Отзывы покупателей о Казан афганский Rashko Baba KA-5112 комбинированный алюминиевый с ручкой 12 л Медный (127-10-KA-5112)

Оценка пользователей 4.41/5
  • Омелян К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KotelokSHOP. Объем кастрюли/казана: 10. Цвет: Серебристый / Коричневый

Гарно запакований, вигладає якісно.

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 20. Цвет: Серебристый / Коричневый

Замовляв на 20л. Отримав на 15 л. На 1000 гривень обдурили . На кошти мені всерівно , але це був подарунок і ви його зіпсували

• Олексій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 10. Цвет: Серебристый / Коричневый

Все супер, думаю купити більший

Достоинства:
    Класний виріб
  • Володимир А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KotelokSHOP. Объем кастрюли/казана: 20. Цвет: Серебристый / Коричневый

Казан приїхав швидко , оглянувши вдома побачив що клапани ,свистки звичайні та аварійний іншої моделі, прокладка сірого кольору , не знаю з приводу оригіналу чи ні , але в оголошенні з приводу цього інформації не побачив. При обробці казана помітив збите центрування одного з клапанів, його клон убік , в результаті він спрацьовує до набуття заданого тиску, пробував замінити місцями свисток всерівно клоне. Написав продавцю через кілька днів відповіді не надійшло.

Достоинства:
    Швидка доставка, нові клапани ?
    Недостатки:
    Зворотній зв'язок, брак
    • Продавец  KotelokSHOP

Добрий день. Спершу перепрошуємо за паузу з відповіддю: ваше звернення надійшло у вихідні, коли менеджери відпочивають, тож повернулися до вас за першої можливості.

Щодо оригінальності — казан оригінальний. Те, що ви помітили як «інший формат» клапанів, — це насправді оновлена, модифікована фурнітура: вона менш схильна до тріщин, ніж попередня версія. Колір прокладки та модель аварійного клапана теж можуть відрізнятися від партії до партії, бо виробник періодично оновлює комплектуючі. Погоджуємось, що це варто було зазначити в описі — врахуємо.

А ось зміщене центрування клапана, через яке він спрацьовує раніше за робочий тиск, — це вже не норма, так бути не повинно. Тут не треба нічого «доводити» чи перевставляти свистки: замінимо або проблемний клапан, або весь казан — як вам зручніше, і доставку в обидва боки беремо на себе.

Ми вже на зв'язку з вами в особистих повідомленнях і вже оформлюємо заміну — все вирішимо найближчим часом. Дякуємо за розуміння!

• Дмитро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 5. Цвет: Серебристый / Коричневый

Казан чудової якості, має дуже гарний вигляд. А готувати - саме задоволення! Рекомендую!

Достоинства:
    Якість, дуже гарний
  • Вера Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KotelokSHOP. Объем кастрюли/казана: 15. Цвет: Серебристый / Коричневый

Замовив казан на 15 літрів,прийшов на 12,ціна не змінилась,та і справа не в ціні,а в об'ємі,повертать не став бо на подарунок часу не було.

Достоинства:
    Доставлено вчасно
    Недостатки:
    Не те що замовляв
    • Продавец  KotelokSHOP

Вітаю, перепрошуємо за незручності. Пишемо вам в особисті для компесації. Можливо якщо б ви написали нам або подзвонили - ми б могли оперативно вирішити це питання.

• Игорь Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 15. Цвет: Серебристый / Коричневый

Отличный казан!!!

• Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем кастрюли/казана: 8. Цвет: Серебристый / Коричневый

Усе дуже швидко готується їжа смачна ароматна готували печеню , холодець , уху , голубці , тушковане м'ясо , усе вдалося на ура і думаю це ще не кінець з експериментами ) ще є багато страв які можна приготувати у цьому казанку усім рекомендую товар прийшов цілий не ушкоджений швидка доставка

Достоинства:
    Ціна якість
    Недостатки:
    Поки що нарікань не має
  • Алла Г***

Давно мріяла про таку річ. Зараз під час відключення світла дуже актуально. Задоволена

Достоинства:
    Гарно виглядає. Швидко готується. Універсальний і на кухні, і на природі, і на дачі
  • Віталій К***

Відповідає опису.

• Анатолій П***

Вже випробував,все ок.

• Ганна О***

Сподобалось готувати

• Світлана К***

При отриманні не помітила, а вдома виявила тріщину на ручці. Чи можна вирішити таку проблему? Ще казаном не користувалися.

