- Maryna B***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub
Має багато мов перекладу, легкий та інтуїтивно зрозумілий в користуванні. Швидко перемикається напрямок перекладу за потреби з мови А на мову В чи навпаки. Поки не підключити wifi - не всі функції та мови доступні, тож краще одразу підключити. Є вбудований чат GPT. Окрім перекладача є корисні функції з вивчення англійської, мого підлітка це дуже зацікавило) тож як додатковий бонус). В налаштуваннях можна встановити зручний розмір шрифту та мову інтерфейсу - української немає, є російська. Прилад легенький та має гарний дизайн. На екрані захисна плівка, а і комплекті інструкція українською з картинками.
- Достоинства:
- Багато корисних функцій, швидкий переклад голосу та фото, чітко вимовляє слова, дублює переклад голосу текстом
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец Top Hub
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub
Небо і земля в порівнянні з перекладачами в телефоні. Вартує кожної гривні! Рекомендую!
- Ігор І***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub
Товар якісний, добре виконаний і відповідає опису. Досить цікавий розділ вивчення мови.
- Ростислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub
Працює згідно опису, не глючить, досить швидкий переклад. Зручна штука.
- Достоинства:
- Швидкість і точність перекладу
- Недостатки:
- не помічено
- Продавец Top Hub
- Михайло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub
Тестування пройшло успішно. Розібратись не складно. Переклад працює досить точно, в тому числі в офлайн-режимі, що зручно на випадок відсутності інтернету. Звук комфортний, інтерфейс зрозумілий.
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub
Все відповідає очікуванням, якісний прилад. Швидкість і точність перекладу дуже хороші. вимовляє слова зрозуміло, динамік не хрипить, все чути добре.
- Вадим Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub
Режим конференції - ТОП! Швидкий та якісний переклад, швидка та зручна навігація між мовами. Вимова зрозуміла, гучність регулюється за потерби.
- Галина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub
Добре працює. Мов багато. На довго вистачає заряду. Жодних нарікань.
- Снежана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub
Для роботи та освіти це дуже добрий помічник. Рекомендую.
- Лілія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub
Задоволена його швидкістю і точністю. Зручніше, ніж з перекладачем в телефоні. Навіть за відсутності мережі в нього є доступні мови офлайн - те що мені треба працює.
- Олексій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub
Задоволений девайсом. Він "розумний" та має багато функцій, багато мов перекладу. З налаштуваннями жодних проблем.
- Світлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub
Дуже добре. Багато мов, також при підключенні до телефона можна створити режим конференції
- Аліна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub
Дуже великий список мов перекладу, висока швидкість і точність. Дуже зручно користуватись, вже виручив у відрядженні дуже добре)
- Марина Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub
Висока точність перекладу, в керуванні прости та зрозумілий.
- Таісія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub
Досить непотрібна штука. Не варта заявленої ціни. Геть не рекомендую трати на неї гроші.
- Достоинства:
- Не має. В телефоні перекладач працює так само,іноді навіть краще.
- Недостатки:
- Переклад з багатьох мов не коректний. Повністтю фрази не перекладає
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub
Таке собі придбання, якби був вибір ще раз то не купив би. Нема відео як толком ним користуватися, батарея швидко сідає. Пошкодував що викинув 3300 грн
- Достоинства:
- Недостатки:
- Сплошний недолік
- Продавец Top Hub
Добрий день! В комплекті з товаром є інструкція українською, достатньо детальна для того, аби розібратись в роботі прилада. Якщо ви її не отримали з товаром, або втратили з якоїсь причини - зверніться будь ласка в чаті по замовленню та ми надамо інструкцію в електронному вигляді.
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub
товар прийшов до мене на жаль не працюючий....звернувся до продавця для повернення моїх коштів сподіваюсь кошти плвернуть
- Достоинства:
- не має
- Недостатки:
- звернувся до продавця
- Продавец Top Hub
Добрий день! Дуже шкода, що у вас виникла проблема з товаром. Будь ласка уточніть: прилад повністю не вмикається? Ви його заряджали? Зверніть увагу: прилад вмикається довгим затисканням кнопки увімкнення (3 сек), а не коротким одинарним натиском. Будь ласка, переконайтесь, що він заряджений та ви правильно вмикаєте його. Після увімкнення одразу будуть доступні не всі функції, а лише офлайн - до підключення до інтернету. Чекаємо на вашу відповідь в чаті по замовленню, в разі якщо прилад все таки не увімкнеться, оформимо гарантійне повернення.
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Перекладач супер Все працює, ідеальний для поїздок. Дуже акуратно упаковано, все красиво,Такому товару 5 зірок!
- Продавец ТехНестШоп
Юлія, вітаємо)
Ми щасливі, що ви задоволені! Дякуємо за ваш відгук)
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Сподобався перекладач – працює в режимі офлайн, що зручно у віддалених куточках, працює до 4 годин безперервно. У налаштуваннях легко змінюється інтерфейс. Прийшов заряджений. Відразу в пвз перевірили, дякую за якісний товар
- Продавец ТехНестШоп
Максим, вітаємо! Дякуємо за позитивний відгук, раді, що обрали наш магазин:) Гарного дня!
- Євген Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Очень доволен портативным переводчиком! Устройство компактное, переводы быстрые и точные.
Євгеній, вітаємо)
Велике спасибі за те, що поділилися своїми враженнями! Ми цінуємо вашу щирість і час, витрачений на цей відгук.
