Отзывы покупателей о Бизиборд развивающая книга из фетра бизибук для детей сортер монтессори в виде сумочки фетровая книжка детская мягкая тактильная интерактивная игрушки для самых маленьких Единороги Розовая 73668

Код:  526194659
  • Анастасія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Все швидко відправили, опис відповідає дійсності

• Продавец  opsale

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що відправка була швидкою, а бізіборд повністю відповідає опису. Це означає, що очікування справдилися. Бажаємо дитині цікаво й корисно проводити час з цією розвиваючою книжечкою.

• Екатерина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Чудовий подарунок малечі на рік

• Анна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Замовляла на подарунок , дуже класна річ )дитина задоволена )

• Станіслав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Купували дівчинці 1,5 роки. Сподобалась. Зручна, яскрава, приємна на дотик. Абетка була зарано, але ми і не розрізали той аркуш - відклали на потім. Всі інші наліпки чудово використовуємо. Гарна річ.

• Лілія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Купували на подарунок, дитині сподобалося) Відправка і сервіс чудово

• Юлия Ф***

Дитині сподобався

• Наталія Д***

Все пройшло успішно. Товар чудовий

Достоинства:
    Все класно

• Альбіна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Чудова розвиваюча книжка, цікава навіть для дорослих )) Якісна, яскрава, приємна на дотик, функціональна, розвиваюча) Додатковим плюсом є те, що підписано англійською:) Різні теми, дуже цікава, чекаємо коли дитинка підросте щоб користуватися
    Класно, що у вигляді сумочки, для дівчинки дуже гарно для поїздок і прогулянок

• Продавец  opsale

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування!

• Анна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Товар сподобався ! Буде прикольний бізі борд книга за адекватну ціну )
    Якщо буде ще на українській, візьму також )

• Максим Ч***

Гарна якість, швидка доставка. Дякую

Достоинства:
    якісно, швидко
    Недостатки:
    нема
    • Продавец  opsale

• Руслана З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Тільки отримали! Дитина в захваті! Застібки, липучки, шнурки і це все так круто для маленьких пальчиків! Рекомендую!

• Артем Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Дуже класні іграшки, кольори яскраві, книжки не мають запаху, нашим дівчаткам дуже сподобались. Дякую!

Достоинства:
    якість