- Зведений відгук із відкритих джерелЯк головний конкурент Logitech G Pro X Superlight, ця новинка вразила кіберспортсменів покращеним покриттям та невагомістю у 54 грами. Власники попередніх версій відзначають, що модель нарешті позбулася дитячих хвороб і пропонує бездоганну якість збірки без люфтів.Цей огляд згенеровано ШІ на основі даних з відкритих джерел.Гравці у шутери стверджують, що завдяки вдалій формі миша не розпирає долоню, а рука не втомлюється навіть після 12-годинних ігрових марафонів.Користувачі називають встановлені глайди еталонними, адже вони ідеально ковзають по склу та тканині, а кнопки дають яскравий та соковитий клік.Ентузіасти попереджають, що на частоті 8000 Гц батарея сідає дуже швидко, тому для обіцяної автономності радять використовувати режим 1000 Гц.У відгуках часто критикують комплектний кабель, описуючи його як занадто товстий і негнучкий для комфортної гри під час заряджання.Переваги: Екстремально низька вага (54 г)Відсутність люфтів корпусуЕталонні глайдиЧіткий клік кнопокУніверсальна формаНедоліки: Швидкий розряд на 8K ГцЖорсткий кабель зарядкиВисока цінаЗастаріле колесо прокручування
- Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: BtDeal. Цвет: Белый
Шикарна мишка, вартує своїх грошей
- Достоинства:
- Легка, зручна, швидка та надійна
- Недостатки:
- Пкм легко нажимається дуже в грі часто випадково нажимаю але думаю це проблема в мені бо я звик до гіршої мишки
- Антон В***Отзыв от покупателя. Продавец: BtDeal. Цвет: Черный
Крута миша, заряд тримає дуже довго
- Ярослав Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Совершенно другой уровень ощещения
- Достоинства:
- Безумно легкая, удобная
- Недостатки:
- Цена немного кусается
- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Спустя месяц все отлично не скрипит. Сенсор очень хороший, форма крайне хороша для гейминга, материалы хороши, вес... как для беспроводной мыши она пушинка . Синапс не ставил, поэтому софт оценить не могу.
- Достоинства:
- Вес. Форма. Сенсор. Очень быстрое подключение к пк (моментально, включил и играешь).
- Недостатки:
- 1. Цена. 2. У рейзер не хватило денег чтоб китайские дети наклеили прорезиненые накладки (боковые). 3. Пишут что софт лучше не ставить, так и сделал - все отлично. покупкой доволен .
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: BtDeal. Цвет: Черный
Все сподобалося
- Достоинства:
- Все сподобалося!
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: BtDeal. Цвет: Черный
Продукт оріджінал все ок
Але пломби були підозрілі - Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
В целом лучшая мышь, что у меня была, если б не дефект...
- Достоинства:
- Очень удобная
- Недостатки:
- Спустя неделю использования колесико начало издавать странный звук, как будто оно не смазано. При использовании стало некомфортно. За такую цену очень неприятный дефект
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Супер, сподобалась
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
класна миша, синочку сподобалась
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудова мишка, без нарікань
- Достоинства:
- легка, батарея гарно тримає (7+ днів), за пів року нічого не зламалось
- Недостатки:
- Вартість
- Данил Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Коритуюсь вже пів року й у цілому мишка дуже класна: топова начинка, якісний матеріал корпусу, також приємне та інтуїтивно зрозуміле програмне забезпечення. Щодо автономності — теж усе на рівні: мені заряду вистачає на 4 дні за активного використання. Окремо варто відзначити малу вагу, особливо з огляду на те, що миша не має отворів, як у деяких ультралегких моделей. Це робить її зручною для тривалого користування без втоми.
Мінусів, як таких, немає. Можливо, єдиний — з часом почав ледь чутно хрустіти лівий бік миші, але це, ймовірно, через те, що я кілька разів її впустив, забуваючи, що вона бездротова. Ще один невеликий недолік — він не впливає на функціональність, але дратує мого перфекціоніста: ліва клавіша трохи нижча за праву. У миші за таку ціну такого не хотілося б бачити.- Достоинства:
- Топова апаратна начинка, якісний матеріал корпусу, інтуїтивно зрозуміле ПЗ, чудова автономність, невелика вага як для миші без отворів
- Недостатки:
- Ледь чутний хруст у лівому боці корпусу — з’явився з часом, ймовірно через падіння, невеликий перекіс клавіш — ліва клавіша трохи нижча за праву, цу все суб’єктивне сприйняття недоліків — вони не впливають на функціональність, але можуть зачепити перфекціоніста по типу мене
- МихаилОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Замечательная мышка, рекомендую
- Достоинства:
- Вес, пластик, сенсор
- Недостатки:
- Пока особых нет
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудова миша, з 8к донглом з коробки, з надзвичайно легкою конструкцією і чудовим сенсором. Пластик чудовий, але дуже збирає плями, і як на мене в Viper V1 і V2 він був приємнішим на дотик.
Єдиним недоліком цієї миші є фірмовий софт, без якого вона працює чудово
Але якщо потрібні якісь "особливі" налаштування - потрібен софт, який відверто кажучи поганий, що Synapse 3, що Synapse 4.
Ті хто користувався - зрозуміють мене. Особливо коли CS згортається, якщо программа Razer увімкнена під час гри.- Достоинства:
- Легка, Довго тримає заряд, Чудовий сенсор
- Недостатки:
- фірмовий софт від Razer
- Екатерина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Брала на подарунок. Не очікувала, що вона буде дуже легенькою. А так хлопцю подобається.
