- Інна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л
Хороший засіб,не хімозний запах,вимиває все чудово.
- Анна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л
Купую постійно в різних магазинах. Подобається аромат вишні, добре відмиває наліт, а найбільше подобається, що довго залишається ефект, від звичайного миючого такого немає.
- Достоинства:
- Гарно відмиває, надовго залишається ефект
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л
Чудовий засіб.
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л
Класний засіб
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л
Замовляю постійно, подобається запах і те що наліт непогано видаляє
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л
Товар дуже класний, мені подобається, беру завжди, працює відмінно
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л
Чудово відмиває, але запах в нього таки є і то сильний, на мою думку. Тому тим, хто схильний до алергії, краще в масці і з рукавичками ним користуватись.
Представник постачальникаДоброго дня, Ірино. Дякуємо за Ваш вибір.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л
Лучшее что я пробовала для очистки ванной, помогает дольше держать ванную в чистоте.
- Недостатки:
- Ядерный аромат, аж в груди печёт, приходится чистить ванную в маске
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія. Дякуємо за Ваш вибір. Для всієї продукції ДеЛаМарк, мі використовуємо мінімальну кількість віддушки.
- Люба Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л
Якісний засіб!
- Достоинства:
- Дуже якісний
- Светлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л
Отмывает идеально! На кран просто побрызгала, даже не протирала - сразу блестит и налёт исчез сам собой. Очень довольна! Закажу ещё. Благодарю!
Представник постачальникаДоброго дня, Світлано. Дякуємо за Ваш вибір.
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л
Купувала з надією, що відмиє застарілі плями у ванній. Не справився цей засіб, тому всім, хто має таку ж надію, скажу так - купуйте нову ванну)))
- Достоинства:
- Приємний запах
- Недостатки:
- З моїми плямами на ванні не справився
Представитель брендаДобрый день.
Спасибо что отметили качество аромата нашего средства. Данное средство выпускается уже долгое время и является лучшим помощником для мытья ванной комнаты. Просим Вас связаться с нами (контакты на упаковке), чтобы обсудить данный вопрос.- Ольга Т***
Спробуйте меламінову губку. Наші плями у ванній тільки нею вдалося відмити.
Представник постачальникаДоброго дня, при стійких забрудненнях рекомендуемо залишити засіб на поверхні ванни на декілька хвилин.
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л
Цей засіб найкращій з усіх, якими я користувалася. Це не перебільшення, він насправді знищує будь-які забруднення на 100 %. У нас вода зі свердловини залишає на ванні, раковині, унітазі вапняний нальот, який жодним засобом не віддерти, особливо навколо кранів. Коли вперше скористалася DeLaMarkом не повірила власним очам. Поприскала поверхню через розпилювач, а потім потерла жорсткою губкою і змила теплою водою, а потім повторила ще раз (оскільки було дуже застаріле забруднення) І раковина, і крани, і навколо них – як нові.
Не можу користуватися хімією, бо виїдає очі й задихаюсь від випарувань. DeLaMark можна понюхати прямо з пляшки – нормально, ніби нюхаєш розбавлений водою вишневий сік.
Прекрасно, що такі якісні засоби роблять в Україні.- Достоинства:
- Немає хімічного запаху, ефективність - 100%
- Татьяна П***Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л
Еще не пользовалась, но уже расстраивает тот факт, что не доливают средства. Жлобы одним словом
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяно. Дякуємо за Ваш вибір. Хочемо зазначити що вся продукція разливается на автоматичному обладнанні, помилки в об'ємі бути не може. Також повідомляємо що шкала на боковій частині упаковки не є мірною, і знаходиться там для того щоб споживач міг бачити скільки засобу в нього залишилось.
Ви можете звернутися за контактами вказаними на звороті этикетки для отримання інформації.
- Оксана Л***Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л
Доброго дня
Підкажіть будь ласка,чи можна використовувати на хромованих кранах?
Представитель брендаДобрый день.
Средство эффективно очищает пластик, керамику, стекло, металлы (кроме алюминия).
- Ярмоленко А***Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л
Шикарный запах,идеально убирает налёт ,недостатков не обнаружили.Средство идеально подходит людям с аллергией на химию.Натуральный состав,плитку и ванную отмывает на ура.Рекомендую!
- Достоинства:
- Запах,очищает налёт,не пениться
- Яна С***Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л
Згодна на всі 100 з попереднім коментарем. Це найкращий універсальний миючий засіб.
Вдома ванна вже не відмивається від нальоту. Спробувала цей засіб-і, о чудо, все чисто. Дійсно працює. Легко, без зусиль відчистив всі поверхні, які не брали жодні інші засоби. Подобається, що не тхне хімією, яка аж виїдає очі, а має приємний аромат. Цей засіб виправдоє свою вартість. Найкращий. Рекомендую. Тепер купуватиму його завжди.