Отзывы покупателей о Капли Provet МОКСИСТОП для кошек от 4 до 10 кг антигельминтный препарат на холку 1 пипетка х 1 мл

Оценка пользователей 3.5/5
  • Татьяна Д***

Проацю.

Достоинства:
    Не дорого
    Недостатки:
    Немае
  • Татьяна Б***

Эффект есть, но повторим дегельминтизацию через две недели, так как в нашем случае это лечение, а не профилактика.

Достоинства:
    Работает

Доброго дня! Нам дуже приємно читати такі відгуки. Ми дійсно цінуємо кожного клієнта і їх улюбленців, тому докладаємо максимально зусиль, щоб створювати препарати, які залишають лише приємні враження. Дякуємо, що помічаєте і відзначаєте!

• Алексей К***

Капал на холку. Пробирая шерсть чтоб на кожу. Блох у кота стало ещё больше. Не помогло.

• Дмитро В***

Предлагаю попробовать использовать средство от блох, а не от глистов.

• Настя К***

Бо цей препарат проти гельмінтів, а не блох...

• Ольга

КУпувала по відгукам в неті, які були, в основному, позитивні. Правда трапилось два відгуки про шкірні реакції у тварини. На жаль, і в нашої киці через пару днів в місцях аплікації з'явились червоні язвочки, згодом почали виступати і тваринка їх розчесує.

Достоинства:
    зручне дозування, заявлений ефект
    Недостатки:
    шкірна реакція
  • Татьяна Н***
    Продавец: Rozetka

Покупала не тут , для профилактики , холку уже неделю отмыть не могу жирная .... пепрвый раз с такой проблемой сталкиваюсь от капель ....

Достоинства:
    Капли
    Недостатки:
    Не впитываются

Добрий день! Ми вдячні за Ваш відгук! При обробці краплями холки кішки краще використовувати невеликі заколки, щоб розсунути шерсть і краплі потрапляли прямо на шкіру. У цьому випадку, невелика кількість крапель, які потрапляють на шерсть, проходить через 2-3 дні. Якщо у Вас виникнуть питання, будь ласка, звертайтесь! Бажаємо Вам гарного дня!

• Аліна Б***
    Продавец: Rozetka

Чудові краплі. Просто використовувати, відрізав край, шерсть розсунув і наніс на шкіру і немає бліх. Коту ще краще,нічого в рота не пихають, не мучають. Я використовую приблизно раз на 3-4 місяці, або як побачу, що чухатись почав.

Достоинства:
    ціна, якість
    Недостатки:

Добрий день! Дякуємо за такі теплі слова. Нам дуже приємно знати, що ви задоволені товарами бренда PROVET. Такі відгуки надихають працювати ще краще!

• Вікторія П***
    Продавец: Rozetka

Швидкий та дієвий засіб від паразитів. Моя киця домашня, тому роблю сезонну обробку два рази на рік. Переносить чудово, не чеше, подразнень не було. Мені легко та зручно наносити.

Достоинства:
    добрий засіб
    Недостатки:

Доброго дня! Нам дуже приємно знати, що продукція бренду PROVET змогла подарувати вам трохи приємних вражень. Із задоволенням будемо радувати вас і надалі!