- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Livari. Количество в упаковке: 1
Рекомендую однозначно, тільки уважно читайте інструкцію, це просто скарб.
- Достоинства:
- Працює
- Олександра Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Мені підходить,не подразнює шкіру,захищає до 5-7 днів.
- Достоинства:
- Суха шкіра,не має подразнення
- Недостатки:
- Не виявила
- Аліна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Дієвий, мені дуже подобається, якщо все правильно робити, то мені вистачає на 5-7 днів
- Достоинства:
- Дієвий
- Недостатки:
- Можливо склад не натуральний
- Елена Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Дуже подобається, беру не вперше. Опис відповідає заявленому. Легкий ненав'язливий аромат. Вистачає надовго. В літню жару особливо незамінний.
- Достоинства:
- Всі в описі продукту.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Марк С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Брав цієї фірми і працював декілька днів і був задоволений але саме того не було, в перший день замітив що щось не так, і він не тримає навіть 1 день не то щоб більше, повівся на ціну та акцію, ну типу за таку ціну краще звичайних 6 купити ніж 2 які печуть але не працюють взагалі…
- Достоинства:
- Недостатки:
- Він не працює,
- КАТЕРИНА С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Чудовий товар, якщо слідувати інструкції то дійсно працює, як потрібно.
Спочатку відчуття були неприємні, щипало та пекло, але через кілька використань шкіра звикла- Достоинства:
- Працює, зменшує потовиділення і неприємні запахи
- Недостатки:
- Не виявила
- Наталья М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Гарний антиперспірант, при використанні згідно інструкції діє 10 днів без проблем.
- Достоинства:
- Дійсно працює
- Недостатки:
- Сушить шкіру
- Олена Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
- Дитинюк К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Користуюсь 5 місяців і дуже задоволена.Рекомендую
- Достоинства:
- Допомагає на всі 100%
- Недостатки:
- Чому раніше не винайшли такий чудовий засіб?!
- Ніна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Apollo. Количество в упаковке: 2
Дуже хороший дезодорант,вже давно ним користуюся
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Класний,працює
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Він суперовий
- Інна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Дякую. Хороший товар
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Засіб ефективний але хімозний. Коли починав користуватися то чутливість шкіри була досить сильною вранці, та й трохи дискомфортнні відчуття після нанесення і протягом ночі. Коли вже переходиш на щодвотижневе користування, тоді вже більш менш нормально. Хоча все одно при розпиленні аерозольного дезодоранту після ночі з цим засобом викликає відчуття печіння через подразнення, але через день вже все ок. Як такого почервоніння немає, але засіб досить сильний і дискомфорт від цього є, проте результат в моєму випадку того вартує.
- Достоинства:
- Воно дійсно працює
- Недостатки:
- Викликає терпиме але подразнення шкіри
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Якісний антиперспірант
- Дар'я К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Дуже пече при нанесенні, неможливо заснути)) дія тривала 5 днів. Сухість, помітне зменшення потовиділення, але запах з'являється вже через декілька днів після застосування. Думаю, воно того не варте)
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Гарна ціна.
- Достоинства:
- Гарний антиперспірант
- Недостатки:
- Нема.
- НастяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Дуже агресивний засіб. Можливо в мене алергічна реакція, а може сам засіб не для кожного. Але ось результат. Свербить і пече вогнем. Зате запаху поту немає
- Люда Б***
маю таку ж проблему.
Перший раз нанесла(1 раз провела, дуже не намазувала) відчула легке пощипування, думаю ну ладно, можна потерпіти.
Після другого нанесення зуділо більше.
А вже на третій вечір не витримала, бо пекло і чухалося, пішла помила пахви з милом, бо не могла терпіти.
Але результат помітний, пахви не потіють і немає запаху.
