Отзывы покупателей о Туристичне розкладне крісло Trizand 23923 для кемпінгу, пікніка та риболовлі
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: R&M’s Shop. Цвет: Серый
Крісло якісне . Можливість відкинути голову на спинку ( середній зріст). Коли на піску ніжки прогрузають . Так що сидите на піску . Але це ж літо . Для рибалки ,не дуже . Для відпочинку , саме те . Ноги витягнути , а не як завжди зігнуті . І ще б якась кишеня , чи підстаканник . То було б чудово .
- Достоинства:
- Компактність
- Недостатки:
- Немає підтаканика - кишені
- Кахабер Х***Отзыв от покупателя. Продавец: R&M’s Shop. Цвет: Серый
Дуже, дуже погани
- Продавец R&M’s Shop
Доброго дня. Що саме вам не сподобалось в цьому кріслі?
- Юрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: R&M’s Shop. Цвет: Серый
Хороше крісло за свої гроші. Ось тільки гойдатись на ньому не раджу.
Низька посадка є плюсом в плані комфорту, бо дозволяє сидіти в напівлежачому стані. Але якщо під вами неприм'ята мокра трава, то це буде мінусом.- Достоинства:
- Досить зручне, легке, компактне
- Недостатки:
- Шви на петлях, що кріплять матерію до труби заслабкі як на мене. Хоч моя вага 80 кг, одна петля після місяця експлуатації таки не витримала...
- Андрей М***Отзыв от покупателя. Продавец: R&M’s Shop. Цвет: Серый
Прикольне крісельце, компактне, легке, посадка низька можна розвалитися, тканина синтетика можна кинути пляжне полотенце й норм. Доволі зручне, як на ці гроші таких більш нема.
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: R&M’s Shop. Цвет: Серый
Якісно зробленно тільки трошки за ниське по висоті сидіння.
- Анастасия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: R&M’s Shop. Цвет: Серый
Мені сподобались.
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: RED-HOUSE. Цвет: Серый
Чоловік військовий,бере розкладне клісло на позіціі.покупали літом 2025р.,досі все ціле.
- Достоинства:
- Міцний, компактний,не дорогий.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: R&M’s Shop. Цвет: Серый
Замовляли 2шт, обидва прийшли з однаковими дефектами (див. фото). При отриманні одразу не замітив, виявили вже дома. Схоже що проблема з пакуванням адже коробки в яких були крісла ледве трималися купи.
Майте на увазі, що вони дуже низькі. Сидиш на висоті приблизно 5-8см від поверхні.- Достоинства:
- Легке, компактне
- Недостатки:
- Дефекти, пакування, хотілось би трішки вищі
- Лисак В***Отзыв от покупателя. Продавец: R&M’s Shop. Цвет: Серый
Доволі компактний і якісний.
Мені з моїми 1.82 м. зросту і під 105 кг. ваги трохи замалий. Але дружина і син вже сперечаються, кому він дістанеться під час відпочинку на морі.
Була б спинка сантиметрів на 10 вищою та конструкція розрахована на 120 - 150 кг. - ціни б йому не було. А так доведеться ділитись.
Ще підлокітники з ЕВА замякі. Очікував що будуть як ручка спінінгу а він як килимок для фітнесу по твердості.- Достоинства:
- Доволі компактний і якісний.
- Недостатки:
- Для пляжного стільця трохи не підходяча тканина. Некомфортно сидіти голим тілом.
- Валентина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: R&M’s Shop. Цвет: Серый
Якісне зручне крісло, можна відкинути голову. Продавець чуйний, відправив дуже оперативно