Отзывы покупателей о Бизиборд развивающая книга из фетра бизибук для детей сортер монтессори в виде сумочки фетровая книжка детская мягкая тактильная интерактивная игрушки для самых маленьких Динозавры Синий 73669

Код:  526194669
  • Юрий В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Бізіборд сподобався, м'який і приємний на дотик, зроблений якісно, цікаве наповнення, дуже зручний формат.

Достоинства:
    Цікаво, якісно
    • Продавец  opsale

Дякуємо за відгук та за те, що обрали цю розвиваючу книжку-бізіборд. Раді, що вам сподобалися якість виконання, наповнення та зручний формат. Нехай іграшка приносить дитині багато цікавих моментів, корисних навичок та приємних емоцій щодня.

• Дмитрій Н***

Все чудово)

• Продавец  opsale

Дякуємо за відгук та високу оцінку товару! Раді, що бізіборд вам сподобався і все пройшло чудово. Ваша довіра дуже цінна, це допомагає ставати ще кращими. Бажаємо дитині цікаво та з користю проводити час з цією розвиваючою іграшкою.

• Софія
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Дитині дуже сподобалося, різноманітні завдання на дрібну моторику, кольори, форми. Чудова якість, зручний формат.

• Ніна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Дуже цікава та просто необхідна річ для розвитку малюків. Зручна у використанні. Швидко оформили замовлення, швидко доставили. Дякую магазину за роботу

• Продавец  opsale

Дякуємо за добрі слова! Раді, що товар сподобався і доставка прийшла швидко. Приємного користування малюку!

• Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Супер дуже цікава книжечка для малечі

• Ольга В***

Малечі сподобалось)

• В'ячеслав Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

швидко відправили, книжка така як на фотках, сподобалось що сторінки відщібаються, можна взяти з собою, рекомендую

• Мія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Ідеальний варіант для розвитку! Розвиваємо логіку, пам'ять і моторику, класно для малюка!

Достоинства:
    розвиваюча
    Недостатки:

• Мирон Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Книжка мяка, багато цікавих завдань для дитини. Можна брати з собою в машину чи на вулицю. Дякую