Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Средство для ручного мытья посуды Sodasan органическое Лимон 1 л (4019886000208)

Оценка пользователей 4.75/5
  • Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Найкращий! тільки ціна по скидці- норм. Без знижки -дорого- одиниці можуть дозволити. Полюю на знижки.

• Владислав Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Найкращий миючий засіб, чудово не хімічно пахне, миє добре, і саме головне після ополоскування посуду не залишає плівки і розводів, як Іейрі наприклад

Достоинства:
    Пахне і миє чудово
    Недостатки:
    Ціна висока
  • Тетяна

Не сушить шкіру рук.

• Катерина С***

Гарніше не буває

• елена З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Отличное органическое средство для посуды! Эффективно удаляет жир, не оставляет запаха и безопасно для кожи рук.

• Денис

Чудовий

Достоинства:
    Гарний склад, добре вимиває
  • Микола Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Купили первый раз на пробу, жена сказала больше не покупать, потому что руки сушит хуже чем от Фейри, а вымывает ни чуть не лучше. Не понимаю за что такие хорошие оценки, ведь дешевле получается Фейри, и не хуже. Или я чего то не понимаю?

Достоинства:
    Органическое
    Недостатки:
    Сушит руки, вымывает не лучше фейри
  • Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

За несколько дней использования очень высушивает руки, до трещин... Думала, совпадение, на пару недель откладывала средство, потом опять к нему возвращалась - увы..придется до использовать в перчатках. Очень жаль, так как думала, что нашла наконец то замену привычному, которого уже нет на рынке...(((

• Олег П***

качество +

Достоинства:
    приятный
  • Любов Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ХЄХ. Объем 1 шт: 1 л

Фото на сайті не відповідає дійсності, хотіла саме такий, як на фото, не одноразово брала його і мені подобалось. Щодо цього є питання до оригінальності продукту. Засіб при отриманні був щільно запакований, що не дає змогу оглянути візуально до отримання. Залишила, проте більше замовляти не буду.

• Муцкий В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

за такую цену и такой объем - прекрасный выбор

Достоинства:
    хорошо моет, аж до "скрипа" посуды
    Недостатки:
    не имеет запахов
  • Влада Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Дуже економний засіб, добре піниця, має приємний запах, гарно миє

• Ольга О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Доброго дня. Засіб дуже сподобався. Економний. 0.5 л хватает до пів року. Кожу рук не пере сушівает. Не визиває алергії

• Раиса Б***

Буду брати ще.

Достоинства:
    Добре піниться, без запаху специфічного, економний
  • Анна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Користуюсь вже кілька років тільки содасан. Єдиний засіб, який не залишає специфічного запаху після миття. Натуральний.

• Владимир О***

Потрясающее средство, рекомендую.

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Чудовий миючий засіб, нейтральний запах, гарно різниться, концентрований.

Достоинства:
    Якість
  • Мария
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Этим средством пользуюсь многие годы, очень его люблю. До скрипа вымывает посуду, быстро смывается, экономный расход. О нем можно писать только хорошее. Получила средство в целости и сохранности,спасибо Розетке.

Достоинства:
    Средство супер
    Недостатки:
    Их нет
  • Шангина И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Супер, отмывает жир хорошо, запах лимона отличный. Главное органика, поэтому и покупаю.

Достоинства:
    Органика, хорошо очищает посуду
  • Анастасия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Я в захваті від цього миючого. Дуууже економний (замовляла у вересні, зараз грудень, ще третина пляшки залишилась. Думаю на півроку на одну людину можна розтягнути).
    За якістю відмивання жиру - на рівні з Фейрі. При цьому змивається легше і швидше.
    Фрош навіть поруч не стояв, якщо порівнювати з органічними.
    Ціна абсолютно адекватна, бо того ж фроша я б вже банки три використала за той же час.

Достоинства:
    Економний, екологічний, ефективний
    Недостатки:
    Надто велика бутиль, для зручності використання краще у щось перелити.
  • Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 300 мл

Раніше купував, поки не знайшов повний склад на сайті виробника. Склад: aqua, lauryl glucosid, decyl glucoside, sodium lauryl sulfate, sodium chloride, potassium citrate, parfum, limonene, citral, aloe barbadensis leaf juice powder. Лаурилсульфат натрію (SLS) у типу екологічному засобі. Дякую, я таке можу в три рази дешевше взяти.