• Анатолій П***

Шикарний казан даже більше чим очікував

• Андрій П***

Все ок! Але є маленький дефект тріщина на клапані(

Достоинства:
    Все швидко та зручно
    Недостатки:
    Тріснутий клапан
  • Ростислав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KotelokSHOP. Объем кастрюли/казана: 5. Цвет: Серебристый / Коричневый

Казан ідеальний

Дякуємо за ваш відгук:)

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: East-market. Объем кастрюли/казана: 10. Цвет: Серебристый / Коричневый

Купувала на подарунок. Імениннику дуже сподобався! Готує-експериментує вже багато страв. Ну дууууууже смачно! М'ясо тане в роті, картопля як із печі.
    Хочу купити й собі!

Достоинства:
    Швидке готування, смачно
  • Вадим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NikSan. Объем кастрюли/казана: 15. Цвет: Серебристый / Коричневый

Класс

• Людмила М***

Казан хороший але менеджери не дуже

• Продавец  KotelokSHOP

Вітаю, дякуємо за відгук:) Можете уточнити , що саме вам не сподобалось?) Будемо дуже вдячні за звортній зв'язок)

Отзыв от покупателя. Продавец: RichMall

Казан отримали, але дуже розчаровані. Заявлено 15 л і на коробці вказано 15л,але по факту коли переміряли вийшло 11 л під зав'язку.

• Євгенія В***

Зв'язались зі службою підтримки, нам все пояснили стосовно об'ємів, все добре. Претензій не маю ніяких.
      Будемо випробовувати.
      Для споживачів: якщо будете замовляти, то враховуйте, що фактичний об'єм менший на ~20%.

• Євгенія В***

Об'єм в афганському казані часто вказується як зовнішній, включаючи стінки та кришку. Фактичний об'єм, тобто вміст, який можна заповнити, може бути меншим на 20%. Тому, якщо виробник вказує 8 літрів, фактичний об'єм може бути близько 6 літрів.
      Що таке об'єм афганського казана?
      Номінальний об'єм:
      Це об'єм, який вказує виробник, включаючи стінки, кришку та дно казана.
      Фактичний об'єм:
      Це об'єм, який можна фактично заповнити їжею, не включаючи стінки.
      Чому об'єм в афганському казані може бути меншим, ніж вказано?
      Афганські казани виготовляються з товстих стінок, які займають значний об'єм всередині казана.
      Кришка також може збільшувати зовнішній об'єм казана, але не додає фактичного простору для заповнення.
      Як виміряти об'єм афганського казана?
      Найкращий спосіб виміряти об'єм афганського казана - це налити в нього воду або іншу рідину і поміряти її об'єм. Зазвичай, виробники вказують, який об'єм є фактичним (об'єм, який можна заповнити) і який номінальний (загальний об'єм, включаючи стінки).
      Як вибрати об'єм афганського казана?
      Для родини з 4 осіб підійде казан на 5 літрів.
      Для великих компаній або святкових заходів потрібні казани більшого об'єму (10 літрів і більше).

• Лариса

Доставка была быстрой ,как и обещали.Приготовленное блюдо получилось с приятно богатым вкусом.

Достоинства:
    Быстро, вкусно, економно.

Дякуємо за ваш відгук:)

• Алена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: J&D Company. Объем кастрюли/казана: 8. Цвет: Серебристый / Коричневый

Пользуюсь уже 3 месяца хорошая вещь рекомендую

Достоинства:
    Легко в использовании и вкусно
  • Марина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: East-market. Объем кастрюли/казана: 20. Цвет: Серебристый / Коричневый

Казан бомба!!!

• Артем Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: J&D Company. Объем кастрюли/казана: 20. Цвет: Серебристый / Коричневый

Супер, дуже якісний матеріал, Страви в ньому дуже смачні, в користанні більше пів року.

• Андрей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: J&D Company. Объем кастрюли/казана: 5. Цвет: Серебристый / Коричневый

Отличный

• Володимир К***

Річ потрібна та практична.У зв'язку з практичністю афганських казанів на ринку існує маса підробок.Тому коли забирав на Новій Пошті уважно дивився на якість виконання та ознаки підробки іншими виробниками.Казан який я придбав у даного продавця мої тести на якість та оригінальність пройшов.В процесі експлуатації можливо доповню свій відгук.Можу рекомендувати даний товар та продавця оригінальних афганських казанів. Мирного неба усім!

Достоинства:
    Оригінал
    Недостатки:
    поки немає
    • Никоненко Ю***

Готуєте без сильконової прокладки між кришкою?

• Владислав

Казан сподобався
    Швидко готує, цікаво

• Шульга А***

В оголошенні пишуть, що доставка товару безкоштовно! Сьогодні отримала повідомлення з почти, про доставку товару, так от: окрім товару я сплачую, повністю, всю сумму за доставку в одну та іншу сторону. В такому разі приберіть в оголошенні фразу про безкоштовну доставку! Не плутайте людей!

