- АрсенОтзыв от покупателя. Продавец: SimRocket
Все добре працює,гарний сервіс
- Продавец SimRocket
Щиро вдячні за ваш відгук та високу оцінку нашої роботи.
- Никита С***Отзыв от покупателя. Продавец: SimRocket
не работает от слова совсем
- Владимир З***Отзыв от покупателя. Продавец: SimRocket
Додаю доповнення до свого відгуку. Чіп встановив на айфон 11 з iOS 18.6 , проблем ніяких нема, працює бездоганно.
- Продавец SimRocket
Щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Ваша довіра – для нас найкраща мотивація працювати ще краще!
- Владимир З***Отзыв от покупателя. Продавец: SimRocket
Довго шукав на заміну своєї старої R-sim, яка через три роки використання перестала працювати. Зупинився на цьому варіанті для айфону 11 під оператором T-Mobil. Спілкування з продавцем та швидкість відправки чіпа, через 20 хвилин після підтвердження замовлення, залишають тільки позитивні враження. R-sim встановив та активував згідно наданої письмової та відео інструкції за 2 хвилини. І о чудо, айфон без усяких проблем і танців з бубнами запрацював на всі 100%. Особливо сподобалось, що після штучної втрати звʼязку чи перезавантаження айфону R-sim автоматично і відразу відновлює роботу. Рекомендую всім, хто ще сумнівається, цього продавця та цей чіп.
- Достоинства:
- Швидко, якісно, бездоганно.
- Недостатки: