- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore
Не витрачайте гроші, куля не літає! продавець навіть не виходить на контакт, щоб повернути гроші
- Достоинства:
- Ніякі, витрачені гроші
- Недостатки:
- Не літає, падає і крутиться на землі, не заряджається
- Вера С***Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore
Замовлення прийшло швидко, проблемно було зарядити і ввімкнути кулю. Куля не літає, рухається по полу, дуже швидко розряджається, вимкнути самостійно не виходить, тільки коли закінчується заряд. Подарунку не вийшло, даремно витрачені кошти ((
- Достоинства:
- Недостатки:
- Одні недоліки
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore
Перевірити у відділенні не було часу. Куля не літає, тільки "бігає" по підлозі. Кнопка ввімкнення взагалі не працює.
Одне розчарування!- Достоинства:
- Не працює, як в описанні
- Алла Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore
Кулька не вмикається. Намагалась зарядити пристрій через UCB - нічого не змінилось
- Недостатки:
- не працює
- Аліна І***Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore
Не відкривали коробку на відділенні розетки, так як забирали поспіхом, тому самі винні. Але виявилась товщина на основі,де кнопка і порт для зарядки.
Подарунок вийшов "на славу".
Нічого не літає, тільки падає постійно. Єдине,що робить,то так льоцає по підлозі, що неможливо вловити, це єдиний сенс,напевне. Як не запускали , так як написано, і під різними кутами,як бумеранг вона не повертається і взагалі ніяк не літає тільки падає постійно кудись ,а потім по підлозі бігає.- Достоинства:
- Недостатки:
- Тріщина. Не виконує ніякі заявлені функції.
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore
Замовлення прийшло швидко.куля увімкнулась,заряджається,типу працює,але рухається сама по собі,дуже швидко розряджається,вимкнути самостійно не виходить(тільки коли закінчується заряд).
- Достоинства:
- Рожева
- Недостатки:
- Не реагує на рухи,діє хаотично,швидко розряджається.не про бумеранг
- Ярослав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore
Кулька не літає а навпаки притягується, пропелер крутиться не в ту сторону!
- Достоинства:
- Фізично іграшка присутня
- Недостатки:
- Пропелер круте в іншу сторону, іграшка не літає
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore
Це підробка
- Недостатки:
- Кнопка не працює, він не повертається, а падає
- Евгения Н***Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore
При вмиканні кнопкою живлення вентилятор вмикається і вимкнути його кнопкою НЕМОЖЛИВО, тобто шар взагалі некерований(
Брак(- Євгенія
Кошти за браковний виріб продавець повернув на карту.
- Анатолій М***Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore
Іграшка працює, дитина грається, отже функції свої виконує. Було би супер якщо працювала б трохи довше, але дитині і цього достатньо, тому ми задоволені
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore
Купувала за рекомендацією знайомих, іграшка сподобалась
- Достоинства:
- Відповідає опису
- Недостатки:
- Не виявили
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore
Корпус міцний, якість хороша, підсвітка гарна. Брали на подарунок, все сподобалось. Цікаво.
- Ангеліна В***Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore
Все супер! Легка у використанні, навіть кіт намагається з нею гратись ) Дякую продавцю за швидку відправку.
- Достоинства:
- Все працює без збоїв
- Лопатюк Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore
Чудовий товар,іграшка приїхала дуже швидко, упакована добре. Дитина грається вже другий день без зупинки.
- Достоинства:
- Швидко заряджається
- Марія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore
Іграшка непогана, прийшла швидко, дитина поки грається, начебто подобається)
- Ганна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore
Гралися сьогодні з дитиною, все сподобалось) класна іграшка
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: LastStore
Швидко заряджається, прикольно запускається. Якщо б хватало трохи на довше то взагалі було б 1000/10. Круто
- Достоинства:
- Все подобається
- Недостатки:
- Хотілося би щоб заряда вистачало на більше
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: LastStore
Все класно, дякую! Все відповідає опису)
- Достоинства:
- Для діток супер
- Вероніка Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore
Відповідає опису, все працює
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore
Товар прийшов швидко та цілий. На вид якісний, ціна взагалі супер, світиться прикольно, у комплекті є зарядка)
- Достоинства:
- Ціна дорівнює якість
- Соломія С***Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore
Дуже прикольний шар, з підсвіткою, дитина грається в задоволення )
- Достоинства:
- Гарна іграшка
- Ярік М***Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore
Дуже класний шарик, всім раджу)
- Достоинства:
- Все як в описі
- Мария Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore
Купила для подарунку, раніше і своїй дитині таку купували, брали взимку та працює досі, але інтерес у дитини до іграшки вже пропав, ну як зазвичай це буває у діток, тому за таку ціну як чергову іграшку взяти можна, бо емоції від неї просто супер
- Достоинства:
- Довго не ламається
- Виолета Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore
Кулька літає звісно не так довго як хотілось би, але цього часу достатньо для того щоб дитина заморилася безперервно за нею бігати, дитина задоволена, тому і ми як батьки покупкою задоволені
- Инна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore
такое себе, не удобный хватает зарядки на мало
- Достоинства:
- ярий
- Недостатки:
- разряжается, не удобно выключать и заряжать
- Аліна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore
Супер! Донька задоволена. Сказала, що давно такий хотіла.
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore
Іграшка працює, все дуже сподобалося
- Євгенія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore
Думали дочекатися нового року але не витримали і розпакували) Це крута іграшка, тепер граємось всією родиною))
- Антон А***Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore
Супер іграшка, вся сім’я задоволена)
- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore
Дякую, дуже задоволена
Замовляла на подарунок, іменинник в захваті - Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore
Проблем нет, работает исправно. Заряда хватает не на долго но это и не удивительно, учитывая размер аккумулятора.
- Олександра М***Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore
Іграшка просто неймовірна! Дітям сподобалось)
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore
Гарна іграшка. Все працює
- Олена Я***Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore
Добре працює, перевірено. Дякую!
- Элла Л***Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore
Напишу ще один відгук, бо нажаль попередній виправити не вдалось. Іграшка чудова! Дитина задоволена, хоча мені здається що ми з чоловіком граємо в неї більше ніж дитина) Шкода, що не вистачає надовго, але так працює і оригінальна версія. Магазин швидко надіслав замовлення, і також швидко замінив на нову іграшку коли виявився брак. Після заміни все працює добре
- Мария Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LastStore
Замовила похресниці на Миколайчика, дитині все сподобалося, була в захваті від іграшки. Дякую за емоції!
- Достоинства:
- Яскрава іграшка