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: Geekon. Цвет: Черный
Трохи швидко розряджається а все інше збс
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все подобаєтья, конфіг комп'ютера r7 5800x3d RTX 4070Ti Super не витягує 8000 герц, граю на 2000 в сингл іграх та на 4000 в мультиплеєрні. На 8к бувають великі просадки фпс при повороті камерою.
- Достоинства:
- Сенсор, форма
- Артем
Я так розумію дизлайків наставили ті хто не знає що таке Polling rate і як він впливає на роботу CPU. Upd. зараз в мене проц 9800x3d граю і на 8к буває а так в основному на все тих же 4к. З таким процом вже можна без проблем використовувати мишу на повну.
- Александр А***
У мене deathadder v3 hyperspeed з додатково купленим 8к донглом і я теж в одиночній грі зіштовхнувся з сильними лагами. Але в КС2 ніякої просадки немає.
Тому це не питання к потужності процесору, а скоріш за все к оптимізації ігор під 4-8к швидкості. Бо я в кс2 грав без єдиного втраченного фпс на р5 5600.
Більш того, синапс3 дає змогу прив"язати профіль до конкретної гри. Тому, задля економії заряду і уникнення лагів я просто прив"язав 8к частоту тільки для КС2, в інших місцях вона працює на 1к частоті - Микита С***
больше 1000 гц нужно только в соревновательных играх, и далеко не все игры поддерживают выше 1000 гц по типу кс2 и прочих, от чего фризы во время поворота камерой и плацебо в виде не работающих условных 8к гц. разберитесь в этой теме перед тем как писать комментарий.
- ДанилоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Перейшов на цю мишку з endgame gear xm2we, все сподобалось. Хороша комплектація, все в білому кольорі, за що окремий плюс. Софт зручний та інтуїтивно зрозумілий. Можу рекомендувати.
- Святослав Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Дуже задоволен товаром , краще ніж Logitech G Pro X Superlight 2
- Достоинства:
- Батарея тримає довго
8к герц
Форма
З коробки круті глайди
Вага - Недостатки:
- Денис
А чому і в чому краще ніж Logitech G Pro X Superlight 2?
- Сергій
накладки, глайди, шнур кращі навіть у v2 pro ніж у superlight 2, а тут глайди навіть кращі ніж у v2 pro
- Стас А***
Такі собі аргументи. В ідеалі зразу купляти скляні глайди і не парити собі голову заводськими
- Андрей А***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Покупал не здесь и тем более версия фейкера, но мышка основа такая же, потому решил поделится отзывом.
Переходил с самого первого вайпера беспроводного, в сравнении новая мышка легче , более сбалансирована и в целом все добротно сделано. Однако думаю о том что форм-фактор у первой и третьей версии одинаковый , видимо нет т.к надо было время свыкнуть чутка.
Плюсов очень много , но давайте перейдем к минусам.
По сравнению с первой версии , здесь идет просто кабель type-c и донгл , в первой версии шел юсб приемник и док станция типо заряжаешь мышку и как донгл, мне удобнее второй вариант был, играю на ноуте , иногда в таких не играбельных местах типу кровати , теперь приходится все время провод с собой таскать, также ввиду того что технолоджия идет вперед, можно было бы сделать магнитную зарядку , что бы быстро переходить от донгла к зарядке, но это мелочи.- Достоинства:
- Type-c, долго держит заряд, сбалансированая, легкая,
- Недостатки:
- Мелочи описаны выше
- Ілля Д***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже класна мишка і сенсор дуже хороший
- Достоинства:
- Матеріал і якість
- Нікіта Д***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Крутая мышь
- Достоинства:
- Одна из немногих мышек крутых крутая
- РостиславПродавец: Rozetka. Цвет: Черный
Всем привет, мышь покупал не здесь, просто решил написать отзыв, брал новую запакованую, мышь постоянно отключается от донгла, в чем может быть проблема? То она неделями работает и все отлично, то за 1 катку в кс отключается по 5 раз на 10 секунд, сегодня я в шкаф с кулачины увалил нормально изза этого, пользуюсь два с половиной месяца, я радовался что не отключалась 3 недели до сегодня, думал прошивку выпустили но нет, все так же плохо, это очень раздражает, мышь за 200$ и такие приколы, как быть? что делать? за все время раз 30-40 точно отключалась в важных моментах игры, будь то кс, или фортнайт.
- Достоинства:
- Лучшая мышь которую держал
- Недостатки:
- Отключается переодически от донгла, пропадает сигнал
- Данил Б***
у вас роутер поддерживает 5гц? если нет то скорее всего из-за того что роутер близко к мыши он перебивает своими 2.4гц сигнал вашей мыши которая также работает на 2.4гц
- АнтонПродавец: Rozetka. Цвет: Черный
Поки не купуйте цю мишку, має проблеми з датчиком, під час мікроаімінгу може не рухати приціл, сказали що скоро вийде прошивка, але вже 2 тижні як вона не виходить)по всьому іншому супер, якщо порівнювати з її головним конкурентом, суперлайтом, то матеріали, ціпкість покриття, світчі, бокові кнопки,
- Недостатки:
- Прошивка (на даний момент)
- Леонід
Вийшла прошивка чи ні? Я купив і іноді все добре а іноді починає фрізити, бісить
- Леонід
Так вийшла прошивка, вже пофіксив проблему, мишка літає.
Ось офіційне посилання - ссылка