Отзывы покупателей о Умная швабра с бесконтактным отжимом и ведром 6л + 2 насадки, Комплект для уборки, В серо - оранжевом дизайне (9411442156)

Оценка пользователей 4.37/5
  • Олена К***

Мама задоволена.
    Швабра класна, миє чистою водою, руки не потрібно бруднити.

Достоинства:
    Не потрібно руками віджимати
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Швабра чудова, задовольняє всі потреби, на які ми розраховували. Все прийшло швидко, всі деталі в наявності, легка у використанні.

• Соломія В***

Not bad

• Олександр Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Все добре, працює як треба

• Ліза К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Класна швабра. Чоловік її хотів, я йому купила. Він з гарним настроєм моє поли, каже що йому комфортно. Дякую за те що маєте такі класні речі та робите мого чоловіка щасливим

• Назар Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Дуже добре відро з шваброю

• Диана Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

В комплекті не виявилось ковпачка для закриття зливу води. Крім того немає інструкції для збирання, дуже розчарована якістю, використання не можливе!

• Продавец  LICVID-SHOP

Вітаємо! Щиро перепрошуємо за цей прикрий випадок та незручності, з якими ви зіткнулися. Ми чудово розуміємо ваше розчарування, адже товар має приносити радість від покупки одразу після отримання.

Ми дуже хочемо якнайшвидше виправити цю ситуацію та допомогти вам розпочати повноцінне користування виробом. Найближчим часом наш менеджер звʼяжеться з вами за контактами у замовленні, щоб оперативно вирішити це питання: ми надішлемо вам ковпачок, якого не вистачало, а також надамо детальну інструкцію зі збирання у зручному для вас форматі (електронному або паперовому).

Будь ласка, очікуйте на дзвінок нашого менеджера. Ми зробимо все можливе, щоб якнайшвидше врегулювати цю ситуацію та повернути вам позитивні емоції!

• Диана Н***

Пройшло 12 днів від дня покупки. Продавець тільки відписався тут, але ніяким чином не зв'язався зі мною. Проблему не вирішено!

• Олена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Швабра дуже зручна ,прибирати набагато швидше і не треба мити постійно тряпку

Достоинства:
    Швидке прибирання
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  LICVID-SHOP

• Лілія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Ця швабра мене приємно здивувала
    Дуже зручна у використанні, легка та добре миє підлогу. Особливо подобається система віджимання — руки залишаються сухими, а насадка легко очищається. Швабра крутиться на 360°, тому зручно мити навіть у важкодоступних місцях. Відро компактне та комфортне у використанні. За свою ціну — просто супер

Недостатки:
    Немає недоліків
    • Продавец  LICVID-SHOP

• Евеліна Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Мені швабра сподобалось, як аналог дорогої швабри супер. В мене маленька дитина, кіт і собака тому прибирання майже кожного дня. Сподобалось що миєш чистою водою, а брудна в іншому відділі спирається. Головне правильно зібрати відро.
    Воду наливати тільки у центр

Достоинства:
    Недостатки:
    Поки не знайшла
    • Продавец  LICVID-SHOP

• Завгородняя Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Я очень разочарована, не отжимает воду, микрофибра при движении съезжает, цена хоть и со скидкой не соответствует качеству, жал деньги

• Продавец  LICVID-SHOP

Вітаємо! Нам прикро, що у вас залишилося таке враження, проте описані вами труднощі виникають лише через одну помилку в збиранні.

Насадка-мікрофібра має спеціальні тканинні язички, які перед фіксацією на липучках обов'язково потрібно вставити в пластикові пази на краю платформи швабри. Якщо цього не зробити, ганчірка буде з'їжджати під час руху, а відсік віджиму просто не зможе якісно зняти воду.

Коли мікрофібра закріплена правильно — вона тримається ідеально, а віджим працює ідеально. Цей набір розрахований на тривалу службу та комфортне прибирання, тому ми впевнені, що правильна фіксація насадки повністю виправить ситуацію.

Якщо у вас виникнуть питання щодо експлуатації, ви завжди можете звернутися до нашої служби підтримки за контактами в замовленні. Дякуємо за зворотний зв'язок!

• Олеся О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

За швидку відправку великий плюс магазину.
    А от з самою шваброю подвійні відчуття - з однієї сторони - супер, що справді руки не потрібно мочити, бруд, шерсть (так як є кішка) збирає гарно, і при віджимі все залишається у відділі з брудною водою.
    Але, от з іншої сторони, мені не подобається що сама фібра (накладка) при змочуванні залишається дуже мокрою. Особисто мені після миття підлоги (плитка, ламінат) хочеться ще витерти сухою. Можливо є якісь правила використання, хочеться побачити відео інструкцію, і зворотній звʼязок з продавцем.

