- Кульчицька Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Rose
Хороший мікрофон, загалом класна покупка
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Graphite
Загалом задоволений, але є нюанси.
Гарно, що є повідомлення про заряд батареї і інші події. Прикольно, що мікрофон можна вимикати, піднімаючи вгору, при цьому ти чуєш, коли він вимикається і вмикається.- Достоинства:
- Естетичні, зручні, нормальний час роботи. Просто коннектити до кількох пристроїв. Чудово працює з одним пристроєм.
- Недостатки:
- Погано працює з кількома пристроями. У певних моментах не визначається основним пристроєм, у Тімз співрозмовник не чує.
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Graphite
Коли ця гарнітру підключення до одного ПК - відсутні жодні недоліки.
І легка, і мікрофон вимикається при віднятті, і гарно передає голос.
Коли ти підключаєш до іншого пристрою - мікрофон сходе з розуму
І дуже не вистачає нормальних амброшур. Тренд на амброшури з "екошкіри" просто вбиває- Достоинства:
- Коли це підключено до одного пристрою - це сама граща гарнітура за свої кошти
- Недостатки:
- Коли підключен до 2+ пристроїв - мікрофон сходе з розуму і не розуміє куди виводити звук. Не знайшов саме на цю модель змінні амброшури не з екошкіри
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Graphite
Прекрасні навушники для роботи. Головна перевага - наявність шумопоглинача мікрофона - це робить спілкування з вами комфортним для співрозмовника, навіть якщо ви в шумному місці. Легкі, інтуїтивне керування. Дуже рекомендую.
- Достоинства:
- Відмінні навушники для роботи
- Недостатки:
- Не знайшов
- Гурський Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Graphite
Загалом хороші, мав такі ж провідні то конструкція хороша.
- Достоинства:
- Легкі
- Недостатки:
- Якість мікрофону бажає кращого. Довелося повернути товар
- Ігор
Це не для караоке, а для call-центру
- Артём К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Graphite
Если вы будете использовать их за компьютером (10 винда), то в данный момент существую явные проблемы в прошивке, хотя я и обновил версию через приложение Logi Tune.
К примеру, когда говоришь в Дискорде, то нету звука в Спотифае. И наоборот когда в Спотифае, то не работает микрофон в Дискорде.- Дар'я Г***
Тоже была такая проблема, решила через выставление "Головной телефон" устройством по умолчанию в пунктах "Воспроизвидение" и "Запись" в диспетчере устройств.
- Владимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Graphite
Бомбічні навушники! Легенькі, дуже зучні, швидко конектяться, чудова якість мікрофону! В мене велика голова, але все одно в них зручно, не тиснуть на голову. Звучання не гірше ніж в Соні. Дуже зручно для Зумів та он-лайн конференцій. Єдине треба підлаштовувати мікрофон під конкретну конференцію в налаштуваннях конференції.
- Достоинства:
- Легкі та зручні
- Недостатки:
- Не виявлено поки що
- АрсенПродавец: Rozetka. Цвет: Graphite
Після Jlab Work цієї гарнітури я більше ніколи не проміняю ні на що джабри...
В цих навушниках спілкуюся з клієнтами та колегами, а між тим слухаю музику - звук дуже і дуже якісний в обох режимах. Також до плюсів порівняно з Jlab можу віднести амбушури - не давлять на вухо. Але це всі плюси.
Звук в мікрофона посередній і це єдине що посереднє, далі мінуси
Автономність до 2х діб максимум, це дуже мало
Рінгтон пілікає навіть після прийому виклику, чим ще кілька секунд мінімум перебиває співрозмовника
Рінгтон регулярно перетворюється на якийсь кошмар з шумів, які при цьому аноді скидаються виключно перезавантаженням
Некоректна робота опції підняття/опускання мікрофона на Windows 10
Оновлення не вирішують жодну з проблем.
Враховуючи вартість - це сміття з лого відомого крутого бренду- Достоинства:
- Дуже якісний звук
- Недостатки:
- Робота рінгтона, шуми замість рінгтона, робота на Windows 10, автономність
- АрсенПродавец: Rozetka. Цвет: Graphite
Після Jlab Work цієї гарнітури я більше ніколи не проміняю ні на що джабри...
Звук в мікрофона посередній і це єдине що посереднє, далі мінуси
Автономність до 2х діб максимум, це дуже мало
Некоректна робота опції підняття/опускання мікрофона на Windows 10
Оновлення не вирішують жодну з проблем.
Враховуючи вартість - це сміття з лого відомого крутого бренду- Достоинства:
- Дуже якісний звук
- Недостатки:
- Робота рінгтона, шуми замість рінгтона, робота на Windows 10, автономність