Отзывы покупателей о Бесшумная беспроводная игровая мышь HXSJ T90 Черная с RGB-подсветкой, 6400 DPI, 6 кнопок, Bluetooth + 2.4G
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: FullDeviceStore. Цвет: Черный
Дуже крута та якісна миша за свій кошт. Після переходу з миші за 200грн, ця відчувається як космос. І о диво, я нарешті почала гарно грати і роздавати кіли. Отже весь успіх саме в цій миші. Дуже задоволена)
- Достоинства:
- Швидка, зручна, є безліч рівнів підключення DPI
- Антон С***Отзыв от покупателя. Продавец: FullDeviceStore. Цвет: Белый
Купив для роботи. Лагів немає, тиха. Рекомендую
- Данил О***Отзыв от покупателя. Продавец: FullDeviceStore. Цвет: Белый
Коробка пришла в ужасном состоянии
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: FullDeviceStore. Цвет: Черный
Это исключительно офисное решение. Несмотря на агрессивный маркетинг, для гейминга (особенно шутеров) мышь непригодна. Покупать стоит только ради эстетики, если вы не планируете играть.
- Достоинства:
- Стильный лаконичный дизайн. Отлично смотрится на рабочем столе и подходит для повседневных офисных задач.
- Недостатки:
- Техническая начинка не соответствует заявленным характеристикам. Сенсор «срывает» при резких движениях как в проводном, так и в беспроводном режиме.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: FullDeviceStore. Цвет: Белый
Відпрацувала півроку та здохла. Фуфел повний.
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: FullDeviceStore. Цвет: Белый
Невозможно быстро поворачиваться, сразу срывает сенсу, я очень не рекомендую эту мышь для шутеров, при резком повороте сразу срывает сенсор, судя по всему он какой-то максимально дешевый.
- Достоинства:
- тихий клик, понятный софт
- Недостатки:
- Срывает сенсов в КС 2 постоянно
- Юрій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: FullDeviceStore. Цвет: Черный
- Недостатки:
- Відправили не той товар
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: CyberDevice. Цвет: Белый
Мишка тиха, сплю гарно, доту більше не чую
Велике дякую- Достоинства:
- Тиха
- Недостатки:
- Дота 2
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberDevice. Цвет: Белый
Дуже хороша миша за свою ціну, я навіть здивувався такому тихому кліку. Добре лежить в моїй великій долоні. Колесико й кнопки не хитаються горизонтально, а пінгу від безпровідного підключення не замічено. Однозначно гарний вибір.
- Достоинства:
- Відношення ціна/якість, безшумність
- Недостатки:
- Не всім може сподобатись її розмальовка, але хай вона вас не відлякує
- Павло Г***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberDevice. Цвет: Черный
Ця мишка справляє дуже приємне враження як зовні, так і в роботі. Дизайн одразу привертає увагу: стильні графічні елементи на боковій частині, матове покриття та яскрава RGB-підсвітка створюють сучасний ігровий вигляд. Підсвітка світиться м’яко й рівномірно, тому не відволікає під час гри, але додає атмосфери.
Форма корпусу добре продумана — мишка лежить у руці зручно, особливо якщо тримати її долонею або кігтевим хватом. Кнопки збоку розташовані зручно, легко натискаються й не люфтять. Колесо прокрутки має чіткий хід та не ковзає.
Сенсор працює стабільно: курсор не стрибає, немає збоїв навіть при різких рухах. Для ігор вона підходить чудово — легка, реактивна та точна. Покриття приємне на дотик і не збирає відбитки пальців.- Достоинства:
- Гарний стильний дизайн
Якісна RGB-підсвітка
Зручна форма
Додаткові бокові кнопки
Стабільна робота сенсора - Недостатки:
- Чітких мінусів не помітно, але комусь підсвітка може здатися занадто яскравою
- Продавец CyberDevice
Дякуємо, що виділили час на розгорнутий відгук! Бажаємо, щоб наш товар прослужав вам ще не один рік.
- Іван П***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberDevice. Цвет: Черный
Отличная мышка. В черном цвете заказывал. Тихая, эргономичная, акума хватает на долго. Так как я пользуюсь уже 5 день ею без зарядки по 10-12 часов.
- Олеся Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberDevice. Цвет: Белый
Товар топ! Дівайс супер за свою ціну!
- Достоинства:
- Швидко, все ок
- Елена З***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberDevice. Цвет: Белый
Син мишкою дуже задоволений. Вона дійсно красива,зручна та стильна. Щиро дякую продавцю за швидку доставку,якісний товар та радісне обличчя дитини.
- Николай Т***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberDevice. Цвет: Белый
Товар супер, як і обслуговування!
- Юрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberDevice. Цвет: Белый
Мышка классная!