Достоинства:
    Справді безконтактна, гарно збирає бруд, шерсть
    Недостатки:
    Занадто багато води залишається на фібрі
    • Продавец  LICVID-SHOP

• Наталія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Добрий день замовила розумну швабру дуже сподобалась

• Каріна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Все чудово, швидко та якісно.Товар запакований якісно, без пошкоджень.

• Ірина Т***

Швабра для легкого прибирання
    Якщо треба генеральне прибирання,трохи не підійде

Достоинства:
    Чудова для легкого прибирання,гарно витирє поверхню без розводів
    Недостатки:
    Для генерального прибирання не підійде
    • Продавец  LICVID-SHOP

• Галина Р***

Якісь просто жах
    Товар прийшов без пробки, яка закриває витік брудної води

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість і відсутність деталей
    • Продавец  LICVID-SHOP

Вітаємо! Нам прикро, що ви залишилися незадоволені покупкою, проте дозвольте прояснити ситуацію щодо комплектації та якості товару.

Ми ретельно перевіряємо кожну одиницю перед відправкою, щоб уникнути подібних випадків. Щодо відсутності деталі, маємо зауважити наступне:

Ми завжди просимо клієнтів перевіряти цілісність та комплектацію замовлення безпосередньо у відділенні пошти. Якщо ви виявили відсутність пробки або інший недолік на місці, ви могли б просто відмовитися від посилки, і ми б надіслали вам новий набір.

Оскільки ви помітили проблему вже вдома, це не означає, що ми не готові допомогти. Відсутність пробки — це прикре непорозуміння, яке ми можемо швидко виправити, просто додіславши вам необхідну деталь за наш рахунок.

На відміну від міжнародних маркетплейсів, ми надаємо реальну гарантію та клієнтську підтримку в Україні, що дозволяє оперативно розв'язувати будь-які питання з товаром.

• Олена П***

Чудова швабра

• Зинченко И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Дуже зручна швабра Легка, добре віджимає воду та чудово збирає бруд. Прибирання стало швидшим і простішим.

Достоинства:
    Дуже зручна

• Марія К***

Шваброю задоволена

Достоинства:
    Можна досягнути в любий куточок
    • Продавец  LICVID-SHOP

• Александра Ф***

Все підійшло. Дякую

• Валентина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Доброго дня, дуже задоволена результатом, дякую.

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Співвідношення очікування -ціна- якість, співпали. За такі гроші досить пристойна швабра.

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Не знайдено
    • Продавец  LICVID-SHOP

• Вікторія Д***

Користуюсь вже 3 місяці, повністю задоволена
    Добре миє, ганчірка гарно збирає ворс та волосся, руки чисті
    Швидка доставка, гарна комунікація з продавцем

Достоинства:
    Чисті руки, швидко та гарно миє

• Віталій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Не намочується тряпка, не знаю, що повинна була вирішити інструкція(отримання її взагалі нічого не вирішило), пластик яким накривають постійно відлітає, сама швабра іноді застряє, що не можна її дістати і боїшся зламати її, одне розчарування

• Продавец  LICVID-SHOP

Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що у вас виникли труднощі під час використання набору, проте ми хочемо допомогти розібратися в роботі механізму, оскільки дана модель перевірена часом і тисячами задоволених користувачів.

Ось кілька технічних порад, які зазвичай допомагають розв'язати описані питання:

Зволоження насадки: Щоб мікрофібра почала активно вбирати воду під час першого використання, її необхідно повністю занурити у воду на кілька секунд. Якщо насадка суха або не щільно закріплена на тримачі, система очищення може працювати менш ефективно.

Механізм віджиму: Те, що швабра іноді «застряє», зазвичай свідчить про те, що тримач насадки знаходиться не під прямим кутом (90°) відносно ручки. Важливо зафіксувати його рівно перед тим, як опускати у відсік для віджиму.

Пластикова кришка: Вона розроблена знімною для зручності промивання відра після прибирання. Якщо вона «відлітає», перевірте, будь ласка, чи щільно заклацнуті всі пази по периметру при збірці.

Ми впевнені в якості нашої продукції, тому наш менеджер зв’яжеться з вами, щоб надати детальну консультацію. Ми допоможемо переконатися, що набір зібраний правильно, або запропонуємо розв'язання питання, якщо виявлено технічну невідповідність.

Дякуємо за розуміння!

• Мария Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Придбала по відгукам цю швабру, дуже задоволена якістю ручки за яку тримати, взагалі якістю товара, доставка була вчасно.
    Дякую
    Рекомендую

Достоинства:
    Якісний матеріал
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  LICVID-SHOP

• Анастасия З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Ручка дуже крихка , в порівнянні з іншими за такуж ціну .

Вітаємо!
      Дякуємо за ваш відгук. Ми відповідально ставимося до вибору асортименту, тому хочемо надати роз'яснення щодо конструкції даної моделі.

