Отзывы покупателей о Умная швабра с бесконтактным отжимом и ведром 6л + 2 насадки, Комплект для уборки, В серо - оранжевом дизайне (9411442156)
- Анастасія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Все чудово
- Продавец LICVID-SHOP
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Виктория П***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Дуже зручна
- Василь Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Зручна швабра
- Достоинства:
- Зручна
- Тетяна Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Дякую, товаром задоволена
- Достоинства:
- Миє тільки чистою водою
- Недостатки:
- Невиявлені
- Продавец LICVID-SHOP
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Шваброю задоволені. Товар згідно опису. Рекомендую.
- Ігор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Товаром задоволиний
- Достоинства:
- Миє чистою водою
- Недостатки:
- Поки що не виявив
- Продавец LICVID-SHOP
- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Швабра гарна мені подобається ,єдиний нюанс не було инструкціїї використання.
Подивилися огляд,розібралася .- Достоинства:
- Не потрібно мочити руки ,швабра миє чистою водою
- Недостатки:
- Якщо дуже забруднена підлога то потрібно насадку знімати
- Продавец LICVID-SHOP
- Орест А***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Все топ
- Клименко О***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Всё работает
- Вероніка Т***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
- ок
- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Купувала цю швабру, щоб менше нахилятися під час прибирання, і вона повністю виправдала очікування. Довжина ручки чудова, спина не втомлюється. Віджимає воду дуже добре, підлога висихає за лічені хвилини, без розводів. Форма швабри (квадратна, 22х22 см) дозволяє ідеально вимивати кути. Однозначно вартує кожної гривні!
- Достоинства:
- Система розділення води, ефективне самоочищення, компактні розміри, маневреність
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец LICVID-SHOP
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Норм тема.
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Все супер
- Вікторія А***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Прикольна і досить зручна швабра. Мити підлогу стало набагато приємніше і швидше
- Михаил Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Удобная реплика
- Олена О***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Гарна швабра з відром,мити одне задоволення.Якби тільки вона послужила подовше та не ламалася
- Достоинства:
- Гарна швабра мити одне задоволення
- Недостатки:
- Якби відро було 7-8 літрів,щоб всередині відро додати більше води та миючого засоба
- Продавец LICVID-SHOP
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Швабру купила у травні 2026 року, а вже в липні 2026 вона зламалась, відпав пластик, на якій трималася насадка. Тепер, це просто палка. Ведро теж специфічне і окремо його використовувати не можна. В комплекті йшло дві насадки, їх вистачило як раз на 3 місяці ( дуже швидко порвалися).
Фото поломки прилягають.
Не рекомендую, дуже не якісний пластик з якого виготовленого швабру.- Продавец LICVID-SHOP
Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук та додані фото. Нам прикро, що набір зазнав поломки, проте хочемо надати конструктивне роз’яснення щодо особливостей його експлуатації:
Термін використання: Ви придбали комплект у травні й активно користувалися ним майже 3 місяці. Заводський брак пластику або дефекти збірки завжди виявляються одразу — під час перших прибирань. Оскільки швабра справно служила тривалий час, поломка кріплення «з часом» є наслідком механічного фактора (наприклад, надмірного тиску на ручку чи віджимання під неправильним кутом).
Природний знос насадок: Змінні насадки з мікрофібри є виключно витратним матеріалом. Термін їхньої служби залежить від інтенсивності прибирання, площі й рельєфу підлоги, а також агресивності побутової хімії. Те, що двох насадок вистачило на 3 місяці регулярного використання — це абсолютно стандартний показник для подібних розхідників.
Конструкція відра: Цей виріб є цілісною «розумною» системою для прибирання. Комплектне відро розроблене суто під габарити та форму цієї швабри для роботи механізмів очищення й віджиму. Його специфічність — це задумана виробником інженерна особливість комплекту, а не його недолік.
