Отзывы покупателей о Распылитель для масла с дозатором боросиликатное стекло 250 мл
- Виктория П***Отзыв от покупателя. Продавец: Play kids
Вже скоро рік як користуюсь розпилювачем - повністю задоволена, розпилює бездоганно.
- Достоинства:
- Надійна та корисна річ для тих хто слідкує за кількістю олії в стравах.
- Недостатки:
- Доволі дорого )
- Як Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Play kids
Нормально розпиляє
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Play kids
Гарно та рясно розпилює, зручно заливати олію, бо доволі широке горло. "Наліпка" на скляній частині - просто бумажка (не приклеєна).
- Достоинства:
- Гарно розпилює, зручно наливати олію
- Любовь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Play kids
Підробка. До цього купував у Німеччині, один в один, тільки інший колір працював відмінно. Це підробка, яка дорожча за оригінал.
- Достоинства:
- Недостатки:
- не працює
- Продавец Play kids
Вітаємо, Любове! Дякуємо за ваш зворотний зв'язок.
Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з труднощами під час використання розпилювача. Хочемо звернути увагу, що даний товар не позиціонується як продукція конкретного бренду, тому твердження про підробку є безпідставним. Ми продаємо якісний фабричний товар, проте, на жаль, у будь-якій партії технічно складних виробів з дозаторами може трапитися поодинокий заводський брак.
Якби ви одразу повідомили нас про те, що розпилювач не працює, ми б оперативно вирішили цю проблему. Ми завжди на боці покупця і готові зробити заміну товару або повернути кошти, якщо виявлено дефект. - Любов Б***
Я такий самий розпилювач купувала в Німеччині за 3–4 євро. Він чудово розпилював будь-яку олію. Побачивши в Rozetka точно такий самий, я без вагань замовила його.
На жаль, покупка мене розчарувала. Можливо, мені просто трапився бракований екземпляр, але факт залишається фактом — мій розпилювач не працює.
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Play kids
Розпилює гарно, час покаже) Набагато краще ніж за 100грн(взагалі нерозпилює а струєю бризгає, та ще треба довго качати)
- Достоинства:
- Гарно розпилює
- Недостатки:
- Незнайшов
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Play kids
Вартує своїх коштів.
- Достоинства:
- Дуже гарне розпилювання.
- Недостатки:
- Немає.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Play kids
Все сподобалось, дякую. Прилад працює, як треба
- Юрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Play kids
Купив другий для оливкової олії та ще три в подарунки для родичів. РЕКОМЕНДУЮ!
- Достоинства:
- Розпилює добре
- Недостатки:
- Не знайдено.
- Тарас П***Отзыв от покупателя. Продавец: Play kids
Все як і очікував. Нарешті можна контролювати к-сть олії з комфортом
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Play kids
Погано розпиляє. Не рекомендую, за такі гроші ...знайдіть дешевий і матиме такий же результат.
- Продавец Play kids
Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що товар не виправдав ваших очікувань. Ми користуємось цим розпилювачем особисто й отримуємо якісний, рівномірний розпил. Також звертаємо увагу, що за сотнями замовлень цього товару ми не мали зауважень, а всі інші відгуки — 100% позитивні. У деяких випадках результат може залежати від типу олії або правильного налаштування насадки. Не виключаємо й індивідуальний брак — у такому разі радимо звернутися до нас, ми обов’язково допоможемо вирішити ситуацію.
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Play kids
Виглядає якісно
Доставка швидка
Протестуємо... - ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Play kids
Розпилювач , який розпилює олію і не розвалюється в руках)
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не помічено
- ТаяОтзыв от покупателя. Продавец: Play kids
Розпилювач якісний, працює справно.
- Недостатки:
- Не знайшла.
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Play kids
нарешті я купила розпилювач, який розпилює олію! супер!
- Достоинства:
- розпилює олію
- Недостатки:
- поки не виявила
- АллаОтзыв от покупателя. Продавец: Play kids
Гарно розпилює, якісне вмістке скло, відмінна якість.
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Play kids
Я в захваті,не пошкодувала анітрохи
- Достоинства:
- Скляна,велика,багато масла вміщає,тонко розпилює