Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Туалетная бумага трехслойная Grite Perlum, целлюлозная, 8 рул., 14 м, 116 отрывов

Оценка пользователей 3.21/5
  • Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 8

Ecological подобається більше. Це для тих, кому важлива м'якість і білий колір. Не пухка, пружна.

Достоинства:
    Не подразнює шкіру
    Недостатки:
    Якось не дуже вигідно по грошам
  • Дмитро Р***

Краще добавити по грошах і взяти
    Сніжна Панда або Zewa

Достоинства:
    Трохи краща ніж Кохавинка
    Недостатки:
    Малий рулон і бумага якась яеластична ідуже тонка
  • Інна Я***

Хороший товар

• Анна С***

Дуже тонкий, маленькі рулони. Більше не візьму.

Достоинства:
    Туалетний папір
    Недостатки:
    Дуже тонкий, маленькі рулони.
  • Ірина К***

Якість розчаровує, розмір і товщина рулону маленькі, є значно кращі за таку ціну

• Наталя

Дуже маленькі рулони. Не раджу

• Олена Н***

Не раджу: немає ні об'єму, ні висоти в рулоні , ні метражу ! Ніби мінібумажка !

• Наталия С***

Отличный товар

• А.М.

Все ок.Надовго вистачає.
    М'ягкий туалетний папір.

Достоинства:
    По акції треба купляти.
  • Алена

Хорошая бумага ,берём ее всегда ,все подходит спасибо всем,Розетке и производителю.Соответствует описанию тройная действительно.

Достоинства:
    Хорошая бумага соответствует описанию.
  • Леся М***

Все добре!

• Леся М***

Дуже м'який папірець!!!

• Лора В***

Хорошая бумага, качество соответствует цене.

Достоинства:
    Цена
  • Страхова А***

Нормальна бумага, відповідає свої ціні.

• Наталия М***

Нормальна

Достоинства:
    Папір туалетний норм
    Недостатки:
    Не має
  • Олександр Д***

Маленькі рулони.

• Карина

Це якийсь жарт? Смішний розмір рулонів. Мабуть в 4 рулонах бумагам більше ніж в цих 8.

Достоинства:
    Недостатки:
    Розмір
  • Алина И***

Нажаль замовила і першого відгуки не було. Але теж напишу, аби ніхто це не купував. В Метро придбала панду тришарову 16 рулонів за 209,90 грн по акції. А цей товар паралельно замовила на розетці. Жалкую, що забрала, потрібно було відмовитись. Я думаю по фото все буде видно в порівнянні.

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Біленький рулон, в порівняні з іншими навіть менше звичайного, трьома шарами навіть не пахне. Не раджу цей товар зовсім
  • Василий

Сама бумага по качеству нормальная, не зева, конечно, но нормально.

А вот её размер... Я увидел уже после покупки, что там 116 отрывов, а не 150, ну думаю, ладно, может за счёт объёма размер будет нормальный. Но нет. Её как на розетке вынесли, я такой типо "чеееегоо?!". Упаковка реально раза 1,5 меньше стандартной бумаги на 8 рулонов. А пришёл домой, сравнил с обычным рулоном, так она еще и уже где-то на сантиметр.
    В общем, экономия такая себе вышла. Лучше уже обычную бумагу покупать. А если брать цену без акции , то это вообще ту мач.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Размер бумаги. Она для детей как будто :D
  • Дина
    Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 8

Дуже хороша ціна за гарний білий тришаровий папір

Достоинства:
    ціна