Нам щиро шкода, що комплект зазнав механічного пошкодження в процесі експлуатації, проте з боку нашого магазину вам було надіслано повністю новий та перевірений товар у належному стані.
Бажаємо вам гарного дня!
- Надія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Приїхало все згідно опису. Швабра хороша і зручна, можна дістати всі маленькі щілини куди важко дістатись руками. Проте з сильним забрудненням не справляється бо система очистки не може достатньо виполоскати тканинну насадку
- Достоинства:
- Не треба контактувати з брудною водою. Швабра дістає у кутках і під диванами
- Недостатки:
- Погано справляється з сильним забрудненням
- Продавец LICVID-SHOP
- Анна І***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Щіточка добре очищує швабру від бруду/шерсті/волосся та дійсно добре відмиває
- Достоинства:
- Миє чистою водою
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Цікава швабра, працює непогано. Дуже зручно, що при віджимі швабра ніби розчісується об насадку, і очщується від усього ворсу, шерсті та волосся
- Недостатки:
- Найслабша ланка - пластикове кріплення швабри до ручки. На жаль, відламалося одне з кріплень
- Продавец LICVID-SHOP
- Дар'я С***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
купувала на подарунок, подруга у захваті , тож рекомендую!
- Достоинства:
- зручна в використанні, легка, швидко прийшло!
- Продавец LICVID-SHOP
- Людмила Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Рекомендую, гарна швабра, зручно користуватися
- Дарья С***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Користуюся цією шваброю вже деякий час і дуже задоволена. Вона легка, зручна у використанні та добре миє підлогу. Насадка якісно збирає пил і бруд, а також легко миється. Швабра добре дістає до важкодоступних місць. За свою ціну це чудовий варіант.
- КирилОтзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Дуже погана якість. Все перекошене, сильні вібрації при віджимі, кришка на відсіку з чистою водою не тримається. Розчарування...
- Продавец LICVID-SHOP
Вітаємо! Дякуємо за ваш зворотний зв’язок. Нам прикро, що у вас виникли труднощі, проте хочемо надати конструктивне роз’яснення щодо особливостей цього комплекту:
Правильне збирання та пази: Даний комплект є абсолютно робочим, надійним та повністю виконує свої завдання. Проте його конструкція потребує точного первинного монтажу. Якщо кришка не тримається або здається перекошеною, це означає, що її елементи просто не до кінця зайшли у свої пази. Рекомендуємо притиснути кришку по всьому периметру до характерного клацання. Коли всі деталі правильно стануть на свої місця, конструкція буде монолітною, герметичною та на 100% функціональною.
Вібрації при віджимі: Механічна система віджиму потребує стійкого положення відра на рівній поверхні. Також переконайтеся, що насадка-мікрофібра закріплена на платформі рівно та симетрично, без зміщень — саме перекіс тканини найчастіше викликає зайву вібрацію під час руху швабри вгору-вниз.
Наш менеджер звʼяжеться з вами, щоб допомогти детально розібратися зі збиранням та вирішити дане питання. Бажаємо гарного дня!
- Анжела М***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Шваброю повністю задоволена, зручна а головне є віджим
Очень понравилась.
- Світлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Зручна, компактна швабра. Покупкою задоволена.
- Катерина З***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Забрала у повній комплектації, протягом тижня зрозуміла як працює віджим і промивання швабри. Так то дуже задоволена.
- Достоинства:
- Швидко,зручно і кругом доступна.
- Недостатки:
- Не замітила
- Продавец LICVID-SHOP
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Швабра не будет соответствовать вашим ожиданиям, конструкция не такая как в интернете показывают такие швабры
- Недостатки:
- Не умеет мочить микрофибру
- Продавец LICVID-SHOP
Вітаємо! Дякуємо за уточнення. Конструкція цього комплекту є суто механічною, тому її ефективність повністю залежить від правильності використання.
