Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Микрофон петличный беспроводной для Android Iphone Type-C для iOS Iphone Lightning двойной в комплекте 2 шт в кейсе для презентаций для интервью для блоггеров Plug&Play DKWAY X69 Pro черный

Оценка пользователей 4.94/5
  • Мар'яна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote. Цвет: Черный

Неможу підключитися. Звук що з мікрофоном, що без однаковий… не розумію що означають буква «м»

• Руслан Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote. Цвет: Черный

Користуюсь цим мікрофоном для зйомок і презентацій, звук чистий, шумів мало. Зарядка зручна, можна від кейсу або ж навпряму мікрофон. Головне перед зарядкою з кейсу зніміть захисну плівку, також плівка є і на мікрофоні і на кейсі)

• Катерина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote. Цвет: Черный

Звук чистый, подключаю легко, юзаю без нареканий.

• Володимир Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote. Цвет: Черный

Сьогодні вперше його використовувала, але він упав разом із телефоном, і штекер, який вставляється в телефон, зламався. Дуже прикро, бо це сталося вже в перший день. Звук записував добре, але, схоже, роз’єм досить крихкий. Хотілося б, щоб виробник звернув увагу на міцність цієї частини

Достоинства:
    Швидка доставка
    • Володимир Б***

Апдейт: продавець пішов назустріч і запропонував придбати окремо новий приймач. Дуже приємно, дякую за розуміння

• Продавец  STG srote

Вітаємо. Дякуємо за ваш відгук та досвід користування. Але при всій повазі жодний ресивер петличного мікрофону не витримає той краш-тест, який ви вчинили. Роз'єм ресивера тримається міцно та не зафіксовано жодного випадку його розлому під час належного викоритсання за призначенням.

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote. Цвет: Черный

Справді працює за принципом Plug&Play — підключив, і мікрофон вже працює. Не потрібно встановлювати додаткові додатки.

• Дмитро З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote. Цвет: Черный

Начну с простого - пока пытался отцепить пленку чтоб зарядить ногтем поцарапал лицевую сторону. Я даже боюсь думать что это за материал.
    А теперь о грустном - 2 микрофона одновременно хватает около 5-8 часов записи видео на пк. Всего. То есть я записываю час и каждый микрофон взятый из кейса уже оранжевый, а согласно инструкции это ниже 40 процентов. Пусть мы даже добавим час, ну по 9 часов на 2 микрофона это 18 а не 48. Почему я так считаю - потому что на одну зарядку уходит до 30% кейса. Я брал 10 дней назад, у меня отснято часов 15 может максимум, 9 из них точно залиты на канал. И я уже не раз заряжал кейс.
    Если не рекомендуется заряжать быстрой зарядкой хотелось бы видеть и слабый чарджер в комплекте. Если продавец подтвердит что в это проблема моего товара - дальнейшим покупателям наглядный пример что будет если заряжать через 67в. Скажите сколько он должен заряжаться, я вижу +-1% в минуту. То есть около полутора часов. Но вот то что сам микрофон не держит столько это обидно.

Достоинства:
    Удобный
    Недостатки:
    Время работы, материал
    • Дмитро З***

Это мне сейчас карма прилетела что микроофоны спустя 2 часа еще зеленые?
      Кейс кстати сейчас заряжается родным кабелем и 2а чарджером, скорость такая же, поэтому пока не понимаю в чем разница зарядки.

• Продавец  STG srote

Вітаємо. Дякуємо за Ваш відгук та корисний досвід користування. Щодо вказаних вами подряпин лицьової сторони: дійсно ця частина мікрофону при отриманні складає враження що мікрофон дуже легко подряпати. Проте, насправді на тильній стороні мікрофону знаходиться захисна плівка (інша ніж та, яка закриває зарядні контакти). Ця плівка на тильній стороні мікрофону має дещо матове покриття та піддається легкому пошкодженню, а саме плівку дуже важко помітити і почати знімати, тільки якщо знати напевно що вона там є. Тому спробуйте, будь ласка, все-таки зняти ще одну плівку з тильної сторони мікрофону і результат Вас вразить. Це чудовий мікрофон з відповідним зовнішнім виглядом!

• Продавец  STG srote

Щодо процесу заряду мікрофонів - то так, дійсно Ви вже могли пересвідчитись, що мікрофони працюють в заявленому часовому проміжку і для коректної роботи потрібно дотримуватися рекомендацій для зарядки та здійснити повний цикл роботи мікрофонів від розрядження до заряду! Якщо ще будуть питання - просимо звертатися напряму до нашого магазину за номером телефону вказаному в гарантійному талоні чи іншим зручним для Вас способом за допомогою платформи Розетка. Ми поруч і будемо раді допомогти!

• Валерия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote. Цвет: Черный

Еще раз напишу отзыв , что бы не смутить покупателей. Я не нашла где удалить предыдущий. Вышла заминка с моей стороны , все работает. Продавцу спасибо за отклик , и за быстрое реагирование. Персонал вежливый , отзывчивый и культурный. Рекомендую этого продавца.

