- Ганна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав. Вес/объем: 700 г
Сьогодні забрала посилку, корм свіжий гарно пахне наша малеча з задоволенням смакує, будемо замовляти ще)
- Достоинства:
- Доступна ціна, швидка доставка, гарно пахне
- Недостатки:
- Питання до укр пошти доставка коштувала 100 грн хоча на сайті вказано було безкоштовно
- Продавец Котогав
Ганно, щиро дякуємо за такий теплий відгук
Дуже раді, що корм свіжий, сподобався вашій малечі та смакує із задоволенням
Дякуємо, що відзначили ціну та швидку доставку — нам це дуже приємно.
Щодо вартості доставки — інколи Укрпошта може додатково нараховувати послуги залежно від параметрів відправлення або післяплати. Нам шкода, що виникла така ситуація .
Будемо раді вашим наступним замовленням!
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав. Вес/объем: 700 г
Все супер , наша красуня їсть з задоволенням
- Продавец Котогав
Катерино, щиро дякуємо вам за відгук!
Нам дуже приємно знати, що ваша красуня їсть із задоволенням — це найкраща оцінка для нас.
Нехай росте здоровенькою та радує вас щодня! Завжди раді вашим наступним замовленням.
- Олександра С***Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав. Вес/объем: 700 г
Це найкращий корм на українському ринку для кроленят. У цьому магазині вигідно його купувати. Магазин працює якісно та швидко.
- Продавец Котогав
Олександро, щиро дякуємо за такий теплий відгук . Приємно чути, що Ви обрали саме наш магазин і залишилися задоволені якістю обслуговування та кормом . Завжди будемо раді новим замовленням і готові подбати про Ваших улюбленців!
- Елеонора Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Гризляндія. Вес/объем: 700 г
Дуже якісний без зерновий корм, мій кролик починає пищати, коли я беру упаковку у руки)
- Достоинства:
- Без зерна, корисний, смачно пахне
- Недостатки:
- Ціна відповідає якості
- Продавец Гризляндія
Дякуємо за гарні оцінки та відгук. Цей корм дійсно є дуже корисним та збалансованим. І звісно, без зерна, тому не шкідливий
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 700 г
Чудовий корм
Доброго дня! Дякуємо за довіру і високу оцінку якості нашої продукції ! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся! Міцного здоров'я Вашому улюбленцю :)
- Екатерина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 700 г
Хороший корм. Свежий. Кролик доволен)
- Андрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 700 г
Не оригінальний корм цей корм всередині для дорослих кролів і він іншого кольору і запаху . Кролик 3 дні не хотів його їсти купили в зоомагазині відразу накинкувся
- Злата К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 700 г
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 700 г
Мои кролики (все трое) выели только гранулы и немного моркови, после чего ходили чихая. Пришлось перебрать корм, после чего у меня остались гранулы и 1/3 остального пыльного состава. Как для корма разработанного крольчатам великоваты гранулы, я дополнительно измельчала
- Достоинства:
- корм без зерновой, состав вроде хороший
- Недостатки:
- корм очень пыльный (наверное из-за сена в составе).
- Шураева Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес/объем: 700 г
Отличный беззкрновой корм. Ничего лишнего и вредного. Беру пачку второй раз. У меня двое кролей. Пачки хватило на месяц (плюс сено конечно, соль, мел и вкусняшки с грядки (морковь, груша, слива, яблоко, петрушка, укроп, щавель подвяленное).
- Достоинства:
- Много полезных веществ, премиум класс, гранулы целые, приятный запах. Съедают всё. Подходит даже самым маленьким кролям до 8 месяцев. Чистое, без мелкой пыли.
- Недостатки:
- Пришёл корм от розетки со сломанной застёжкой, использую прищепки. Также мои кроли не едят горох и сено из этого корма, но это не делает корм плохим. Дороговато, но качество того стоит.
- Наталія Ю***
хіба щавель кролям можна їсти???
- АнтонПродавец: Rozetka. Вес/объем: 700 г
Кролик кушает только его)
- Достоинства:
- состав
- Недостатки:
- их нет
- ДарьяПродавец: Rozetka. Вес/объем: 700 г
Едят, состав хороший!