Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Планшет Teclast P30T KIT 10,1 4ГБ, 128ГБ, 6000мА•год, Android, сірий 307828

Код :  523892099
Оценка пользователей 4.9/5
  • Ірина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVARIANT. Цвет: Серый. Встроенная память: 128 ГБ

Я і не могла уявити, що він за таку ціну буде такої чудової якості. Дуже гарний планшет!

• Валерія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVARIANT. Цвет: Серый. Встроенная память: 128 ГБ

Брала планшет для того щоб грати, дуже задоволена якістью самого планшета та його комплектації.

Достоинства:
    Характеристики, якість, комплектація, ціна
    Недостатки:
    Не знайдено
  • Людмила К***

Все чудово

• Ирина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVARIANT. Цвет: Серый. Встроенная память: 128 ГБ

Дуже задоволена, брала для навчання, матеріал зберігається, гугллас працює, все під'єднується, заряда вистачає на 4 пари ,ще лишається відсотків 40 , але я ставлю на заряд тож вистачило б і на домашку. Короче : хто сумнівається не сумнівайтесь!! беріть планшет з такими комплектуючими просто знахідка!! Жирна класна знахідка, дякую продавцю, все швидко і безболісно

Достоинства:
    зручно, доступно, полегшує навчання
  • Вадим
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVARIANT. Цвет: Серый. Встроенная память: 128 ГБ

Планшет чудово справляється з завданнями, для яких створений. Працює плавно, кольори природні, звук середній. Звичайно, ніяких 120 гц, про які написано в характеристиках, там і близько немає, і блютуз не 5.4, а 5.0, але то таке:)
    Продавець відправив швидко, Нова Пошта покатала його туди сюди декілька днів, але зараз час такий:)

Достоинства:
    Хороший девайс для подивитись відео, соцмереж, почитати книгу...
    Недостатки:
    Повторю, планшет функції, на які розрахований, виконує добре...
    • Продавец  EVARIANT

Добрий день!

Дякуємо за ваш відгук та розгорнутий коментар. Раді, що планшет чудово виконує свої завдання і ви залишилися задоволені його роботою!

Окрема подяка за вашу уважність до деталей.
      Ви абсолютно праві, що це не частота оновлення самого екрана. У специфікаціях виробника вказано Max 120Hz Touch Sampling Rate — це частота опитування сенсорного шару (швидкість відгуку на дотик), а не частота оновлення зображення.
      Просимо вибачення за цю плутанину в характеристиках. Ми відправимо заявку на оновлення інформації на сторінці товару, щоб вона була максимально точною для майбутніх покупців.
      Ми також перевірили дані щодо Bluetooth та вже передали інформацію контент-відділу для якнайшвидшого коригування характеристик на сайті.

Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими! Бажаємо Вам приємного користування планшетом!

• Дмитро І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVARIANT. Цвет: Серый. Встроенная память: 128 ГБ

Користуюся 5 днів, все працює чудово та без нарікань. Чудовий планшет за свою ціну (вдалося взяти зі знижкою за 5 090 грн), багата комплектація з додатковими аксесуарами дуже порадувала. Також зручно, що можна оформити оплату частинами.

Достоинства:
    Повний комплект аксесуарів, хороша ціна, стабільна робота, можливість оплати частинами.
    Недостатки:
    Не знайшов.
  • Катерина Т***

Не рекомендую
    З годом почав жити сам собі,вимикається

Добрий день.
      Ваше звернення передали відповідальному співробітнику для уточнення інформації та вирішення цього питання.
      В будь-якому випадку ми обов'язково допоможемо Вам із вирішенням цього питання у найкоротші терміни.
      Дякуємо Вам за звернення!
      Гарного дня.

• Анастасія У***

Доброго дня , планшет супер

• Дмитро О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVARIANT. Цвет: Серый. Встроенная память: 128 ГБ

Все працює. Гарний товар за таку ціну.

Недостатки:
    Не знайшов.
  • Володимир З***
  • Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVARIANT. Цвет: Серый. Встроенная память: 128 ГБ

Все працює, все чудово. Гарна якість і ціна для такого набору. Те що треба для школярів. Рекомендую продавця і товар.

Достоинства:
    Ціна комплекту.
    Недостатки:
    Покі що не бачив.
  • Ганна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVARIANT. Цвет: Серый. Встроенная память: 128 ГБ

Дуже задоволені! Щиро дякую за планшет! Чудово працює.

• Наталія К***

Хороший планшет

• Галина Б***

Супер по всем критериям

• Анастасія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVARIANT. Цвет: Серый. Встроенная память: 128 ГБ

Надійшло все швидко, коробка від планшета ціла, планшет працює добре, як і все інше що з ним йде в комплекті, довго тримає заряд, заряджається швидко, я задоволена

• Юлія Т***

Гарна річ за свої гроші

• Віра
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVARIANT. Цвет: Серый. Встроенная память: 128 ГБ

Планшет сподобався, якість відмінна, запакований був добре. Продавцю подяка.