- Тетяна Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberDevice. Цвет: Белый
Супер мишка за ці кошти
- Достоинства:
- Все працює на відмінно
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: CyberDevice. Цвет: Белый
Мишка супер, гарна оптика, не зриває
Дуже тиха
Гарний дизайн - Данило Л***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberDevice. Цвет: Белый
Мишка прийшла швидко, всі комплектуючі на місці, з софтом розібратися не складно (є на офіційному сайті виробника). Є підтримка підключення двох пристроїв, що дуже зручно. Затримка блютуз відчутна, якщо мишкою не користуватися секунд 10, через вихід зі сплячого режиму, є затримка в мікросекунду, хоча на практиці у іграх того не помітно абсолютно. Ну і мишка дуже красива, само собою.
- Достоинства:
- Підтримка підключення двох пристроїв.
Акумуляторна.
Софт з налаштуваннями у вільному доступі.
Гарний дизайн - Недостатки:
- Через софт не показується відсоток зарядки миши.
- Влад
Де той софт знайти?
- Продавец CyberDevice
Якщо ви замовляли у нас мишку - напишіть нам у особисті повідомлення, дамо посилання на софт
- Артем П***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberDevice. Цвет: Белый
потужна мишка
- Андрей Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberDevice. Цвет: Белый
Пришла мышь целая со всеми комплектующими, немного только коробка мятая была, но это наверное вопрос только к доставке.
Мышь же очень хорошая, все как и в описании тихая, только колесеко мыши не тихое. Очень приятное колесо мыши. Не пробовал пользоваться нею пока что по блютузу и по проводу, но уверен все будет хорошо работать.- Достоинства:
- Красивая, удобная, тихая, гибрид
Дякуємо за ваш відгук!
- Каха Д***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberDevice. Цвет: Черный
Дуже здивований такою швидкою реакцією, мені відповіли та запропонували декілька варіантів рішення проблеми, і ми її вирішили, тому замовляйте сміливо, як що навіть шось буде не так з пристроєм, вам його обміняють або компенсують.
Дякую за адекватність!- Достоинства:
- Прекрасний вибір за свою ціну
- Марк С***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberDevice. Цвет: Черный
Імба
- Руслан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberDevice. Цвет: Черный
Все чудово!
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberDevice. Цвет: Черный
Купила брату на подарок, превзошло все ожидания, все в восторге )
- Елена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberDevice. Цвет: Белый
Мишка зручна, тихенька (не клацає та не скрипить), прудка. Прогумоване коліщатко. Зручно, що акумуляторна, не потрібнозмінювати батарейки. Брала для роботи, свої функції виконує на 100%
- Достоинства:
- Швидка, тиха, зручно лягає у руку, декілька способів підключення до ноута
- Недостатки:
- наразі немає
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: CyberDevice. Цвет: Белый
Цілком задоволений покупкою, ще не заряджав, користуюся безпровідним режимом, одна з кращих, які у мене були. Затримка маленька, можна грати у рейтингові онлайн шутери.
- Достоинства:
- Зручна, гарна, швидка
- Яніна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberDevice. Цвет: Белый
Чудова мишка . Працює добре.
- Достоинства:
- Працює добре .
- Костянтин Г***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberDevice. Цвет: Черный
Класна мишка. Прийшла швидко , працює добре
- Віталій А***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberDevice. Цвет: Белый
Придбав цю мишку, підключив все працює ок.
Перший день використання поки все влаштовує. Дуже швидка доставка) продавця рекомендую.
По користуюсь трохи більше часу, доповню відгук)- Достоинства:
- Швидка доставка, прикольна миша за свої кошти.
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Владимир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberDevice. Цвет: Белый
Очень хорошее качество сборки
- Достоинства:
- Бесшумная
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: CyberDevice. Цвет: Черный
Чудова мишка за адекватну ціну, швидка доставка,гарний сервіс, все на найвищому рівні.
- Достоинства:
- Безшумна
- Недостатки:
- не знайдено
- Монташевич Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberDevice. Цвет: Черный
Крута мишка, подобається, безшумні повністю ліва права клавіші і колесико. Трошки шумні бокові клавіші в перед назад, але мож сказати майже безшумні. Продавесь хороший, рекомендую, швидко відправив.
- Достоинства:
- Всі кнопки безшумні крім кнопки перемикання швидкості кусвора, навіть колесико безшумне
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberDevice. Цвет: Белый
Приємно здивований данним девайсом , за свої гроші топ!
- Василь М***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberDevice. Цвет: Черный
Мишка чудова приємна в використані
- Илья С***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberDevice. Цвет: Белый
Песня, шикарная и тихая невероятно
- Достоинства:
- все
- Недостатки:
- нету
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: CyberDevice. Цвет: Черный
Мишка супер, користуюся десь /- тиждень і все влаштовує. Тиха, ергономічна, в руці лежить зручно. Доставка і обслуговування на висоті. Дякую.
- Достоинства:
- Тиха, ергономічна, зручна