Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Наушники Logitech G522 Lightspeed White (981-001550)

Оценка пользователей 4.4/5
на основе 21 отзыв
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Приїхали з браком! Десь відходить контак і зарядка до 100% = 2 дні! Тепер такі речи буду купляти в магазині де можна одразу перевірити підчас відпустки! Бо відправляти на діагностики і ремонти з фронту не комфортно!

Недостатки:
    Брак зарядки

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

• Володимир Ч***

Ага, звернусь! З позиції!

• Володимир Ч***

Краще не відповідайте і не тригеріть людину!

• Весло
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Пройшов рік як придбав собі навушники - а вони досі як нові

Достоинства:
    Довго тримає заряд, зручні амбушури
    • Богдан К***

Подскажи пожалуйста.. Как в играх ? как с музыкой ? все отлично ? Вот думаю их взять увы акции провтыкал все возможные, хотелось бы уточнить все ньюансы, отлично ли подойдут под кс волорант доты лол и прочих игр, чисто мнение человека который в них играл работал

• Сергій К***

Зручно сидять на голові, 3-4 години не проблема, тканині амбюшури дуже приємні
    На рахунок звуку. Для КС крутий звук, для музики - так собі…

Достоинства:
    Дуже зручні, для ігор крутий звук
    Недостатки:
    Для музики так собі звук
  • Костя
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Отличные наушники, особенно автономность очень сильно радует, долго держат заряд заряжаются быстро за 1 час с 20 до 70%

Достоинства:
    Долгое время работы
  • Марина

Круті навушники.
    Звуком задоволена, якість відмінна, плюс є налаштування.

Зручно сидять на голові та досить приємні амбушури (вони з тканини, а не шкірзамінник).

Знімний мікрофон — це дуже зручно, адже мені він потрібен не так часто, як самі навушники. Плюс прикольно горить червоний діод на мікрофоні, коли він вимкнений (є окрема кнопка). Якість звуку мікрофона норм, і його можна налаштовувати через додаток.

Зручна кнопка перемикання між Bluetooth та Lightspeed — одним дотиком перемикаюсь між телефоном і ноутом, круть))
    А ще при вмиканні вони голосом повідомляють, який канал підключено — теж зручно.

G Hub — норм, багато налаштувань звуку та мікрофона, можна завантажувати готові. Нічого суперкрутого, просто норм додаток із потрібним функціоналом. Також там налаштовується підсвітка — тут аж дуже багато параметрів, навіть під колір екрана монітора в реальному часі.

Із приколів: якщо увімкнув, послухав музику, а потім перестав слухати — хвилин через 10 самі вимикаються. А кнопка вмикання механічна, тобто щоб увімкнути ще раз, треба спочатку вимкнути її на навушниках, а потім увімкнути знову.
    Могли б зробити так, щоб, наприклад, коліщатко гучності знову підключало навушники — було б круто.

Пластик і матеріали відчуваються та виглядають дорого. Батарею тримають дуже довго — вже місяць використовую щодня, а там ще 40%.

Всім раджу до покупки.
    #фотовідгук

Достоинства:
    Крутий звук, зручно сидять, класно виглядають, багато налаштувань і крутих фішок.
    Недостатки:
    Зайві рухи для підключення навушників після переходу в сплячий режим.
  • Глєб
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Дуже гарні навушники, звукоізоляція є, але не думайте що як в шкіряних. Тканина дуже файна, ефект пам'яті є, після 3 годин вуха не потні, дискомфортну немає. Звук-для музики не дуже, фільми ок. В іграх гарне позиціювання. Заряджаю раз на 3 тижня, автономність топова

Достоинства:
    Вигляд, автономність, амбіфури, 3 вида підключення
    Недостатки:
    Якість звука для музики
  • Василь П***

Чудові навушники

• Єлизавета Г***

Усе супер!

• Нікіта Д***

Нот бєд

• Сергей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Дополню отзыв не ставьте g hub без него работает когда ставишь ее не конектиться оставляю.

Достоинства:
    Красивые удобные хороший звук но не для музыки
    Недостатки:
    Программное обеспечение g hub
  • Сергей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

Наушники специфические ,через их g hub не обновляются на телефоне сразу на коннектиться ,на компе танцы с бубнами ,думаю не вернуть ли их пока еще можно.