Достоинства:
    Невелика ціна, гарна якість.
    Недостатки:
    Як для мене то нема.
  • Микола І***

Планшет нормальний,все працює

Достоинства:
    Недорогий
    Недостатки:
    Поки не виявив
  • Валентина Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVARIANT. Цвет: Серый. Встроенная память: 128 ГБ

Приобретала для чтения, ожидания оправданы. Советую

Достоинства:
    Цена, качество, комплектация
    Недостатки:
    Пока не обнаружились
  • Светлана Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVARIANT. Цвет: Серый. Встроенная память: 128 ГБ

Отличный планшет за такую цену!!!! Супер!!!

Достоинства:
    Всё работает
  • Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVARIANT. Цвет: Серый. Встроенная память: 128 ГБ

Купувала планшет Teclast P30T 4/128 ГБ для повсякденного використання, і він повністю виправдав мої очікування. Екран великий і яскравий, зручно дивитися фільми, читати книги та користуватися соціальними мережами. Пам’яті достатньо для програм, фотографій і відео, а працює планшет швидко та стабільно.
    Приємно здивувала комплектація з аксесуарами — не довелося одразу докуповувати необхідні речі. Батареї вистачає на цілий день помірного використання. Для своєї вартості це дуже хороший варіант, особливо для навчання, перегляду контенту та інтернет-серфінгу. Покупкою задоволена та можу рекомендувати.

Достоинства:
    Ціна, комплектація
    Недостатки:
    Не побачила
  • Оксана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVARIANT. Цвет: Серый. Встроенная память: 128 ГБ

Хороший планшет за таку ціну

• Микола

Дитина покупкою задоволена!

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVARIANT. Цвет: Серый. Встроенная память: 128 ГБ

Достоинства:
    Все працює
    Недостатки:
    Не знайдено
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVARIANT. Цвет: Серый. Встроенная память: 128 ГБ

Хороший товар по хорошей цене. Порадовал набор аксесуаров к планшету. Полный комплект!

• Максим Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVARIANT. Цвет: Серый. Встроенная память: 128 ГБ

Не знаю як хтось, Я задоволений. Це зручний та компактний планшет.

Достоинства:
    Комплект аксесуарів співпадають з характеристикою,все працює. Чудово,
    Недостатки:
    Флешку дещо комплекту. Але все гаразд.
  • Наталія К***

супер

• Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVARIANT. Цвет: Серый. Встроенная память: 128 ГБ

Достоинства:
    Все працює
    Недостатки:
    Не знайдено
  • Руслан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Shopix. Цвет: Серый

Все чудово.Планшетом дитина задоволена.Рекомендую!!!

Достоинства:
    Чудовий планшет .
    Недостатки:
    Наразі нема.
  • Олена к***

Быстра дошла посылка. Всё работает,муж рад покупки. Спасибо

Достоинства:
    Всё работает
  • Марина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVARIANT. Цвет: Серый. Встроенная память: 128 ГБ

Дуже гарний за свої гроші товар

Достоинства:
    Якість
  • Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVARIANT. Цвет: Серый. Встроенная память: 128 ГБ

Все відповідає фото. Брали для дитини.
    Аксесуари якісні, підставка з прорезиновими вставками та обертається і регулюється на 360° .
    Стилус працює чітко та легко.
    Батарея сідає швидко(але це не критично)
    Загальні враження тільки позитивні.
    Відправили швидко.

• Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVARIANT. Цвет: Серый. Встроенная память: 128 ГБ

Прийшов швидко. Комплектація як на фотках, тільки підставка трохи інша.

Тут писали що звук як з відра... Перепрошую, а що ви хотіли за таку ціну? Для перегляду відео під час відключень вистачає

Достоинства:
    Гарна комплектація за таку ціну
    Недостатки:
    Поки не виявив
  • Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVARIANT. Цвет: Серый. Встроенная память: 128 ГБ

Крута річ! Користуємось близько місяця. Шустрий, функціональний. Комплектація взагалі космос! Щира рекомендація

• Анастасія У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVARIANT. Цвет: Серый. Встроенная память: 128 ГБ

Все як на фото, але є проблеми зі стилусом та звуком

Достоинства:
    Все прийшло як на фото. За свої кошти не поганий.
    Недостатки:
    Стилус дуже погано працює, не можливо щось писати або малювати. Поганий звук
    • Продавец  EVARIANT

Добрий день, Анастасія! Дякуємо за придбання цієї моделі.
      Одним з пріоритетів нашої роботи, щоб Ви були задоволені вибором товару та замовленням.
      У разі виникнення додаткових запитань, Ви можете звернутись через особистий кабінет Розетки - розділ: "Листування з продавцем".
      Ми завжди готові допомогти!
      Дякуємо за Ваш відгук.

• Дмитро М***