Матеріал та товщина ручки в цьому наборі підібрані таким чином, щоб забезпечити максимальну легкість прибирання без втрати міцності. Вона розрахована на інтенсивне побутове використання та пройшла всі необхідні випробування на витривалість.

Порівняння даного набору з іншими моделями є некоректним, оскільки кожен виробник використовує власні інженерні рішення. Ручка цієї швабри виготовлена з полегшених, але міцних матеріалів, щоб зробити процес прибирання менш виснажливим. Її надійність розрахована на стандартні побутові навантаження, і при правильній збірці (щільній фіксації всіх елементів) конструкція залишається стійкою та довговічною.

Ми впевнені в якості цього набору, адже він є одним із лідерів продажів і отримав чимало позитивних відгуків від користувачів, які оцінили саме легкість та зручність ручки.

На жаль в телефонній розмові з нашим менеджером ви не надали ніяких коментарів що до несправності, браку чи запитань по користуванню.
      Ми завжди відкриті до діалогу та готові допомогти вам з будь якими питаннями

Дякуємо за розуміння!

• Светлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Дуже зручна у використанні.

• Олена Ш***

Повністю відповідає опису товару

Достоинства:
    Зручна та легка у використанні
    Недостатки:
    Користуюсь більше місяця, поки не виявила
    • Продавец  LICVID-SHOP

• Євгеній І***

Все супер

Достоинства:
    Зручно і швидко прибирати!

• Олександра В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Прибирання в задоволення. Рекомендую!

Достоинства:
    Миє завжди чистою водою, не треба мочити руки, гарно зволожує(достатньо, щоб помити підлогу), широка (відразу багато захвачує підлоги, а тому і прибирання швидко проходить). Є додаткова насадка+
    Недостатки:
    За 3 тижня не помітила. Єдине- ціна могла б бути меншою.
    • Продавец  LICVID-SHOP

• Аліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

зручна у використанні швабра, гарно миє та віджимається, зручно прибирати, особливо в трудно доступних місцях, лише є один мінус, сама швабра не стоїть у відрі, часто падає

Достоинства:
    дуже зручна у використанні
    Недостатки:
    завжди падає швабра
    • Продавец  LICVID-SHOP

• Евгений П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Простая и практичная швабра,свою работу делает.

Достоинства:
    Цена,простота.
    Недостатки:
    Нету за такую цену.
    • Продавец  LICVID-SHOP

• Валерий Г***

Швабра повна муть(
    Накладка розірвалася зразу ж , на першому використанні ...це копія якоїсь продуманої швабри , але забули додати хоч трішечки якості(( нажаль всі відговорки в попередніх відгуках від продавців що вона не крихка і тендітна виявилися брехнею...її страшно брати в руки (

Достоинства:
    Ідея хороша
    Недостатки:
    Виконання на одиницю(
    • Продавец  LICVID-SHOP

Вітаємо! Нам прикро, що у вас залишилося таке враження, проте ми не погоджуємося з твердженням щодо відсутності якості.

Дана модель виготовлена з використанням полегшених металевих сплавів та ударостійкого пластику. Це зроблено спеціально для того, щоб прибирання було легким і рука не втомлювалася. Візуальна "тендітність" є технічною особливістю ергономічного дизайну, яка жодним чином не впливає на міцність інструменту при правильному використанні.

Щодо мікрофібри: насадка розрахована на тривалу експлуатацію. Ситуації з її пошкодженням під час першого використання найчастіше трапляються, якщо тканина не була повністю зафіксована у спеціальних пазах-кишенях. У такому разі під час проходження через відсік віджиму створюється надмірне тертя, яке може пошкодити полотно.

Ми впевнені в надійності нашої продукції, оскільки вона має сотні задоволених користувачів. Найближчим часом наш менеджер зв’яжеться з вами, щоб з’ясувати деталі ситуації та допомогти у вирішенні цього питання. Дякуємо за ваш зворотний зв’язок!

• Дарія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Дуже зручна швабра нам справді сподобалось, прибирання тепер легке та зручне

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Швабра проста і ефективна у використанні. Вартує своїх коштів. Спочатку не зрозуміли, як поступає вода, але потім покрутили як дзигу - і насадка гарно змочилась. Користуємося щодня

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Удобная швабра, которая позволяет провести влажную уборку и ни разу не намочить руки. Сначала набираешь воду в нужный отсек, я еще добавляю туда средство для мытья полов, после чего делаешь влажную уборку и выливаешь воду. Использую на постоянной основе и гораздо удобнее моей предыдущей швабры

Достоинства:
    Удобство в использовании
    Действительно нет необходимости пачкать руки
    Недостатки:
    Не обнаружено
    • Продавец  LICVID-SHOP