Отзывы покупателей о Наушники Canyon SEP-5 Type-C Red (CNS-CEP5R)
- Лілія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
В мене на смартфоні присутній роз'єм Джек, можливо тому не зовсім сходятся вони з навушниками - музику слухати без проблем, а ось розмови чомусь не виходять. На телефоні, де лише Тайп-С працює все.
- Недостатки:
- В розмові гучність норм, але щось сторонне шумить ледве чутно
Представник постачальникаДобрий день, Ліліє! Дякуємо за відгук та за те, що поділилися досвідом користування навушниками Canyon.
Описана Вами ситуація дійсно може бути пов’язана з особливостями роботи деяких смартфонів, які мають одночасно роз’єми mini-jack та Type-C. У таких випадках система іноді може некоректно визначати або використовувати мікрофон підключеної гарнітури. Те, що на пристрої лише з Type-C навушники працюють коректно, додатково підтверджує їх справність.
Щодо фонового шуму, рекомендуємо перевірити налаштування доступу до мікрофона. У параметрах смартфона має бути ввімкнений загальний доступ до мікрофона.
Якщо питання залишиться актуальним, Ви завжди можете звернутися до служби підтримки на офіційному сайті виробника: ссылка- будемо раді допомогти. Бажаємо Вам приємного користування!
- Антон Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Звук не супер, але для подкстів саме те
- Достоинства:
- Працють без батерєї
- Недостатки:
- Іноді путаються. Не звично для сучасних
Представник постачальникаВітаємо Вас, Антоне! Дякуємо Вам за відгук і вибір продукції Canyon. Бажаємо Вам комфортної експлуатації та лише позитивних вражень!
- ІваннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
В мене з навушниками все добре і все справне. Але за декілька днів рано робити висновки, сподіваюсь вони і далі будуть працювати.
Представник постачальникаВітаємо Вас, Іванно!
Дякуємо за відгук і Вашу довіру до бренду Canyon. Нам дуже приємно знати, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного та довготривалого користування!
- Виктор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red
Нравится
Представник постачальникаВітаємо Вас, Віктор!
Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель навушників від Canyon прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- Марина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White
Звук добрий, кнопка не дуже зручна, але щойно приїхали вже відходив контакт біля розʼєму. Шкода. Перезамовляти не буду, бо скоріш за все такий недолік все одно дуже швидко в них зʼявиться
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо, за зворотний зв'язок, шкода, що трапилась така ситуація. Всі товари надсилаються на склад магазину у закритій упаковці та з повною комплектацією. Ми радимо перевіряти товари при отриманні, щоб переконатися, що все відповідає вашим очікуванням. Якщо щось не підійде, можна відразу обміняти.