Отзывы покупателей о Наушники Canyon BTHS-3 Beige (CNS-CBTHS3BE)
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Grey
2 роки користуюсь все працює
Представник постачальникаВітаємо Вас, Андрію! Дякуємо за відгук і Вашу довіру до бренду Canyon. Нам дуже приємно знати, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо приємного використання!
- Руслан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Grey
Норм вуха, зручність та гучність влаштовують, але мікрофон поганий, люди і в діскорді, і коли на телефоні виклики приймав мене не чули майже.
Якщо мікрофон не потрібен в використанні то можна брати.- Достоинства:
- Гучність та зручність ок, блютуз працює, батарея ок.
- Недостатки:
- поганий мікрофон
Представник постачальникаВітаємо Вас, Руслан!
Дякуємо за відгук. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige
Звучание качественное, но мне громкости не хватает, поэтому ставлю 4. Но за свои деньги, наверное топ.
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитре!
Дякуємо, що обрали техніку нашого бренду. Сподіваємось, що вказаний Вами недолік не занадто вплине на загальне враження стосовно придбання та ця модель навушників Canyon стане надійним помічником для Вас. Користуйтесь із задоволенням!
- Наталя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige
Хороші недорогі навушники.
Представник постачальникаВітаємо Вас, Наталя!
Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель навушників від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Grey
Пів року служби і ремонт, чи точніш повернули кошти
Представник постачальникаДобрий день, Оксана!
- СашаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Grey
купувала такі тричі — одні собі і двоє на подарунок. якщо користуватися обережно і не сідати на них, то все ок, претензій нема)
Представник постачальникаВітаємо Вас!
Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду та знайшли час поділитися своїми враженнями. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- Василий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige
2 місяці попрацювали. Почали рвати з’єднання з телефоном. Тепер взагалі нікуди не конектиться. Заряджаються, діоди блимають і жоден пристрій їх не бачить. Це жах!
Представник постачальникаДоброго дня, Василь!
Розуміємо, як Ви засмучені. Рекомендуємо звернутися з повним комплектом та чеком про оплату до сервісного центру, контакти вказані на офіційному сайті виробника ссылка для діагностики і в подальшому обміну в рамках гарантії у 24 місяці.
Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.- Василь С***
Доповнюю. Тільки ноутбук їх бачить. Але ї з ним вони поводяться рандомно. Можуть працювати, а можуть вимкнутись просигналізувавши про розрядження. Після вимкнення/вмикання знов працюють. Нема якоїсь послідовності у збоях
Представник постачальникаДоброго дня, Василь!
Для того, щоб розібратися в цій ситуації, рекомендуємо звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылка Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Grey
Навушники пропрацювали 3 місяці. Не раджу таке купувати.
- Недостатки:
- Навіть гарантійний строк не пропрацювали. Так і має бути?
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро!
Розуміємо, як Ви засмучені. Рекомендуємо звернутися з повним комплектом та чеком про оплату за місцем придбання, для діагностики і в подальшому обміну чи ремонту в рамках гарантії у 24 місяці.
- Петро Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Grey
Подобаються по вигляду і якості звуку, хоча вони і не супер гучні.
Розламалась дуга. Діти розтягували, напевне тому і лопнули. Можливо при звичайному користуваню такого не буде.
Купив на заміну інші навушники за подібн ціну, то там звук голосніший, але менш якісний, дещо не приємно слухати музику.- Достоинства:
- Гарний звук. Подобається вигляд, і досить зручні
- Недостатки:
- Середні за міцністю
Представник постачальникаВітаємо Вас, Петро!
Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду та знайшли час поділитися своїми враженнями, нам важливий зворотний звʼязок від наших користувачів.
- Заика И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige
Купили. Але не можемо зарядити. Вони не заряджаються. Як звязатись із сервісним центром? Хочу повернути
Представник постачальникаДоброго дня, Інна!
Розуміємо, як Ви засмучені. Рекомендуємо звернутися з повним комплектом та чеком про оплату за місцем придбання для діагностики і в подальшому обміну в рамках гарантії у 24 місяці. Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige
Працюють без нарікань .звук нормальний.
Представник постачальникаВітаємо Вас, Олександр!
Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Нам дуже приємно, що ця модель навушників від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- Николай С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige
Купував на подарунок доці, поки задоволена!!! Для дитини 8-10 років то що треба. Звісно не JBL та не професійні Маршал!!! Але для дитини мабуть такі і непотрібні!!! За свої гроши товар СУПЕР!!!
- Достоинства:
- Ціна зі знижкою
- Недостатки:
- поки нема
Представник постачальникаДоброго дня, Микола!
