Отзывы покупателей о Натуральний парфумований шампунь KUNDAL "Мед і Макадамія" Cherry Blossom 500мл

Оценка пользователей 4.8/5
  • Ігор Г***

• Наталья Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group. Объем: 500 мл

Осталась очень довольна этим шампунем. Приятный и стойкий аромат. Быстрая доставка

• Олександра
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Гарний шампунь, приємний аромат, але він не безсульфатний, як вказано тут на розетці. Серед товарів можна знайти цей же шампунь, але там вже не вказано, що він безсульфатний. Тим паче на самій пляшці вказано, що він містить сульфати. Не обманюйте людей, бо комусь можуть не підходити сульфатні шампуні, а ціна тут немаленька.

Достоинства:
    Якість, аромат, я ще в Кореї вперше спробувала цей бренд, тому він супер
    Недостатки:
    Вказано, що безсульфатний, але він сульфатний
  • Марина О***

Пахне дуже приємно

• Ельвіра Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group. Объем: 500 мл

Замовляла даний шампунь і кондиціонер до нього з відповідним ароматом(квітуча вишня). Це вперше користуюся безсульфатними засобами і ефект неймовірний. Аромат настільки шикарний що важко навіть передати словами волосся м'яке, легко розчісується, красиво відблискує. Чудово піниться і очищає шкіру голови. Я дуже задоволена і рекомендую спробувати всім. Кажуть що якщо переходиш з сульфатних засобів на безсульфатні то може бути спочатку відчуття не митої голови або ж швидко жирніти, у мене такого не було. Після використання даної лінійки 3 дні волосся таке ж чисте як і зазвичай) тепер буду пробувати відрощувати довжину)

• Руденко Ю***
    Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Мне подошёл етот шампунь. Взяла маленькую бутылочку, мне понравился, теперь буду брать большую.

Достоинства:
    Хорошо пениться, подходит для всех типов волос.
  • Елена Д***
    Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Шампунь подошёл, хорошо пенится, хорошо смывается, качество супер, спасибо.

Достоинства:
    Быстрая доставка
    Недостатки:
    Не нашла
  • Ірина Ш***
    Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Гарно пахне, піниться з малої кількості і добре змиває волосся. Волоссю не шкодить навіть навпаки, посічки більше не з'являється

• Nazarenko В***
    Продавец: Rozetka. Объем: 500 мл

Искала безсульфатный шампунь с хорошим составом, он хорошо промывает волосы не пересушивая их, имеет большой обьем и приятный аромат