Достоинства:
    Красивые
    Недостатки:
    Не обновляется софт и не конектиться к компу сразу
  • Соболев Д***

Отличные уши

• Павло А***

7 днів політ шикарний , мені дуже подобається

Достоинства:
    Батарея довго тримає , швидка зарядка , адаптивна підсвітка
    Недостатки:
    Поки не побачів
    • Олександр

А як по звуку? Хочеться щоб і в іграх був хороший звук, і для якісного прослуховування музики

• Роман Ж***

Із звуком потрібно погратись з еквалайзером (чи пресетами, які можна завантажити через G-Hub), та також можна встановити DTS Surround sound для просторового звуку, який вже покращує звук в іграх до потрібного, але працює лише з Windows 11, який автоматично в налаштуваннях навушників ставить Microsoft Audio Studio покращення, яке псує звук. Якщо не проти гратись та постійно відключати це покращення для хорошого звуку (суто з DTS) - то навшники класні)

• Руслан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White

З першого погляду все подобається, з часом буде видніше

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

На моїй материнській платі відсутній блютуз чіп (GIGABYTE B450 GAMING X), і якраз usb bluetooth адаптер який йде в комплекті - мав був це виправити, але на жаль навушники не конектяться до ПК (хоча до телефону під'єднав без нарікань). Думаю це скоріше проблема з боку мого ПК, але я так і не зміг знайти підходящих драйверів, очікував що через додаток G HUB потрібні драйвера скачаються автоматично.

Достоинства:
    Бездротові, не погані амбушури які довго будуть зношуватись
    Недостатки:
    Двічі подумайте чи потрібні вам саме ці навушники, беріть тільки якщо хочете саме бездротові, це єдине чому вони коштують зараз стільки. В усьому іншому вони не будуть кращими за дешевші - дротові. Дешевий корпус із пластика.
    • Влад

Так свисток це ж не бт, тому і зрозуміло шо не підключиться
      На рахунок корпусу, сиджу з металевим, вага на 50 грам більша, акум тримають менше, в чому плюс?

• Ярослав Л***

Зміни режим підключення з блютузу на 2.4hhz

• Данило М***
    Продавец: Rozetka. Цвет: White

Отличные наушники, все понравилось кроме одного - скрип левого наушника когда двигаю, я не знаю, норм ли это но раздражает очень.

Достоинства:
    Звук дизайн
    Недостатки:
    скрип левого наушника
  • Олександр Д***
    Продавец: Rozetka. Цвет: White

Загалом наушники комфортні та з хорошим звучанням, але є проблеми з мікрофоном і якістю підключення, що псує загальне враження.

Достоинства:
    Хороший звук, непогана автономність, дуже зручні у використанні, добре підходять для великих вух.
    Недостатки:
    Мікрофон із ефектом еха, ніби розмова в порожній кімнаті. Після першого дня використання з’явилось сильне шипіння при повному підключенні — працюють нормально лише якщо вставити не до кінця.
  • Богдан
    Продавец: Rozetka. Цвет: White

Подарувала мені моя дівчина ці вуха (купувала тут на Розетці). Обирав між Nova 3P / Barracuda Х / Freya Pro, але коли Логітек впровадив акцію, то таки підказав дівчині цю модель, тому що ж красівенькі (підсвітка) і біленькі.

Дизайн і комфорт: загалом мені дуже сподобався дизайн, сіли вони прекрасно на мою велику макітру з окулярами, не давлять. У дівчини голова чуть менша, то трохи їй не зручно, тому треба на це зважати! Не сподобалося що в білих наушниках чорний шнур для зарядки. Сподобалась не нав"язлива підсвітка (трішки комфортніше з нею під час відключень). Шумодаву як такого немає, сторонній трохи чує добре що там в мене грає. Амбрашури зручні, вуха легкі.

G-Hub: для того щоб кастомізувати різні налаштування, необхідно встановити firmware update. Трохи насторожує це, адже можуть бути потім питання у саппорта якщо захочете вернути їх через 14 днів, краще це уточнити. Взагалі через G-Hub можна налаштовувати підсвітку, пресети для мікрофона, наушників. Але сама прога троха глючна, раз зависла під час старту.

