Отзывы покупателей о Монета 10 грн ГСЧС Государственная служба Украины по чрезвычайным ситуациям 2025 НБУ новая из набор монет ВСУ 10грн пожарники коллекционная с чрезвычайных ситуаций лимитированная оборотная монетка коллекционные памятные монеты нумизматика в капсуле

• Анатолій Б***

Монета в капсулі

Доброго дня !Дякуємо за ваш відгук ! Гарного дня

• Евгений Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Чудова монета в колекцію.
    Рекомендую.

Добрий день!
      Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину)

• Яна С***

Дякую, дуже цінні монети

• Продавец  AcseGroup

Щиро дякуємо за відгук! Чекаємо на вас знову у нашому магазині. У нас є багато новинок, які можуть вам сподобатися!

• Чернікова Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Почала збирати монети які вийшли у роки війни, тож і цю обрала до колекції. Швидка доставка, якісне обслуговування

• Продавец  AcseGroup

Дякуємо! Ми завжди прагнемо, щоб наші клієнти отримували замовлення максимально швидко. Приємно, що це помітили.

• Андрей Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Товар доставили швидко. Все сподобалось.

• Владимир К***

Швидко сформували і відправили

• Артур

Все добре швидко відправили

• Галина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup

Товар відповідає опису швидка відправка

• Дмитро

Все супер. Гарний набір

• Продавец  AcseGroup

Дякуємо, що знайшли час поділитися своїми враженнями! Ваша висока оцінка – найкраща нагорода для нас

• Валентин С***

Норм