Дякуємо Вам за вибір техніки Canyon. Нам приємно, що Ви оцінили усі переваги та особливості даної моделі навушників. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- Іван С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Grey
Звучание как из башмака. Плоское. Лучше купить Canyon TWS-8
Представник постачальникаДоброго дня, Іван!
Дякуємо, що знайшли час та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі навушників від бренду Canyon, шкода, що у Вас склалося таке враження. Хотіли б звернути увагу, що ця модель має добре збалансований звук, з чіткими високими та глибокими низькими частотами. Та ми розуміємо, що кожний споживач має свої індивідуальні потреби та цінуємо ваш відгук. Якщо виникнуть додаткові питання щодо експлуатації, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.
- Наталия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige
Попередні такі ж навушники досі працюють. але вже майже не тримають заряд (вистачає максимум на 6-7 годин). Купила такі ж самі на Розетці і... вони попрацювали меньше місяця(( Ввечері ще все було добре, наніч поставила заряджатися, а зранку все... Якось ну дуже дорого за місяць роботи.
Я ще думала може купити навушники JBL, але як то кажуть - жаба задавила платити в 3-4 рази більше. Скупий платить двічі? Це мабудь про мене і ці навушники...
Якщо ще і по гарантії не приймуть. то взагалі буде жесть...- Недостатки:
- Працювали меньше місяця
Представник постачальникаДоброго дня, Наталія!
Розуміємо, як Ви засмучені. Для вирішення цього питання рекомендуємо звернутися з повним комплектом та чеком за місцем придбання пристрою, для діагностики і в подальшому обміну в рамках гарантії у 24 місяці.
Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в чат служби підтримки на офіційному сайті ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.- Наталия Д***
Повернула в магазин, через два тижні прийщла відповідь, що повернуть гроші.
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо що знайшли час поділитися своїм досвідом, нам важливий зворотний звʼязок від користувачів.
- Андрій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige
Я нерозумію що з магазином нетак? Я вже другий раз пишу відгук бо змусили, купив на подарунок сетрі наушники вони перестали заряджатися, мама віднесла по гарантії на відділення забрали 2 тижні чекали прийшли ми їх пробувати слухали вони розрядилися і знову незаряджаються… це жах як мені тепер на майбутнє думати про розетку щось друге купую воно по браку ламається і все неполагодять… що за сервіс у вас там!?? Мама занесе знову занесе до вас ці наушники і якщо нічого незроблять я більше у вас нічого купувати небуду!!!!!
- Достоинства:
- Ніяких покащо.
- Недостатки:
- Сервіс по гарантії відсутній! Робити нехочуть!
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій!
Шкода, що у Вас трапилася така ситуація та розуміємо, як Ви засмучені. Для того, щоб розібратися в цьому питанні нам потрібно більше інформації. Прохання звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылката надати висновок з сервісного центру. Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.- Наталия Д***
Така ж сама проблема! Купляла 1 травня, а сьогодні, 26 травня, вони перестали працювати.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige
Непогані навушники. Дитина задоволена
Представник постачальникаВітаємо Вас, Анна!
- Олександр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige
Брав дитині (дівчині/підлітку) на подарунок. Дуже задоволена
- Достоинства:
- Звук; колір; ергономіка; мала вага
Представник постачальникаВітаємо, Олександр!
Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige
Якісні навушники! Донька задоволена!
- Достоинства:
- Гарний звук
Представник постачальникаВітаємо Вас!
- Косенко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Grey
до цього користувалась QCY-T17, в них мені вистачало мінімальної гучності щоб оглохнути та не чути інших, тут такого немає
- Достоинства:
- стильні, зручні, прийшли заряджені на 80%
- Недостатки:
- звук як на мене тихий та плаский
Представник постачальникаДобрий день, Вікторія!
Дякуємо Вам за придбання продукції Canyon та відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- ОрестаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige
Навушники дуже красиві та зручні, не давлять. Трохи засмутила відсутність шумоізоляції, чути, яку ви музику слухаєте.
Але за таку ціну вартість непогана.- Недостатки:
- зовсім немає шумоізоляції; чути, яку ви музику слухаєте
- Ореста
якість непогана*
Представник постачальникаДобрий день, Ореста!
Дякуємо, що вирішили поділилися своїми враженнями. Шкода, що навушники не повністю виправдали Ваші очікування. Ми завжди уважно ставимося до зауважень та побажань наших покупців, саме вони допомагають нам робити продукцію кращою. Бажаємо приємного користування!
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige
Брала доньці на подарунок!
Гарна якість, швидко заряджається, тримає батарею досить довго.Доньці сподобались.- Недостатки:
- Прийшли повністю розряджені.
Представник постачальникаДоброго дня, Вікторія!