Звук: Читав багато в неті про те що у них muffled, приглушений звук, тому трохи насторожувало це. І таки да, у них приглушений звук з коробки, дідько! Як на Вінді, так і на macOS. Баси ок, але звук не зовсім чистий як от в Airpods Pro 2. Можливо вони не зовсім для прослуховування музики, нз. Короче довелося читати в неті, знайшов що можна ставити пресети. Там є пресет Gadgetrytech на G-Hub, він трохи прибирає цю приглушеність. Якби не це, то мабуть би вернув їх (але ні, це ж подарунок таки). Також можна умікнути різні software audio enhancements в налаштуваннях Вінди, наприклад Bass Boost.

Мікрофон: Всі хвалять ці вуха за мікрфоном. Ну він тут дійсно непоганий, є прикольні пресети, але як на мене трохи тихий коли записував через Audacity. Тому мабуть варто збільшувати input gain, або вмикати AGC в прогах (як от в Discord). Можливо AGC йде автоматом у Вінді для G522, ще руки до цього не дійшли перевірити.

Інше: батарею ще толком не тестив, але тримає поки норм (можна заряджати до 80%). Звук 7.1 ще не перевіряв. Lightspeed автоматом відключається (standby) десь через хвл 30 якщо не використовуються вуха. Можна ще також підключати по проводу чи блютуз. На інших платформах не тестив, лише Windows & macOS.

Висновок: Загалом вуха мені сподобалися і як для акційної ціни, тверда 4-ка, адже довелося поморочитися з EQ. За старою ціною я б поставив би 3/5. Може якось пізніше запишу відео.

Достоинства:
    Дизайн, хороший мікрофон, гарна і не нав"язлива підсвітка, зручно сидять на великій макітрі з окулярами, легкі, довго тримають заряд
    Недостатки:
    G-Hub, приглушений звук з коробки (треба гратися з EQ), трохи тихий мікрофон, дорогуваті (якщо без акції)
  • Дмитро Ч***

НЕ КУПУЙТЕ ЦІ НАВУШНИКИ
    Є проблема з зарядкою, погуглив проблема в більшості після оновлення прошивки, й виробник не закриває очі й не вирішує проблему.
    В чому проблема, вони не заряджаються а коли підключаєш їх через Юсб до пк то вони постійно починають балакати що підключені до юзб, й віндовс біліькає тіпа пристрій підключено відключено.
    Білше всого здивувало що виробник знає про проблему але відмовчується, 3 місяці по редіту гуляє ця проблема, там навіть офіційни сапорт запитання ставить але рішення ніякого нема.
    На відео в Г-хаб я воно відображає. НЕ БЕРІТЬ ЗАКЛИКАЮ, не очікував від логітеч такої безвідповідальності

Достоинства:
    Зручні, Легкі, Добрий звук
    Недостатки:
    Виробник вкурсі з проблемою даних навушників й не вирішує
  • Роман С***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

В цілому гарнітура сподобалась, замовив у друзів на ДН, запасу гучності вистачає, мікрофон працює добре, шумодав має, глушить не все звичайно але відсотків 70-80 звуків так, може трішки мені не вистачає басів для прослуховування музики, але це ж для геймінгу гарнітура все таки, звук чистий, якісний, по блютузу підключатись швидко і зручно, для пк використовую лайтспід донгл. Можу в них хоч цілий день ходити, не відчуваються на голові, не парять.

Достоинства:
    Якість
  • Валентина
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Купила і наступного дня повернула, чекаю на повернення коштів. Причина: неналежна робота програмного забезпечення та мікрофона. Навушники купувала для якісного запису голосу з шумозаглушенням, але ПЗ (Logitech G Hub) не зберігає налаштування профілю мікрофона після закриття програми. Шумозаглушення працює лише за запущеної програми, а без неї запис йде з усіма шумами, наче пишеш на дешевий мікрофон телефона з 2005 року. Підтримка Logitech повідомила, що проблема невідома, і вирішення варто очікувати лише з оновленнями ПЗ, а відповідь дадуть колись. У мене є модель G Pro X цієї ж фірми, де все працює стабільно, тож очікування були високими. По факту: або Logitech щось недоробили, або це брак. Поки чекаю відповіді від сервісного центру щодо повернення.

Достоинства:
    Чудовий звук
    Недостатки:
    Проблеми з мікрофоном
    • Роман

Ну так-то, мікрофон у навушників зроблений не для професіонального запису звуку, так, говориться що мікрофон у навушниках хороший для геймінга, але це ж просто маркетинг, у всіх мікрофонах від навушників погана якість