Отзывы покупателей о Просекатель револьверный отверстий 2 - 4.5мм., 225мм INTERTOOL HT-0169 (107589)
- Василь В***Отзыв от покупателя. Продавец: Містер Tools
Продуманий та дуже зручний у використанні інструмент
- Даша Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отвори 2-3 мм проколює чудово, на проколювання більших отворів з товстішою шкірою потрібно прикласти не мало зусиль. На даному фото розмір отворів 4,5. За свої кошти функції виконує чудово.
- Анатолій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Функцію пробиття отворів у шкірі виконують. Метал належної якості, не м'який.
- Достоинства:
- Підходить для роботи із шкірою
- Недостатки:
- Не виявив
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь ним час від часу - поки нарікань немає
- Достоинства:
- Робить акуратні отвори
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Поки новий, за свої гроші супер
Шкіру 2-3 мм пробиває легко- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки не виявлено)
- Малов В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не дуже зручно робити отвори в порівнянні з металевим пробійником. Не рекомендую робити ставку на нього,якщо потрібно постійно і багато працювати.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже шкода, що інструмент не виправдав Ваших очікувань. Ми прийняли до уваги Ваші зауваження та зробимо все можливе для покращення цієї моделі у майбутньому.
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Продают бракованный товар. Не советую
Представник постачальникаДоброго дня! Нам дуже шкода, що Ви залишились незадоволені інструментом. Ми були б дуже вдячні за більш детальну інформацію стосовно того, з якою саме проблемою Ви стикнулись, адже завдяки цьому ми маємо змогу покращувати наш інструмент у майбутньому. Для вивчення можливості обміну або повернення товару будь-ласка зверніться до чат боту Rozetka у Telegram.
- Илья И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручний! Отвори в шкірі (2 мм) пробиває добре.
- Юрій Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Метеор
Підійшов!