Достоинства:
    Все отлично раз ответ.
    Недостатки:
    Не заметила.
  • Аліна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote. Цвет: Черный

Приємно здивувала якість звуку, в цілому якість боксу. Дуже компактний і видно, що добре виконаний, можу рекомендувати)

• Валерій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote. Цвет: Черный

Відмінний мікрофон з якісним звуком, дуже компактний, можна брати з собою в кишені. Рекомендую!

• Марія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote. Цвет: Черный

Якість - топ, мікрофон дуже класний

• Інна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote. Цвет: Черный

Чудовий комплект за свої гроші. Все працює як треба: підключив і знімай. Звук чистий, кейс для зберігання та заряду дуже зручний. Раджу!

• Валерія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote. Цвет: Черный

Мікрофон топчик, якість дуже класна

• Віталій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote. Цвет: Черный

Хороший мікрофон, звук якісно записується

• Сергій О***

Мікрофон топчик

• Данило Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote. Цвет: Черный

Мікрофон хороший, якість звуку прекрасна
    Легко підключається

• Аліна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote. Цвет: Черный

Супер мiкро, якiсть звуку на висоти) Можу рекомендувати)

• Ігор Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote. Цвет: Черный

Подвійний комплект у зручному кейсі – відмінно для інтерв’ю або блогу.

• Денис С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote. Цвет: Черный

Можу рекомендувати, дуже класний мікрофон, хороша якість запису

• Олексій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote. Цвет: Черный

Чистий і якісний звук, класний формат мікрофонів!

• Богдан Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote. Цвет: Черный

Мікрофон отримали, все працює супер. Дякую!

• Олег Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote. Цвет: Черный

Крутий мікрофон: компактний, можна брати з собою, швидко підключається. Звук відмінний!

• Никита Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote. Цвет: Черный

Мікрофон просто супер, запис звуку відмінний. Дякую!

• Михаил С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote. Цвет: Черный

Удобный кейс, классно что можно взять с собой в карман. Очень доволен!

Достоинства:
    удобная прищепка для крепления, качество звука
  • Вікторія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote. Цвет: Черный

Зручний підключення Plug&Play – працює з Android (Type-C) та iPhone (Lightning) без зайвих налаштувань.

Достоинства:
    чіткий голос, мінімум шумів
  • Валерій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote. Цвет: Черный

Два мікрофони в наборі – великий плюс, особливо для спілкування в ефірі або зйомок у парі. Кейс для зберігання – зручний і захищає від пошкоджень.

• Эджевит Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote. Цвет: Черный

Мікрофон, на жаль, не підійшов саме до мого телефону — тому не вдалося його протестувати у роботі. Проте хочу відзначити дуже високий рівень сервісу продавця: служба підтримки оперативно відповіла, допомогла з вирішенням ситуації та без жодних проблем оформила повернення коштів. Це було швидко та приємно!
    Щодо самого мікрофона — навіть попри те, що я не змогла його використати, хочу відзначити якісний і стильний дизайн. Мікрофони виглядають акуратно, надійно зібрані, кейс компактний і зручний. Видно, що річ хороша і якісна.
    Дякую продавцю за сервіс! Рекомендую до купівлі, але перед цим раджу перевірити сумісність зі своїм пристроєм.

• Ольга Н***

Яка у вас модель телефона?

• Богдан А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote. Цвет: Черный

Купив на подарунок, виглядає прекрасно, працює ідеально.

• Павел К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote. Цвет: Черный

Чудово! Все працює як треба.

• Георгій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote. Цвет: Черный

Крутий мікрофон, я дуже задоволений

• Алла К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote. Цвет: Черный

Чудовий товар, працює на всі 5 зірок! Рекомендую!

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote. Цвет: Черный

покупкою задоволена - користувалась на разі декілька разів - все суперово

Достоинства:
    довго тримає батарею, в наборі 2 мікрофони
  • Назарій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote. Цвет: Черный

Дуже класний/якісний мікрофон за свої кошти, перевагою є наявність кейса із зарядкою, що забезпечує великий термін роботи пристрою…Якість звуку чудова…
    Однозначно рекомендую даний товар
    Дякую…

• Аліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote. Цвет: Черный

відправили оперативно (навіть швидше ніж було заявлено), дуже подобається лаконічний дизайн, кльово що є індикатор заряду,записує добре, шумоподавлення трохи поганеньке (проте я знала що за ці кошти ідеалу не буде, тому не розчарована)

Достоинства:
    компактний
    Недостатки:
    недостатньо подавляє шум
  • Елена А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote. Цвет: Черный

Сервіс співробітників Розетки - рівень Боги!
    Вирішують питання легко, швидко і якісно. Вдячна безмежно.
    Було б таке ставлення кругом…!

Достоинства:
    Особисто мене вражає СЕРВІС Розетки.
    Недостатки:
    не бачу поки що
  • евгения З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote. Цвет: Черный

Спасибо за микрофон. Это первый), но я очень довольна, цена соответствует качеству. В помещении отлично, снимала на улице - всё супер.

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: STG srote. Цвет: Черный

дуже задоволений якістю звуку і роботою самого пристрою. Замовлення було оброблене швидко, сервіс приємний та уважний. Рекомендую!

Достоинства:
    Гарна якість