- Станіслав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Гарна подушка, на ній зручно спати. Те, що вона антиалергенна, це великий плюс для мене. Дуже задоволений!
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро дякуємо вам за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно, що подушка виявилась для вас зручною, а її антиалергенні властивості стали важливою перевагою
Раді, що ви залишились повністю задоволені покупкою
Користуйтесь із задоволенням, нехай подушка дарує вам комфортний та здоровий сон щоночі
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів!
- Олексій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Вона дуже м'яка, але пружна, добре тримає форму.
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за відгук!
Нам дуже приємно, що подушка MirSon 1171 Royal Pearl Hand Made EcoSilk вам сподобалася та виправдала очікування.
Користуйтеся із задоволенням та солодких вам снів!
- Ілля Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Купив цю подушку для мами — вона в захваті! Каже, що ніколи не спала на такій зручній подушці.
Представник постачальникаЩиро дякуємо за ваш відгук
Нам дуже приємно, що подушка сподобалася вашій мамі та подарувала їй справжній комфорт
Бажаємо їй міцного та здорового сну разом із MirSon
- Владислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Хороша ціна як для такої подушки, отримав - все класно
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
Раді, що антиалергенна подушка MirSon 1171 Royal Pearl Hand Made з EcoSilk вам підійшла
Це дійсно вигідне поєднання якості, гіпоалергенного наповнення та ручного пошиву. Бажаємо вам комфортного сну!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70
Єдина перевага - зовнішній вигляд, а наповнення занадто жорстке, зовсім не адаптується: голова лежить, а шия висить, тому зʼявився дискомфорт в шиї-спині, змінила подушку з хребтом все стало ок.
PS регулювання кількості наповнювача не допомогло, сам наповнювач не підходить- Достоинства:
- Красивий дизайн
- Недостатки:
- Жорстке наповнення
Представник постачальникаДякуємо за Ваш щирий відгук про подушку MirSon 1171 Royal Pearl Hand Made EcoSilk (середня, 50*70 см)!
Ми щиро шкодуємо, що виріб не виправдав Ваших очікувань щодо комфорту.
Пояснимо детальніше:
Наповнювач EcoSilk — це структурний антиалергенний матеріал, який має пружнішу підтримку порівняно з м’якими пуховими або memory-подушками. Він не адаптується до форми тіла, а скоріше тримає форму, що підходить не всім.
Регулювання наповнювача справді дозволяє зменшити висоту, але не змінює жорсткість самого волокна, що Ви і відчули.
Ми вдячні за зворотний зв'язок — це допомагає нам краще пояснювати властивості подушок перед покупкою.