Достоинства:
    Ще не отримала. Але підхід такий собі.
    Недостатки:
    Не має.
    • Продавец  J&D Company

Антоніно, доброго дня! Нам шкода, що так вийшло. Просимо вибачити за помилку. Вартість доставки сплачена.

• Роман Б***

Замовив Афганський казан на 5л., річ хороша, але є один недолік. Після трьох використань потріскався недоебоніт на клапанах скиду тиску.

Недостатки:
    Неякісний матеріал на клапанах скиду тиску.
    • Продавец  J&D Company

Доброго дня, Романе! Нам шкода, що так трапилось. Товар в нас офіційний, від найкращого виробника із Афганістана. Але сталося виключення, виявився брак клапанів. Відреагували одразу, зв'язалися з Вами, відправили заміну клапанів і Ви їх отримали. Ще раз приносимо свої вибачення.

• Феликс Д***

необходима замена предохранительного клапана , фото и видео могу предоставить

Достоинства:
    быстро готовит
    Недостатки:
    пришел в негодность один клапан - растрескался , нужно заменить , неделю не проработал
    • Продавец  J&D Company

Доброго дня, Феліксе! Нам шкода, що так трапилось. Товар в нас офіційний, від найкращого виробника із Афганістана. Але сталося виключення, виявився брак клапану. Відреагували одразу, зв'язалися з Вами, відправили заміну клапану і Ви його отримали. Ще раз приносимо свої вибачення.

• Татьяна

Афганский котел мощный, имеет красивую форму, удобные ручки, прост в обращении

Достоинства:
    Пища получается вкусной.
    Недостатки:
    Пока нет
  • Анна В***

Дополняю отзыв фото.

• Анна В***

Казан хороший, добротный. Брала на подарок. Единственный минус - это крышка. Есть царапина и нет резьбы.
    Казан не дешевый и у меня есть вопрос: это сильно плохо, отсутствие резьбы? Не можем закрутить...
    В целом обслуживание на высшем, перезвонили в течении часа, отправка на следующий день.

Достоинства:
    Большой
    Недостатки:
    Царапина, отсутсвие резьбы
    Нет силиконовой подкладки на крышке. Я так поняла ее нужно отдельно заказывать.
    • Продавец  East-market

Добрый день. Казан закрывается крышкой (на ней нет резьбы) она зажимается с помощью коромысла.
      Алгоритм - 1)закрываем крышкой 2) берем коромысло и вставляем в петли которые на казане 3) На самом коромысле есть винт с резьбой который нужно закручивать по часовой стрелке.
      На счет царапины такое к сожалению возможно в виду страны происхождения товара (Афганистан) и условий доставки в Украину.

На счет силиконовой прокладки она не идет в комплекте и ее нужно заказывать отдельно

• Юра Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: East-market. Цвет: Серебристый / Коричневый

Отличная вещь. Готовится все быстро, мясо отсает от костей уже через 40 минут при этом сами кости можно ломать и растирать в труху пальцами. Оригинальный рашко баба, не подделка. Грамотный консультант помог с выбором и ответил на все вопросы.

Достоинства:
    Отличный казан, дома удобно и быстро готовить дома, на природе еще не пробовал, но думаю что проблем быть не должно потому как все детали мощные и надежные, особенно толщина самого казана.
    Недостатки:
    Перед подготовкой казана пришлось слегка пройтись наждачкой нулевкой чтоб убрать на внутренних поверхностях заусенцы и некоторые огрехи литья, но в принципе это не критично
  • Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: J&D Company. Объем кастрюли/казана: 15. Цвет: Серебристый / Коричневый

Не оригінал , при першій готовці, на очах тріснув по корпусу стравний клапан ( один з двох )

Достоинства:
    15 л - не думаю?!.
    Недостатки:
    Сумнівне походження та якість виконання! Можливо це не Афганський, а Пакистанський казан ( копія першого )
    • Продавец  J&D Company

Олег, доброго дня! Нам шкода, що так сталося, приносимо Вам свої вибачення, але весь наш товар (Афганські казани) є оригінальною продукцію, приходять виключно з Афганістану з виробництва відомого і найкращого бренда Rashko Baba. Можемо надати всі документи. Це перший випадок, коли тріснув клапан. Температурні режими, а також тиск високі, мабудь клапан був з певним браком від чого і тріснув. Але ми зразу запропонували Вам заміну, вислали за наш рахунок комплект нових клапанів (2 шт). Ще раз просимо вибачення.

• Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: J&D Company. Цвет: Серебристый / Коричневый

Добрый день! Хотел бы узнать когда появятся вналичии казаны?