Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Беззерновий корм для морських свинок Versele‑Laga Nature Cavia 2,3 кг

Оценка пользователей 4.21/5
  • Отзывы про товар продавца Котогав
  • Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав. Вес/объем: 700 г

Завжди беру цей корм. В цьому магазині і ціна порадувала і швидкість відправки. Супер

Достоинства:
    Ціна, швидкість відправки
    • Продавец  Котогав

Ірино, щиро дякуємо за ваш відгук!
      Дуже приємно, що ви обираєте цей корм постійно, а наш сервіс порадував вас ціною та швидкою відправкою .

Дякуємо за довіру та будемо раді бачити вас знову!

• Татьяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав. Вес/объем: 2.3 кг

Поки що це найкращий корм за співвідношенням «ціна-якість»! Саме велике пакування вигідно купляти, виходить дешевше ніж в магазинах в цьому кормі немає злаків, а це дуже важливо для поросят

• Продавец  Котогав

Тетяно, щиро дякуємо за такий змістовний відгук!
      Дуже приємно, що ви високо оцінили співвідношення ціни та якості, а також склад корму — це справді важливо для здоров’я улюбленців .

Раді, що велике пакування стало для вас вигідним рішенням. Дякуємо за довіру та будемо раді бачити вас знову!

• Кристина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав. Вес/объем: 2.3 кг

Купую цей корм вже давно, дуже гарний склад

Достоинства:
    Дешевше ніж в звичайних зоомагазинах
    • Продавец  Котогав

Кристино, дякуємо вам за відгук і довіру
      Дуже приємно, що ви обираєте цей корм уже давно й відзначаєте його склад — це справді важливо для здоров’я морських свинок .
      Раді, що змогли запропонувати вигіднішу ціну, ніж у звичайних зоомагазинах.
      Завжди раді вашим замовленням і будемо на зв’язку.

• Ольга П***

Якісний і корисний корм
    Дякую за уважне ставлення до клієнта

• Продавец  Котогав

Ольго, щиро дякуємо за теплі слова!
      Нам дуже приємно, що корм вам сподобався і відповідає вашим очікуванням. Ми завжди уважно ставимося до кожного замовлення, адже хочемо, щоб і господарі, і їхні улюбленці залишалися задоволені .

Хай ваші морські свинки будуть здоровими та щасливими.

• Віктор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Котогав. Вес/объем: 700 г

Комплімент продавцю. Я натупив з замовленням, довелося телефонувати. Оператор дуже допоміг, усе пройшло чудово, замовленням і обслуговуванням повністю задоволений

Достоинства:
    Хороший продавець
    • Продавец  Котогав

Вікторе, щиро дякуємо за теплі слова .
      Ми дуже раді, що наша команда змогла швидко допомогти і вирішити ситуацію з Вашим замовленням .
      Приємно чути, що Ви залишилися задоволеним як товаром, так і обслуговуванням. Для нас важливо, щоб кожен клієнт відчував комфорт та довіру при покупках .
      Сподіваємося, що й надалі Ваші морські свинки отримуватимуть лише найкраще!

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес/объем: 700 г

Це корм, який моя гвінейка найбільше любить їсти

Достоинства:
    Хороший склад, відсутність пшениці, сушений буряк
  • Дмитро В***

Заказал 3 штуки. Продавец мог товар и упаковать или в пакете отправить. В пунктах выдачи товаров Розетки пакетов в продаже нет. Неудобно

• Вікторія К***

Нікому нерикомендую свинка взагалі неїсть

• Комарова А***

Купила сьогодні підробку, завжди беру цей корм, він беззерновий. По факту отримала в упаковці беззернового дешевий зерновий корм.

Алла, дякуємо, що незмінно зупиняєте свій вибір на кормі Versele-Laga Nature Cavia! Ми дуже цінуємо клієнтів нашого партнера Розетка, і нам прикро, що Вас не задовольнила ця покупка! Компанія надасть нам Ваші контакти для подальшого розв'язання цього питання.

• Комарова А***

Дякую представниці компанії-постачальника, питання вирішено, швидко замінили на новий корм.