Достоинства:
    миє
    Недостатки:
    SLS у складі
  • Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Улюблений засіб. Раніше був Фейрі, потім Жабка і ось спробував цей. Дуже подобається. У мене завжди були сліди чаю, зараз усі чашки ідеально білі, а скляні прозорі, як і мають бути. Ще воно мені подобається тактильно, дуже приємно ним мити посуд і вистачає його надовго.

• Олександр Я***

Гарний засіб.

Достоинства:
    Добре піниться, видаляє жир, економно витрачається.
  • Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Органічний засіб, який не лишає шкідливих речовин на посуді. Гарно відмиває, економний. А також сприяє тому, щоб каналізація не забивалася.

• Ігор Г***

Нічого особливого.

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Вартість звичайно солідна. Але коли на засобі написано "При проковтуванні випити стакан кефіру або води" замість "При проковтуванні негайно викликати швидку допомогу і промити шлунок", то це вартує тих грошей.

Окрім того, піниться дійсно добре для органіки, порівнювала із Frosh - то просто маро викинуті гроші.

Літру вистачає нам десь на 2 місяці.

Достоинства:
    Екологічний, піниться чудово
  • Яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Справді,чудовий засіб для миття посуду. Гарно піниться,вимиває жир, а головне екологічний. Дитина схильна до алергії не має ніяких подразнень та проблем.

Достоинства:
    Екологічний
    Вистачає на довго
    Піниться
    Вимиває чудово
  • Людмила Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

На жаль засоби для миття посуду не вдалося оцінити бо прийшли пошкодженими через неякісне пакування...

Недостатки:
    Змушена повернути товар..
  • Комаровская П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 300 мл

чудовий безпечений засіб. Витрата більш ніж в звичайних, але це нормально для органічних засобів.

Достоинства:
    безпечний, ефективний
    Недостатки:
    не виявлено
  • Алена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 300 мл

Найкращий засіб для миття посуду, саме головне повністю безпечний! Вартий своєї ціні!

Достоинства:
    Економний, безпечний
  • Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Заказываем не первый раз. Лучшее средство для мытья посуды!

Достоинства:
    Качество
  • Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл

Хорошее моющее средство. Нет запаха.Экономное.

Достоинства:
    цена.
    Недостатки:
    нет.
  • Анжела О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Мені цікаво, у кого якого кольору він?
    Замовляла в іншому місці, прийшов прозорий, а на розетці жовтоватий..
    Якість жовтого ще не перевірила, але стало дивно, що упаковка ідентична, а кольор інший(

Достоинства:
    еко
    • Олена М***

Всегда с разным оттенком. Даже на официальном сайте SODASAN покупала помногу одинаковых, так они были от почти прозрачного до тёмно-жёлтого, при этом пахли немного с разной интенсивностью (касается всех ароматов). Объясняю это разным количеством добавленных эфирных масел, хотя и странно, не на "глазок" же они наливаются. Но на качестве это не отражается вообще. Обожаю эту фирму за натуральные запахи и за то, как эти средства (и жидкие мыла тоже) смываются с кожи и с посуды простым ополаскиванием, без ощущения приклеивающегося несмываемого липкого налёта!

• Антонина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

Засіб сподобався,гарно миє посуд,густий,рекомендую.

Достоинства:
    Гарно миє посуд
  • Ирина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 300 мл

Самое лучшее средство для мытья посуды! Дороговато, но эффективно! Без особого запаха, и удобная емкость.

Достоинства:
    Лучшее средство для мытья посуды
    Недостатки:
    Цена
  • Муранова-Лесів І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1 л

густий засіб, добре піниться і змивається. Використовую його з дозатором "активна піна" Fairy,для цього треба розводити водою 1/2чи 1/3, виходить дуже зручно і економно:піна стійка, гарно справляється із задачею

Достоинства:
    якість
    Недостатки:
    не виявлено
    • Олена С***

А де взяти такий дозатор?

• Муранова-Лесів І***

Добрий день. Просто раніше купила Fairy instant FOAM (350мл), тепер використовую цей дозатор з іншими миючими засобами, розбавляю з водою, щоб засіб вспінювався