Дякуємо Вам за вибір техніки Canyon, а також за високу оцінку якості нашої продукції. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- Шкарупа Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige
Чудовий та якісний товар за свою ціну. Рекомендую
- Достоинства:
- Чудові навушники, ідеально виконують свою функцію.
- Недостатки:
- не виявила
Представник постачальникаВітаємо Вас, Наталія!
Дякуємо за відгук і високу оцінку техніки Canyon. Бажаємо приємного користування!
- Андрій Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige
Купував ці наушники у вас для маленької сестри на день народження, і мені підсунули їх з несправною батареєю два рази пограли а далі все заряду нетримають в мене є чек з гарантією на них, звяжіться зі мною.
- Достоинства:
- Одні єдині з китайських хороші наушники
- Недостатки:
- Коли тобі підсовують їх поганою батареєю то більше нічого нехочеться замовляти на цьому сайті!
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій!
Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в чат служби підтримки на офіційному сайті ссылка Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.
- Сергій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige
Якість ,звук просто кайф
Представник постачальникаВітаємо Вас, Сергій!
Дякуємо за відгук. Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Нам дуже приємно, що ця модель навушників від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Користуйтесь із задоволенням!
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Grey
Хороші навушники. Використовую вже 3 місяці без нарікань
- Достоинства:
- Довго тримають заряд, добре сидять на голові, ловлять сигнал на відстані 30 - метрів
- Недостатки:
- З часом занадто легко починають складатися
Представник постачальникаВітаємо Вас, Максим!
Ми вдячні за те, що Ви зупинили вибір на продукції нашого бренду. Нам дуже приємно, що ця модель навушників від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо найкращих результатів в подальшому користуванні!
- Каріна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Grey
Очень хороші. Звук чіткий та стан гарний. Рекомендую
- Достоинства:
- Звук чіткий, стан та круті
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Каріна!
Дякуємо Вам за придбання продукції Canyon. Користуйтесь із задоволенням!
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige
Круті навушники, беру вдруге, бо перші нещодавно тріснули, але впринципі все подобається, молочний колір прям у сердечко
- Достоинства:
- Середнього розміру, довго тримається заряд
- Недостатки:
- У громадських місцях поганий звук через низьку шумоізоляцію
Представник постачальникаВітаємо Вікторія!
Ми дуже раді, що Ви обрали техніку нашого бренду та поділились фото, високо оцінивши якість цієї моделі навушників. Користуйтесь із задоволенням!
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige
Дуже класні навушники донечка 13 років задоволена користується вже майже пів року
Представник постачальникаВітаємо Вас, Тетяна!
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Grey
Норма. Работают.
- Достоинства:
- Цена-качество
- Недостатки:
- Не нашел
Представник постачальникаВітаємо Вас, Олексій!
Дякуємо за відгук і вибір техніки Canyon. Бажаємо приємного користування!
- Виктория Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Grey
Показались не плохими! Но перестали работать спустя 5 месяцев!!!
- Недостатки:
- Не долговечны
Представник постачальникаДобрий день, Вікторія!
- Олена І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Grey
Рекомендую, зручні та якісні
- Достоинства:
- Хороші навушники,як за своєю ціною. Класна батарея
- Недостатки:
- В шумному приміщенні потрібно ставити звук по максимуму
Представник постачальникаДобрий день, Олена!
Дякуємо, що вирішили поділитися своїми враженнями, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів.
Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Grey
Нормальні навушники, за свою ціну. Голосний і чистий звук. Батареї вистачає на довго.
Представник постачальникаДобрий день, Ігор!
Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду Canyon. Бажаємо приємного використання!- Darina
Скільки часу тримає батарея?
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за Вашу зацікавленість технікою нашого бренду. Час відтворення цієї моделі навушників на одному заряді - до 15 годин.
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Grey
Купував як подарунок сину, він просто в захваті. Сам інколи ними користуюсь!
- Достоинства:
- Звук супер. Ціна
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день, Сергій!
Дякуємо Вам за придбання продукції Canyon. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- Тарас Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Grey
Хлам повний. Зламалися через два місяці користування. Не рекомендую.
- Достоинства:
- Не найшов
Представник брендуДоброго дня, Тарас!
Шкода, що навушники не повністю виправдали Ваші очікування. Рекомендуємо звернутися з повним комплектом та квитанцією за місцем придбання пристрою, для діагностики і в подальшому обміну в рамках гарантії.
Якщо у Вас виникнуть запитання або потрібна буде додаткова інформація, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.
- Лілія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Grey
Представник брендуВітаємо Вас, Лілія!
Дякуємо за вибір продукції Canyon. Бажаємо приємного користування!
- Алла Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Beige
Гарні навушники,хороша якість,купували дитині на подарунок залишилася задоволена.
- Достоинства:
- Звук
Представник брендуВітаємо Вас, Алла!