Отзывы покупателей о Бизиборд развивающая книга из фетра бизибук для детей сортер монтесори в виде сумочки фетровая книжка детская мягкая тактильная интерактивная игрушки для самых маленьких мальчика Космос Синий 73666

Код:  526194674
  • Оксана М***

Супер,покупкою задоволені

Достоинства:
    Дуже все якісно зроблено
    • Продавец  opsale

Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Раді, що бізіборд сподобався і ви задоволені покупкою, а якість виконання відповідає очікуванням. Нехай ця розвиваюча книжка приносить дитині радість та допомагає пізнавати світ із задоволенням.

• Катерина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Все супер, замовлення прийшло в ідеальному стані, швидко. Продавця рекомендую.

• Вікторія П***

Все чудово, дякую

Достоинства:
    Багато цікавих деталей
    Недостатки:
    Треба бути обережним з маркерами, частина, що стирає маркер вилітає і малюк може проковтнути (
    • Продавец  opsale

Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

• Соломія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Дуже сподобалась фетрова книжечка! Синові майже 3 роки, щодня грається нею із задоволенням. Купувала в першу чергу для розвитку дрібної моторики, заодно повторили та вивчили нові назви кольорів, фігур, цифр, тварин та явищ природи. Також в дитини з'явився інтерес до вивчення англійських слів.

Достоинства:
    Якісна
    • Продавец  opsale

Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Купувала на подарунок. Хотілося б українською, але англійська також влаштовує. Наліпки самостійно потрібно приклеїти. Взагалі чудова річ для розвитку дитини. Всім сподобалось

Достоинства:
    Чудово для розвитку. Все необхідне: фігури, кольори, цифри, тварини, сторінка пмши-стирай, різні застібки
    Недостатки:
    Немає україською
    • Продавец  opsale

• Агалиева н***

Очень понравилась ( сама б играла))). Отправили быстро. Спасибо

• Наталія В***

Cьогодні отримали замовлення, дуже задоволені. Дякуємо продавцю і Розетці

• Продавец  opsale

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування!

• Марія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Така крута штука! Мій малий просто в захваті! ДЯкую!

Достоинства:
    мягка
    Недостатки:
    нема
    • Продавец  opsale

• Аліна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Гарна іграшка. Доставка приємно здивувала замовила і вже на наступний день отримала. Точно рекомендую!

Достоинства:
    швидко, якісно
    Недостатки:
    нема
    • Продавец  opsale

• Сергій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: opsale

Товар шикарний! Чудово підходить для поїздок, маленька і компактна. Доньці подобається!

Достоинства:
    компактна, яскрава