Думаю поки зробити паузу і спробувати ще раз)
- Ніна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Антиперспірант дуже хороший, опис відповідає дійсності
- Достоинства:
- Великий об'єм
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
за сам товар нічого сказати не можу, бо лиш отримала замовлення, проте продавець жахливий, товар не оглядався, оскільки було відправлення на поштомат, і коли розпакувала посилку, зауважила що товар без захисної плівки, весь в пилу та бруді. Розумію, що там вже далеко не та кількість продукту, яка заявлена, це просто жах
- Інна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Спробували і я , і донька. Після нанесення доволі пече шкіра . Наносили по інструкціі- три вечора на чисту шкіру . Минуло три дні після останнього нанесення - не пітніють !
- Достоинства:
- Результат є !
- Недостатки:
- Доволі пече хвилин 5_10 після нанесення на шкіру
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Чудовий засіб. Користуватись по інструкції. Не перебільшувати нанесення антиперспіранту інакше печіння з'являється.
- Валентина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Дуже гарно, підійшли.Задоволнена.
- Вероника Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Работает отлично, действительно убирает пот, а не запах
- Достоинства:
- Работает
- Недостатки:
- Дороговато(
- ЛюбовьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Результат на лицо. Очень хорошо убирает запах.
- Надежда С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Дезік тривалої дії. У мене алергічних реакцій не викликав. Без запаху майже.
- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Він дійсно допомагає, але тримає не 10 днів. У мене гіпергідроз, і влітку це схоже на чудо коли ти не пітнієш, але якою ціною?Після нанесення на ніч, нестерпний свербіж і почервоніння, який не проходить більше години, я навіть не змогла заснути, прийшлось змивати.Ці тортури проводила 2 рази.
- Достоинства:
- Допомагає після першого застосування.
- Недостатки:
- Нестерпний свербіж, алергічна реакція
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
У мене інтенсивне потовиділення, практично жодний антиперспірант не міг з цим впоратись, або давав лише тимчасовий ефект. Я користувалась цим засобом 3 дні підряд ввечері на суху чисту шкіру. Була здивована результатом поту немає зовсім, жодного неприємного запаху. У мене жодних неприємних відчуттів не було, ні печіння, ні подразнення. Дякую, рекомендую.
- Достоинства:
- дійсно працює
- Недостатки:
- ціна
- Ілона Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Взагалі не змогла користуватись. Пече та чешеться. Пробувала наносити три рази і кожен раз теж саме. Не рекомендую. Не знаю, що туди додали, але шкірі воно точно шкодить.
- Катерина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Брала набір. Розділили 2 антиперсперанта. Як у мене так і у подруги пече після нанесення, чухається та зʼявляється почервоніння.
Виконуємо усе згідно інструкції.- Недостатки:
- Пече, щипає, викливає зуд
- Алла Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Хороший дезодорант,користуюсь вже другий рік,зі своєю задачею справляється. Мажу один раз на тиждень.
- Достоинства:
- Пахви сухі
- Недостатки:
- Ціна дуже висока.
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1
Взагалі не змогла користуватись цим антиперсперантом. Через хвилин 30 після нанесення зʼявляється надзвичайно неприємний хімічний запах. Абсолютно не раджу .
- Екатерина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Дезодорант супер. Если правильно пользоваться то хватает на длительное время
- Достоинства:
- Качество,цена
- ПавелОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Отличный антиперспирант, пользуюсь уже не первый год.
Брал с начала с распылителем, но решил попробовать роликовый.
Разницы не увидел.
Правда его действия хватает на 5-6 дней. Ну и при нанесении может проявляться зуд в течение получаса-часа. Нужно просто потерпеть.- Достоинства:
- помогает
- Недостатки:
- хватает на 5-6 дней, может вызывать зуд
- Наталя М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Ідеально підходить,відповідає харастеристиці
- Юлія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2
Супер, виконує свою роботу, вже 4 дня ні капельки поту. Пишуть, що діє в когось 3 дні, в когось 5, типу немає заявлених 10 днів. Я б і кожного дня без питань користувалась або не було запаху поту та плям під руками. Дезик супер. Рекомендую!
- Ірина Л***
У мене дванадцятий день, ще тримає)