- Назар Я***Отзыв от покупателя. Продавец: GOODSHOCK
Мені не подобається що я придбав, але майже не читаю, а так загалом книжки прекрасні, якість обслуговування також
- Достоинства:
- Обкладинка
- Недостатки:
- Я
- Ярослав В***Отзыв от покупателя. Продавец: GOODSHOCK
Фізично видання виглядає охайно: нові книжки, якісний папір, друк чіткий, обкладинки приємні.
Водночас є суттєвий недолік. Перед відправкою мені зателефонували та повідомили, що видавництво буде іншим, запевнивши, що відмінність лише в обкладинці. Однак фактично різниця виявилась значно більшою. Через що відрізняється не лише оформлення, а й відсутні мапи метро на форзаці. Крім того, якість перекладу місцями слабка, що впливає на зручність читання і загальне враження від книги.
Сервіс і логістика на хорошоу рівні, але невідповідність заявленого видання фактичному є значним мінусом.- Достоинства:
- Швидка відправка та доставка
Якісне пакування - Недостатки:
- Інше видавництво, ніж заявлено
Відмінності в оформленні
Відсутність мап на форзаці
Нерівномірна якість перекладу
- Полина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: GOODSHOCK
Все супер, так обкладинка відрізняється, но зовсім трохи, і це ніяк не впливає на зміст книг, а це ж саме головне)
Менеджер зателефонував та повідомив про те що є зміни в обкладинці, і це супер, обслуговування класне, швидко все відправили та якісно упакували - Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: GOODSHOCK
Дякую за чудову серію книг українською мовою, залишився задоволений
- Каміла К***Отзыв от покупателя. Продавец: GOODSHOCK
Відправили швидко, продавець зателефонувала для підтвердження замовлення, після чого надіслала фотографії книжок. Товар прийшов вчасно, книжки були обгорнені товстим картоном, що зверху обмотаний декількома шарами міцної плівки, тож явних ушкоджень виявлено не було.
Самі книжки абсолютно нові; папір приємний на дотик, чорнила не розмазуються. На деяких сторінках у словах є "підтерті" літери (комфортному читанню не заважає), що, на мою думку, додає свого шарму. Граматичних або друкарських помилок на перший погляд на знайдено.
Загалом товар чудовий, добре виглядатиме на полиці й буде цікаво почитати. Дякую!- Достоинства:
- Добре упаковано, швидка доставка, зв'язок із продавцем. Приємний папір, гарні обкладинки, є зміст на початку книг.
- Недостатки:
- Основним недоліком є неправильно зазначене видавництво, через що обкладинки несуттєво відрізняються від зображення (колір тексту, шрифт тощо). В даному виданні відсутні мапи метро на форзаці.
- Ілляна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: GOODSHOCK
Криги прийшли трішки рвані та ніби заюзані. Якщо покласти закриту книжку то вона сама приоткривається, притому що я її не встигла ще відкрити після покупки. Стосовно наповнення, шкода, що в цьому видавництві нема мапи метро, а інше ще в процесі дослідження
- Достоинства:
- Якість бумаги, швидко доставили, ціна
- Недостатки:
- Трішки рване, не закриваються повністю
- Продавец GOODSHOCK
Дякуємо за ваш відгук.
Наш менеджер зв’язався з Вами для уточнення стану отриманих книг. Згідно з наданими фотографіями, пошкодження виникли під час транспортування перевізником, а легка деформація обкладинки сталася внаслідок впливу великої мінусової температури при транспортуванні.
Ми завжди намагаємося якісно пакувати замовлення, всі відправлення застраховані на повну вартість та готові вирішувати подібні ситуації в індивідуальному порядку.
- Владислав О***Отзыв от покупателя. Продавец: GOODSHOCK
книжки прийшли в ідеальному стані, без пошкоджень і дефектів
- Софія М***Отзыв от покупателя. Продавец: GOODSHOCK
Хороша якість
- Недостатки:
- Інше видавництво
- Борис Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: GOODSHOCK
Рекомендую, дуже цікаво та швидко відповідають та відправляють
- Продавец GOODSHOCK
Щиро дякуємо за відгук і рекомендацію! Приємного Вам читання.
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: GOODSHOCK
Це невидавництво Богдан!!!! Це видавництво РМ м. Кишинів.