Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Распылитель для масла с дозатором боросиликатное стекло 250 мл

Оценка пользователей 4.5/5
  • Виктория П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Play kids

Вже скоро рік як користуюсь розпилювачем - повністю задоволена, розпилює бездоганно.

Достоинства:
    Надійна та корисна річ для тих хто слідкує за кількістю олії в стравах.
    Недостатки:
    Доволі дорого )
  • Як Е***

Нормально розпиляє

• Вадим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Play kids

Гарно та рясно розпилює, зручно заливати олію, бо доволі широке горло. "Наліпка" на скляній частині - просто бумажка (не приклеєна).

Достоинства:
    Гарно розпилює, зручно наливати олію
  • Любовь Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Play kids

Підробка. До цього купував у Німеччині, один в один, тільки інший колір працював відмінно. Це підробка, яка дорожча за оригінал.

Достоинства:
    Недостатки:
    не працює
    • Продавец  Play kids

Вітаємо, Любове! Дякуємо за ваш зворотний зв'язок.
      Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з труднощами під час використання розпилювача. Хочемо звернути увагу, що даний товар не позиціонується як продукція конкретного бренду, тому твердження про підробку є безпідставним. Ми продаємо якісний фабричний товар, проте, на жаль, у будь-якій партії технічно складних виробів з дозаторами може трапитися поодинокий заводський брак.
      Якби ви одразу повідомили нас про те, що розпилювач не працює, ми б оперативно вирішили цю проблему. Ми завжди на боці покупця і готові зробити заміну товару або повернути кошти, якщо виявлено дефект.

• Любов Б***

Я такий самий розпилювач купувала в Німеччині за 3–4 євро. Він чудово розпилював будь-яку олію. Побачивши в Rozetka точно такий самий, я без вагань замовила його.
      На жаль, покупка мене розчарувала. Можливо, мені просто трапився бракований екземпляр, але факт залишається фактом — мій розпилювач не працює.

• Сергій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Play kids

Розпилює гарно, час покаже) Набагато краще ніж за 100грн(взагалі нерозпилює а струєю бризгає, та ще треба довго качати)

Достоинства:
    Гарно розпилює
    Недостатки:
    Незнайшов
  • Дмитро

Вартує своїх коштів.

Достоинства:
    Дуже гарне розпилювання.
    Недостатки:
    Немає.
  • Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Play kids

Все сподобалось, дякую. Прилад працює, як треба

• Юрий Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Play kids

Купив другий для оливкової олії та ще три в подарунки для родичів. РЕКОМЕНДУЮ!

Достоинства:
    Розпилює добре
    Недостатки:
    Не знайдено.
  • Тарас П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Play kids

Все як і очікував. Нарешті можна контролювати к-сть олії з комфортом

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Play kids

Погано розпиляє. Не рекомендую, за такі гроші ...знайдіть дешевий і матиме такий же результат.

• Продавец  Play kids

Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що товар не виправдав ваших очікувань. Ми користуємось цим розпилювачем особисто й отримуємо якісний, рівномірний розпил. Також звертаємо увагу, що за сотнями замовлень цього товару ми не мали зауважень, а всі інші відгуки — 100% позитивні. У деяких випадках результат може залежати від типу олії або правильного налаштування насадки. Не виключаємо й індивідуальний брак — у такому разі радимо звернутися до нас, ми обов’язково допоможемо вирішити ситуацію.

• Дмитро С***

Виглядає якісно
    Доставка швидка
    Протестуємо...

• Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: Play kids

Розпилювач , який розпилює олію і не розвалюється в руках)

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не помічено
  • Тая
    Отзыв от покупателя. Продавец: Play kids

Розпилювач якісний, працює справно.

Недостатки:
    Не знайшла.
  • Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Play kids

нарешті я купила розпилювач, який розпилює олію! супер!

Достоинства:
    розпилює олію
    Недостатки:
    поки не виявила
  • Алла
    Отзыв от покупателя. Продавец: Play kids

Гарно розпилює, якісне вмістке скло, відмінна якість.

• Елена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Play kids

Я в захваті,не пошкодувала анітрохи

Достоинства:
    Скляна,велика,багато масла вміщає,тонко розпилює