Лише 4 години вражаючих знижок!

Отзывы покупателей о Детские смарт-часы Q15 Pink розовые Smart Baby Watch

Оценка пользователей 1.67/5
  • Тимур В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Translation tools. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black

Іграшка на один день, годинник який не показує час)), сім карту то бачить то ні

• Наталія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BlackPink

Працював 1 день ((

• Іванна Є***

Повна катастрофа
    Сімкарту не бачить
    Абсолютно не відповідає заявленим характеристикам

Достоинства:
    Не знайдено
    Недостатки:
    Все
    • Продавец  Klever

Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що виникли труднощі з використанням годинника.

Зверніть увагу на важливі моменти під час встановлення SIM-карти:

SIM-карту необхідно вставляти лише у вимкнений годинник: вимкніть пристрій вставте SIM увімкніть.

Якщо SIM-карта була вставлена у ввімкнений годинник, будь ласка, перезавантажте пристрій (вимкніть та знову увімкніть).

Переконайтеся, що SIM-карта активна, відповідного формату, та вставлена правильною стороною.

Обов’язково вимкніть перевірку PIN-коду на SIM-карті (це можна зробити, вставивши її у мобільний телефон).

Якщо після виконання цих рекомендацій проблема не зникне, просимо звернутися до нашої служби підтримки або оформити звернення на гарантійне обслуговування — ми обов’язково допоможемо вирішити ситуацію.

Дякуємо за зворотний зв’язок та сподіваємося на вирішення питання.

• Анна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Chudo-Rich. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink

С виду неплохие часы, но увидеть где находится ребенок невозможно, из-за этого теряется весь смысл приобретения часов.

Достоинства:
    Легкие, небольшие
    Недостатки:
    Местоположение определяется совершенно не там где находится ребенок
  • Іванна Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black

Доброго вечора,годинник не бачить сімкарти,чи можна повернути?

• Продавец  Klever

Добрий день. Звичайно можна повернути. Всю інформацію вам надасть наша тех. підтримка. З повагою.

• Татьяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Klever. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black

Отримала не працюючі часи ! Карточку не приймає !! На мої запитання відповідь - не в моїй компетенції! Копрус весь в зарапинах !

• Продавец  Klever

Добрий день. Вас менеджер перенаправив до тех. підтримки. Так як нажаль таким не займається і не може допомогти. кщо на товарі немає механічних та термічних пошкоджень, всі пломби на місці, товар не розкривався (не розбирався на деталі) і не втратив товарний вигляд, то ми виправимо поломку або замінимо на інший товар. Всю інформацію вам надасть наша тех. підтримка.