• Олександр Л***

Не шкодую про покупку, моя морська свинка дуже вибаглива щодо гранул, але цей корм з'їдає під 0, взагалі ніяких відходів

Достоинства:
    Ціна, якість, для вибагливих свинок те що треба.

Доброго дня! Дякуємо за довіру і високу оцінку якості нашої продукції ! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся! Міцного здоров'я Вашому улюбленцю :)

• Виктория К***

Дуже гарний корм преміум якості. Свинка їсть із задоволенням. Швидка доставка,гарне обслуговування.

Достоинства:
    Якість,ціна.

• Олександр Л***

Свинка їсть із задоволенням.

• Тарас К***

класний корм, сам не пробував, але свин їсть його добре

Достоинства:
    свинка любить

• Роман К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес/объем: 9 кг

Свинкам подобається

• Анна С***

Раніше брала не в інтернеті до реформулювання і зміни оформлення упавки для морських свинок Натюр кавія. А для кроликів брала тут малі упаковки. Зараз у мене 4 морські свинки і два кролика. Вирішила ризикнути взяти для морських свинок великий мішок і згодовувати і свинкам і кроликам, бо харчування в принципі в них не сильно відрізняється. Але трошки насторожує що в складі є календула. Інформація чи можна її кроликам в інтернеті різниться, а в Натюр для кроликів склад інший і вона не є компонентом там. Але думаю що якщо можна мурчакам, то і кролям підійде.

Достоинства:
    Беззерновий, гарно пахне, акційна ціна з суттєвою знижкою
    Недостатки:
    У великого мішка нема застібки. Мішок паперовий, рветься, корм видихається,

Доброго дня! Дякуємо за довіру і високу оцінку якості нашої продукції ! З приводу пакування був переданий запит виробнику - маємо надію, що змінять пакування
      і для великих упаковок. Міцного здоров'я Вашому улюбленцю :)

• Анастасия

Корм хороший, учитывая, что свинки его едят. Но съедают не подчистую, а частично и что-то разбрасывают. В принципе довольна. Упаковка просто огромная, но надеюсь мои свинки его успеют скушать до конца срока годности (остается что-то около полугода на 9 кг). Смутило только то, что на самой упаковке нигде не написано, что корм предназначен именно для морских свинок. На картинке и кролик, и морская свинка. Информация об этом значится только на украинской наклейке. Ну в принципе это не трагедия, поскольку у кроликов и свинок рацион схожий, но возможно для кого-то это будет важно.

Достоинства:
    Свинки едят
    Недостатки:
    Странная упаковка
    • Леннгрен Ю***

+ тоже самое и у меня. Я приобрела корм около 4 месяцев назад и на 2 свинюх нормально получилось. Осталось примерно 20% от всего корма. По поводу упаковки - я смогла на польском языке прочитать, что это именно для морских свинок. Но что мне не понравилось это кукуруза. Она не расплющенная и свинки её не кушают. Это очень странно, учитывая что нормальные производители всегда раздавливают такие ингредиенты. Раньше покупала маленькую упаковку этой же линейки, там всё супер было. Сейчас эти упаковки нигде не продают(

Добрый день! Спасибо за доверие и высокую оценку качества нашей продукции!

• Ника К***

товар не соответствует заявленному

Эксперт Rozetka

Добрый день! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для уточнения информации по Вашему вопросу.

• Представитель поставщика

Добрый день!
      Приносим свои извинения! Действительно, производитель в последней партии отгрузил данный корм в новой упаковке. В ближайшее время на сайте Розетка фото будет заменено.

• Маряна Т***

Суперкорм. Замовляла вже кілька разів. Мої свинки його просто обожнюють.

• Тарас
    Отзыв от покупателя. Продавец: PetPoint. Вес/объем: 700 г

Корм інноваційний. Свинку треба переводити на нього поступово.

Достоинства:
    В складі є унікальні елементи, що потрібні для морської свинки.
    Недостатки:
    Зерно перетерте в борошно і перемішане в кормі. Спочатку прийшлось окремо докупати зерно для свинки.
    • I'm B***

Свинці зерно НЕ ПОТРІБНО ДАВАТИ вона травоїдна, а не зерноїдна.