- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Цвет: White
Швидко відправили. Ремінець якісний. Навіть в гарній коробочці, а не в пакетику. Вартий своїх грошей.
- Достоинства:
- Всі
- Недостатки:
- Жодного
- Максим Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Цвет: Lavender
Зручний , міцний , красивий ремінець
- Надія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Цвет: Black
Хороший ремінець, зручний.
- Надія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Цвет: Black
Відмінний ремінець, дуже задоволена. Дякую!
- Віта П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Гарної якості ремінець.
Рекомендую
Представник постачальникаДоброго дня, Віта! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.
- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Гарна якість ремінця. Дякую.
Представник постачальникаДоброго дня, Олена! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight Blue
Замовив одразу декілька в різних кольорах, і дійсно реміці якісні кріплення як в оригінала металеве, тай ціна символічна за яку він продається. Тільки за саме пакування в якому він приходить можна відати ці кошти.
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight Blue
Хороший ремінець за свою ціну, дякую)
Представник постачальникаДоброго дня, Анастасія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Досить хороший ремінець. Дякую за доставку)
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight Blue
Не поганий ремінець, єдине що замічаю іноді вилазить пиптик для фіксації і якось можливо і випаде.
Представник постачальникаДоброго дня, Артем! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ми постійно працюємо над покращенням якості продукції, Ваші зауваження передали у відділ контролю якості. З повагою команда ArmorStandart.
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Гарний ремінець. До браслету підійшов як рідний. Рекомендую, особливо дивлячись на ціну!
- Достоинства:
- Ціна/якість.
- Недостатки:
- Поки не має.
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Інна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Супер молодец
- Достоинства:
- Качество
Представник постачальникаДоброго дня, Інна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight Blue
Топ
Представник постачальникаДоброго дня, Антон! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
До моделі 9 підійшов, тримається добре, функцію виконує.
- Достоинства:
- Зручний, підходить до моделі, добре тримається.
- Недостатки:
- Немає. Хіба що те, що очевидно необхідно міняти раз на півроку-рік
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Анатолій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight Blue
Не оригинал, но качество неплохое!
Спасибо!
Представник постачальникаДоброго дня, Анатолій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Green
Товар якісний, гарний ремінець
- Достоинства:
- Якісний
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Іван! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Назар Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дуже погана якість
- Достоинства:
- Недостатки:
- Якісь товару
- Святослав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Ремінець жорсткіший ніж оригінал, розміри також не сходяться, кріплення не дуже
- Достоинства:
- Підходить для mi band 9
- Недостатки:
- За цю ціну якість так собі
Представник постачальникаДоброго дня, Святослав! Дякуємо за відгук! Ремінець спочатку може здаватися жорсткішим за оригінал, але з часом і використанням матеріал стане м’якшим. З повагою команда ArmorStandart.
- Костянтин Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Жорсткіший за оригінал. Кріплення не ідеальні - трохи важко чипляти а ще важче зняти. Але маємо що маємо.
- Достоинства:
- Підходить до фітнес трекера
- Недостатки:
- Не такий гнучкий, не так добре підігнаний як оригінальний.
Представник постачальникаДоброго дня, Костянтин! Дякуємо за відгук! З повагою команда ArmorStandart.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Звичайний ремінець
- Достоинства:
- Недостатки:
- Твердіший за оригінал, замалі отвори для фіксації
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо за відгук! З повагою команда ArmorStandart.
- Захаренко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Підходить до Фітнес-браслет Xiaomi Smart Band 9 Midnight Black (001011994470). Перевірено на 2х браслетах. Подобається більше ніж комплектний. Комплектний прожив рік. Цей - не знаю, рано ще.
- Достоинства:
- Подобається більше ніж комплектний
- Светлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Green
Розмір не підходить на Xiaomi smart band 8.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не підходить розмір згідно паспорту
Представник постачальникаДоброго дня, Світлана! Ремінець підходить для Xiaomi Smart Band 10/9/8, з Xiaomi Smart Band 8 Active не сумісний!
Зв'яжіться з відділом по роботі з поверненнями за посиланням - ссылка
З повагою команда ArmorStandart.
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Ремінець дуже якісний, кріплення добре тримається на руці. Довго шукав ремінець саме такої якості, майже як оригінальний
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки немає
Представник постачальникаДоброго дня, Богдан! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.