Хочемо надати чітке технічне роз’яснення, яке пояснює принцип роботи цієї моделі:
Даний комплект повністю відповідає фото та опису. У ньому немає автоматичних помп чи розпилювачів — зволоження та очищення мікрофібри відбуваються виключно за рахунок її вертикального проходження через спеціальний вузький отвір із зубцями-очищувачами.
Чому мікрофібра може залишатися сухою: Цей ефект виникає не через брак виробу, а через два прості чинники:
Оскільки відсік для миття вертикальний, воду в нього необхідно наливати майже до самого верху (до максимальної позначки). Якщо набрати воду «на дні», насадка просто не дістане до рідини під час занурення і залишиться сухою.
Швабру потрібно вставляти у відсік строго вертикально та до упору, щоб насадка повністю пройшла через щілину під воду.
Дана система є абсолютно робочою та перевіреною тисячами користувачів. Достатньо лише налити достатню кількість води у відповідний відсік, і комплект працюватиме бездоганно.
Бажаємо гарного дня!
- Вадим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Пластмаса на площині швабри деформована, пластик у відрі не прилягає щільно , тому свою функцію не виконує!
Дешевий Китай, зрозумів відразу коли забирав на пошті, заводська упаковка ніяка!!!- Достоинства:
- Недостатки:
- Товар неякісний!!!!!!
- Продавец LICVID-SHOP
Вітаємо! Дякуємо за зворотний зв’язок. Нам прикро, що ви залишилися незадоволені покупкою, проте хочемо прояснити ситуацію з боку нашого магазину:
Контроль при отриманні: Ви зазначили, що помітили нюанси з пластиком та пакуванням безпосередньо на пошті. Ми, як відповідальний продавець, завжди відправляємо товари з можливістю повного огляду перед отриманням. Якщо товар пошкоджено під час транспортування або його вигляд вас не влаштовує — ви маєте повне право відмовитися від посилки на місці. Забираючи товар із відділення, покупець автоматично підтверджує, що оглянув його і не має претензій до стану, тому подальші звинувачення на адресу магазину є не зовсім коректними.
Функціональність продукту: Дана модель комплекту є повністю робочою та перевіреною. Часто ефект «нещільності» пластику виникає через те, що знімні деталі (кришка або елементи віджиму) під час першого збирання просто не були вставлені в пази до кінця. Коли всі кріплення зафіксовані до характерного клацання, конструкція тримається щільно і відмінно виконує свої функції.
Ми завжди працюємо чесно та оперативно, тому закликаємо покупців бути уважнішими під час огляду своїх замовлень при отриманні. Бажаємо гарного дня!
- Сергій З***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Зручна,якісна.
- Достоинства:
- Дійсно якісна річ. Електрошвабра поки стоїть на базі)))
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Швабра справляється зі своєю функцією: користуватися зручно, брудна вода відділяється, віджимання працює. Щоправда, інколи вона не прокручується під час віджимання (заклинює)— так і не розібралася чому. Насадка швидко порвалася по краях (варто враховувати, що при щоденному використанні насадки вистачить десь на місяць).
- Достоинства:
- Зручно
- Недостатки:
- Насадки швидко зношуються
- Продавец LICVID-SHOP
- Мирослава Р***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Товар відповідає опису . Віджим працює, брудна вода відділяється від чистої.
- Достоинства:
- Брудна вода відділяється від чистої. Ополіскується чистою водою
- Недостатки:
- Треба розібратися як працює.
- Продавец LICVID-SHOP
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Класна і якісна
- ВеронікаОтзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
хороша швабра, працює як заявлено. прибирання тепер набагато швидше і із задоволенням, не треба перейматися за чистоту швабри та води. пролазить усюди де треба
- Достоинства:
- якісна, працює так, як обіцяли
- Недостатки:
- шумна на віджимі, тварини не в захваті, але шо поробиш
- Продавец LICVID-SHOP
- Світлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP
Хороша швабра, функцію свою виконує, опису відповідає.