Отзывы покупателей о Средство для удаления пятен Vanish Oxi Action 970 г (5908252015962)
- Ганна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 970 г
постійна покупка. гарно та якісно діе на тканини. велике. зручне та вигідне пакування.
- Достоинства:
- працює
- Недостатки:
- не знайшла
Представник брендуГанно, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда Vanish
- Роман Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 970 г
Це так і потрібно?
Кришка на банці ніяк не опломбована, не зафіксована, третина порошку відсутня, (перевірити на Новій пошті не було можливості).- Достоинства:
- Невідомо, ще не використовувався
- Недостатки:
- Це так і потрібно? Кришка на банці ніяк не опломбована, не зафіксована, третина порошку відсутня, (перевірити на Новой пошті не було можливості)?
Представник постачальникаРомане, дякуємо за відгук! У засобі для видалення плям для тканин Vanish Oxi Action 970 г нормується вага засобу, оскільки згідно з нормами, які регламентують транспортування і зберігання засобів побутової хімії, об'єм упаковки повинен бути більше, ніж об'єм засобу.
Якщо в отриманій Вами упаковці було менше, ніж 970 г порошку, просимо Вас звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на пошту [email protected]. Наші фахівці зафіксують Ваше звернення та нададуть необхідну консультацію.
Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні. Вартість дзвінків із мобільних телефонів визначається згідно з тарифами мобільного оператора.
З повагою, команда Vanish
- Тарасюк Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 970 г
Найкращий, відмиє все.
- Недостатки:
Представник постачальникаТетяно, дякуємо за зворотній зв'язок - це дуже цінно для нас! Щиро бажаємо і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції. З повагою, команда Vanish
- Галина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 970 г
Видаляє плями без зусиль
Представник постачальникаГалино, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Vanish
- олександр т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 970 г
Замовили вперше,просто акція вплинула на вибір
- Достоинства:
- Не має,ціна
- Недостатки:
- Всі банки були відкручені і,в кожній по-різному насипано
Представник постачальникаОлександре, дякуємо Вам за вибір нашої продукції!
Хотіли б звернути увагу на необхідність перевіряти цілісність упаковки товарів безпосередньо при отриманні. У разі пошкодження упаковки Ви можете оформити заміну.
Із додатковими запитаннями щодо продукції Vanish Ви завжди можете звернутися до Служби підтримки споживачів бренду Vanish за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected]. Наші фахівці зафіксують звернення, з'ясують деталі та нададуть необхідні консультації для досягнення найкращих результатів, а також допоможуть підібрати продукцію з урахуванням Ваших потреб.
- Ніна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 970 г
Дуже гарний
- Достоинства:
- Велика упаковка
- Недостатки:
- Їх не має
Представник постачальникаНіно, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Vanish
- ЗорянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 970 г
Дуже часто саме Vanish порошок для видалення плям беру, але перший раз у такому більшому упакуванні. Саме порошок набагато ефективніший, як на мене, ніж рідина цього бренду.
Представник постачальникаЗоряно, дякуємо, що залишили відгук на сайті. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, команда Vanish
- Владислав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 970 г
Гарно робить свою роботу
- Недостатки:
Представник постачальникаВладиславе, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Vanish
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 970 г
Незамінний засіб в родині з 2ма хлопцями) дуже допомагає відновлювати речі.
Представник постачальникаОксано, вдячні за довіру та високу оцінку нашої продукції! З повагою, команда Vanish
- Зоя Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 970 г
Кришка на банці практично відкрита прийшла
- Достоинства:
- Акція
- Недостатки:
- Ніякої герметичності, враження, що відсипали
Представник постачальникаЗоє, дякуємо Вам за вибір нашої продукції!
З повагою, команда Vanish
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 970 г
користуюсь давно. якість влаштовує
Представник постачальникаОлено, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Vanish
- Анастасія У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 970 г
Хорошо вывел пятна с белых полотенец для рук, остальные светлые вещи стали белее после стирки.
- Достоинства:
- Цена по скидке
Представник постачальникаАнастасіє, цінуємо Вашу думку. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування! З повагою, команда Vanish
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес сыпучего средства: 970 г
Давно пользуюсь, качеством доволен. С этим новым весом в первые беру.
Представник постачальникаЮрію, нам дуже приємно, що Ви обрали нашу продукцію та залишили відгук на сайті. З повагою, команда Vanish