- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый
Хороші пустушки. Трохи менші за 0-6міс, які моя дитина не могла взяти, бо починала дивитись, тому нам підійшли ідеально.
- Достоинства:
- Підійшли новонародженій дитині.
Представник брендуВітаємо, Катерино!
Дякуємо за вибір продукції Philips AVENT та відгук. Нам дуже приємно чути, що пустушка підійшла Вашому малюку.
- Гончарова Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый
Гарні соски, підійшли новонародженому.
- Достоинства:
- Світяться в темряві
- Недостатки:
- Немає вушка для прищіпки.
Представник брендуДобрий день, Юліє!
Дякуємо за вибір продукції Philips AVENT. Нам приємно чути, що пустушки сподобалися малюкові.
Ми прагнемо до здорового розвитку малюка з нашими продуктами. Пустушки Philips Avent Ultra Start постачаються в спеціальному кейсі для транспортування, який виконує функцію стерилізатора. Щоб пустушка була завжди готовою до використання ми рекомендуємо очищувати та стерилізувати їх одразу, коли малюк закінчив сеанс і виплюнув пустушку.
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый
зручно , що легко знайти в ночі бо світяться але немає кільця щоб вчепити тримач
Представник брендуВітаємо, Ірино!
Дякуємо за вибір Philips AVENT та Ваш відгук.
Безпека, Ваш спокій та здоровий розвиток малюка – це те чого ми прагнемо. Для гігієни та задля безпеки Вашої дитини, ми рекомендуємо зберігати пустушки в контейнері. Перед кожним використанням оглядайте пустушки та мийте теплою водою з м'яким милом. Це допоможе уникнути забруднення пустушки та знизить ризик інфекцій. Перед тим, як давати пустушку малюкові Ви можете стерилізувати пустушки в контейнері, за потреби. Не кріпіть до пустушок жодних стрічок або шнурів, щоб мінімізувати ризики, пов’язані із заплутуванням у шнурку або проковтуванням дрібних деталей.
- Левченко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый
Соски взяла одразу, зручно дизифінкувати в мікрохвильовій
Представник брендуВітаємо, Никито!
Дякуємо за вибір продукції Philips AVENT.