Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Пылесос MOVA K20 Pro (HMH21D)

Оценка пользователей 4.6/5
  • Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Чудовий агрегат. Перше враження було приємним. Як у багатьох, мабуть, щось новеньке та прикольне. Жодних зайвих наворотів. Їде сам, є голосові підказки, він голосом все каже, чи очистити бак брудної води, чи долити чисту. Дуже зручний та красивий. На прибирання 80 кв. м. 30 хвилин роботи вистачає. Незамінний для швидкого прибирання кухні та ванної кімнати, де волого.

Достоинства:
    Легко керувати, є дисплей, датчик забрудненості, непогана автономність
      Представник бренду

Тетяна, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

Користуйтесь із задоволенням!

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Пилососом задоволений. Вистачає декілька раз прибрати квартиру однокімнатну. Робили тести з кавою, цукром і вершками все прибрав з першого разу. Стильний дизайн, зручне керування. Покупкою задоволені.

Достоинства:
    Дизайн, функціонал, потужність, керування
    Недостатки:
    Не знайшов запасного валика в продажі і хотілося б голосовий помічник українською
      Представник бренду

Артем, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
      Для придбання змінного валика, рекомендуємо звернутись напряму до сервісного центру компанії Mova: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылкаМи із задоволенням вам допоможемо.

Користуйтесь із задоволенням!

• Ілона М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Користуючись тільки тиждень, можу сказати, що задоволена цим пилесосом, після звичайного це просто супер, легко і швидко прибирати і мити квартиру.В мене 76кв.м., то вистачає заряду на тричі з миттям підлоги, але я ще роблю після кожного прибирання самоочистку.

Достоинства:
    Легкий, гарна потужність, після миття підлоги-розводів не залишає
    Недостатки:
    Хотілося б, щоб надовше вистачало заряду батареї
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо вам за відгук.

Приємного користування!

• Ольга Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Тихий, не важкий, їде сам, заряду вистачає на прибирання та самоочищення, легко миється. З появою цього пилососа лише одні плюси. На підлозі немає розводів, якісно прибирає.

Представник бренду

Ольга, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

Приємного користування!

• Олег І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

В характеристиках написано, що є автоматична сушка, але після самоочищення сушка не відбувається.

Достоинства:
    Гарно прибирає
    Недостатки:
    Не сушить
      Представник бренду

Олег, вітаємо! Нам дуже прикро, що у вас виникли такі труднощі.
      У моделі Mova K20 Pro сушіння роликової щітки відсутнє. Пристрій має функцію самоочищення, що забезпечує промивання системи та підтримує належну чистоту. Ми вже передали запит для виправлення характеристик товару й надання актуальної інформації.

З повагою, служба підтримки Mova!