- Виктория П***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Перекладач виявився чудовим вибором для нашої ділової подорожі. Ми використовували перекладач із підключенням до інтернету, і він працював без жодних проблем. У місті ми застосовували режим-модем через телефон. У режимі офлайн він також показав себе гідно. Я залишилася повністю задоволена покупкою, тепер мої колеги також замовили такий гаджет.
Вікторія, вітаємо)
Дякуємо за ваші добрі слова! Ми раді, що перекладач відповідає вашим очікуванням.
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Чудово працює функція голосового перекладу. Дякуємо продавцю за швидку доставку та якісний сервіс!
Анастасія, вітаємо)
Ваші думки допомагають нам рухатися вперед! Дякуємо, що витратили час на відгук.
- Павло Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Чудовий гаджет! Рекомендую..
Павло, вітаємо)
Ваші слова гріють наші серця! Дякуємо за підтримку)
- Валерій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Зручний, компактний. Зрозумілий у використанні. Дуже задоволений та рекомендую. Добре підійде студентам у вивченні іноземних мов.
Валерія, вітаємо)
Ваш відгук — це найкраща нагорода для нас! Дякуємо, що обрали нас.
- Софія М***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Очень компактный, онлайн работает отлично, в офлайн режиме еще не пробовали.
Софія, вітаємо)
Дякуємо за ваші добрі слова! Ваша підтримка та витрачений час на відгук дарують нам нові сили для роботи!
- Анастасия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Пристрій добре справляється з перекладом у режимі офлайн і без зайвих затримок.
- Василиса И***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Було б круто, якби батарея тримала довше, але в цілому кайф!
- Продавец ТехНестШоп
Дякуємо за відгук. Для нас це найвища оцінка нашої роботи) Завжди будемо раді вас бачити знов!
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Цей перекладач реально допомагає швидко понять чужу мову, навіть без інтернету. Рекомендую.
- Иван О***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Дуже зручний у подорожах. Перекладає швидко та точно, простий у використанні.
- Продавец ТехНестШоп
Іван, вітаємо) Дякуємо за ваш позитивний відгук!
Ми цінуємо вашу довіру й завжди прагнемо дарувати тільки приємні враження від покупок.
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Купував для роботи — значно полегшує спілкування з іноземцями.
- Продавец ТехНестШоп
Сергій, вітаємо) Дякуємо за ваш позитивний відгук!
- Матвій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Компактний і легкий, добре тримає заряд. Якість перекладу приємно здивувала.
- Продавец ТехНестШоп
Матвій, вітаємо) Дякуємо за ваш позитивний відгук!
- Борис С***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Очень удобно.Значительно лучше платных сервисов переводов на известных платформах.
- Достоинства:
- Все что мне необходимо есть
- Недостатки:
- Небольшой дисплей
- Продавец ТехНестШоп
Доброго дня, дякуємо за ваш відгук!
Ми раді, що все подобається)
Гарного вам дня!)
- Анатолій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
В характеристиці ґаджета вказано 32Gb,a фактично 8Gb пам'яті.Переклад простих речень робить правильно і коректно,довгі речення іноді перекладає з іншим сенсом речення,дуже плутається у відмінках.Краще працює через точку доступу в смартфоні(знаходячись біля WI-FI роутера повідомляє,що зв'язок незадовільний).Загалом для моїх потреб цей перекладач мене влаштовує.
- Достоинства:
- зручний,якісний виріб
- Недостатки:
- 32gb та 8gb велика різниця потрібно надавати об'єктивні характеристики.
- Продавец ТехНестШоп
Дякуємо за ваш детальний відгук! Ми цінуємо вашу увагу до характеристик і вибачаємося за незручності, пов’язані з обсягом пам’яті. Щодо роботи перекладача — раді, що він загалом відповідає вашим потребам. Ваші зауваження допоможуть нам покращувати якість інформації та продуктів. Якщо потрібна допомога чи консультація — звертайтеся, ми завжди раді допомогти!
- Марія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Перекладач працює, українська мова є, покупкою задоволена.
- Продавец ТехНестШоп
Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що перекладач працює і підтримує українську мову. Щиро раді, що покупка вас задовольнила! Якщо потрібна буде допомога — звертайтеся!
- Максим П***
Підскажіть будь ласка, чи є українська мова в оффлайні, чи тільки через інтеренет.
Дякую.
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Тільки отримав. В подорожі ще не випробував. Так вс працює. Перекладає і офлайн і онлайн Інтерфейс зрозумілий навіть без інструкції. Єдиний мінус нема української мови в офлайні.
- Недостатки:
- Нема української в офлайн режимі.
- Продавец ТехНестШоп
Дякуємо за ваш відгук! Радий чути, що перекладач працює і офлайн, і онлайн, а інтерфейс зрозумілий. Щодо відсутності української мови в офлайн режимі — це може бути через версію програмного забезпечення яке треба оновити. Українська має бути в обох варіантах. Якщо потрібна допомога або порада — звертайтеся, завжди раді підтримати!
- Юлия Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп
Отличный переводчик. Ребенок доволен. В нем есть словарь, gpt и еще много чего интересного Рекомендую
- Продавец ТехНестШоп
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що перекладач сподобався вашій дитині і ви оцінили його функціонал — словник, GPT та інші корисні можливості.
Дякуємо за рекомендацію! Якщо виникнуть питання — звертайтеся, завжди раді допомогти!