На жаль, через такий проміжок часу нам складніше з'ясувати всі обставини ситуації.
У будь-якому разі нам щиро шкода, що покупка не повністю виправдала Ваші очікування. Дякуємо за зворотний зв'язок — він допомагає нам покращувати якість обслуговування та контролю комплектації товарів.
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
Чудова річ, особливо в сезон комарів, максимально виправдало себе. Продавцю дякую за швидку відправку.
- Продавец TURBO SPORT
Вітаємо! Дуже раді, що Ви залишилися задоволені. Дякуємо за довіру і такий гарний відгук - для нас це важливо!
- Василь К***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
Мух вбиває, комарів підсмажує.
- Достоинства:
- Працює
- Ілля Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
Класна мухобійка, дуже зручно і легко користуватись.
- Достоинства:
- легка в користуванні
- Недостатки:
- Не помітив
- Тетяна І***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
Дуже зручна в користуванні, заряду вистачає і потужності також.
- Достоинства:
- Гарна якість і швидка доставка
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
Мухобійкою задоволена,працює.
- Евгений Я***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
Доповную відгук, у нічному режимі працює 20 хвилин, також світло у цому режимі просто сине, не ультрафіолет, продавця і товар не рекомендую!
- Достоинства:
- Можна уполюваті декілька комах
- Недостатки:
- Багато
- Евгений Я***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
Мухобійка працює, свої функції виконує, але чомусь зарядний порт устарілого типу (micro usb), хотілосяб type-c, також не було підставки, щоб залишати мухобійку у вертикальному положенні, хоча на світлині присутня, відчуття що не поклали.
Змусив посміхнутися "подарунок" у вигляді зарядного кабелю який зазвічай йде у комплекті, ну добре що не вітягли ) дякую.- Достоинства:
- Свої функції виконує
- Недостатки:
- Зарядний порт, підставка
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
Чудова мухобійка, хороша якість і ефективна
- Достоинства:
- гарна якість
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
Мухобійка класна, реально справляється зі своїм завданням.)))
- Достоинства:
- Довго тримає заряд
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
протестив, все працює чудово, легше і швидше позбуватись надокучливих мух
- Достоинства:
- класно залишати на ніч, увімкнену мухобійку - мухи і комарі самі на неї летять