Отзывы покупателей о Сухой корм Farmina (Фармина) Cibau Sensitive Fish Mini – 2,5 кг

Оценка пользователей 4.82/5
  • Валентина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAO & K. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2.5 кг

Супер , нас нравиться.

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2.5 кг

Кожен раз брудна та пильна упаковка корму. Будь ласка, протирайте перед відправкою товар, дуже неприємно отримувати їжу в такому вигляді і не важливо для кого вона, людей чи наших маленьких друзів.

Достоинства:
    Маленька гранула, гарний корм.
    Недостатки:
    Бруд, пил на товарі

• Денис

В упаковці було на 1 кг меньше ніж мало бути. Упаковка була явно вскрита, але це я вже побачив вдома. Розетка сказала, що треба було перевіряти при видачі. А чому Розетка не перевіряє вагу? З часом Розетка зовсім спаганилася. Не рекомендую ні корм ні Розетку!!!

Достоинства:
    Викоали корм
    Недостатки:
    Недотримав кілограм в упаквці на 2.5
    • Женя

а ви десь бачили, що в магазинах зважують кожну пачку перед продажем? на ваших фото не видно де вона була вскрита

• Василь Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: МістерГав. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2.5 кг

Гарний корм. Песик їсть з задоволенням. Комбінуємо з Royal Canin MALTESE. Відсутні руді сліди від сльозинок. Біле доглянути волосся на морді та всьому тілу песика. Користуємося цим кормов, як додатковим, вже приблизно рік.

Достоинства:
    Гарна якість. Песик їсть з задоволенням
    Недостатки:
    Чомусь дорожчає кожного разу, коли потрібно купляти(
  • Алина Б***

Нечто удивительное происходит с моим заказом. Заказала корм 23.07. Только 24.07 в 22.05 пришло сообщение, что заказ взят в работу. Это спустя сутки. Хотя обещана доставка была на 24.07!!!! Отметила заказ, оформила заново, добавила клавиатуру. Думаю, ладно, заберу все вместе, ведь опять пообещали доставку на следующий день. И что же? Пришло сообщение, клавиатура ожидает меня, а по поводу корма - ваш заказ взят в работу!!! Это при том, что продавец - розетка, доставку обещали на следующий день. Из-за этого я не стала заказывать у другого продавца, со сроком доставки до 3-х дней, ещё и дешевле. Очень разочарована.

Достоинства:
    Нет.
    Недостатки:
    Обман со сроками доставки, неуважение к клиенту.

• Василь Ч***

Гарний корм на думку песика. Сам не пробував. Розетка прискорила доставку, за що окрема подяка. Будемо замовляти ще.

Достоинства:
    Гарний корм. Песик їсть з задоволенням. Не викликає потемніння волосся та сліз.
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Елена М***

Корм ніби підійшов. Бентежить тільки що більше рису, ніж риби. Наш мопс їсть його не з апетитом( доводиться з початку з руки давати. Можливо з часом щось зміниться. Плюс що у складі немає кукурудзи та курячого жиру. Маємо алергіка.

Достоинства:
    Відсутність у складі кукурудзи та курячого жиру
    Недостатки:
    Їсть не із задоволенням
  • Виктория М***

Отличный корм. Подошёл французскому бульдогу аллергику. Пробовали более дорогие, пробовали инсекто(без животного белка), но все симптомы не уходили. Текли глаза, было много расчёсов по телу, краснели ушки.
    После этого корма почти все симптомы прошли. Только чешется немного пока еще. Едим вторую пачку корма. Очень довольна результатом. Так еще и гранула мини, т.к.наша кроха не любит крупную.
    Советую попробовать аллергикам.

Достоинства:
    Цена/качкство. Может подойти для собак с аллергией.
    Недостатки:
    Даль нет расфасовки 5 или 7.5 кг.
  • Москальчук В***

Мальтезу спочатку не сподобався, однак зараз їсть із задоволенням.

Достоинства:
    Був у наявності, доставили швидко.
    Недостатки:
    Немає.
  • Марина М***

Отличный вкусный корм, премиум класса

Достоинства:
    Вкусный
  • Геннадий Р***

Гарний корм за ці гроші. Мої йорки прийняли.

Достоинства:
    Гарна ціна за гарний корм
  • Тетяна К***

Корм хороший, не очень жирный. В чистом виде моя не кушает только смешивая с другим кормом

Достоинства:
    Цена, качество
  • Ирина Б***

Йорку з проблемами жкт повністю підійшло, немає хімічного запаху.
    Склад непоганий, корм за ціною преміума за складом - холістик

Достоинства:
    Гарний склад, за складом такий самий, як корм іншої марки, що на 100 грн дорожче за кг
  • Вікторія К***

Мальтезе їсть із задоволенням! Шерсть не жовтіє, слізних доріжок не має.

• Vasyl C***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2.5 кг

Песику сподобалося) Їсть. Придбали перший раз.

Достоинства:
    Вртість
    Недостатки:
    Поки не виявив)