Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Подушка антиаллергенная MirSon Royal Light №1521 EcoSilk 40х60 см Средняя (2200005064252)

Оценка пользователей 4.56/5
  • Отзывы про товар продавца SONMIR_homes
  • Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Размер: 50x70

Чудова подушка в своєму сегменті

Вітаємо!

Щиро дякуємо вам за відгук!
      Нам дуже приємно, що подушка вам сподобалась та виправдала ваші очікування

Будемо раді вашим новим замовленням

• Сергій А***

Дуже дякую!
    Подушки добрі.
    Мені сподобались!
    Прийшли швидко.

Достоинства:
    Якісні
    Недостатки:
    Поки не виявив.
    • Продавец  SONMIR_homes

Щиро дякуємо вам за такий теплий відгук.

Нам дуже приємно, що подушки сподобалися вам своєю якістю, комфортом та швидкою доставкою.

Нехай подушки і надалі дарують вам комфортний, здоровий та приємний сон щодня.

• Владислав К***

Велика, м'яка, приэмна

Достоинства:
    Велика, м'яка, приэмна
    Недостатки:
    Відсутні, поки-що
    • Продавец  SONMIR_homes

Щиро дякуємо за ваш відгук

Нам дуже приємно, що ви оцінили розмір, м’якість та комфорт виробу. Раді, що покупка залишила лише позитивні враження

Бажаємо вам приємного користування.

• Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Размер: 70x70

Подушки дуже приємні на дотик та підходять для комфортного сну і ціна хороша

Достоинства:
    Рекомендую

Вітаємо!
      Щиро дякуємо вам за такий приємний відгук

Раді, що подушки виявилися комфортними для сну та сподобались за якістю і ціною
      Дякуємо за рекомендацію — для нас це дуже цінно!

Команда SONMIR_homes

• Должиков Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SONMIR_homes. Размер: 50x70

Гарна подушка.Брав цього бренду ще Eco Line Vital №1569 Eco-Soft .Ця модель для мене більш підійшла.Подушка середньої жорсткості.Після сну шия не болить.Почуваєш себе добре.

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  SONMIR_homes

Вітаємо!

Щиро дякуємо вам за такий детальний та змістовний відгук.

Нам дуже приємно, що подушка підійшла вам за жорсткістю та забезпечує комфортний сон.
      Дякуємо за довіру та за те, що поділилися своїм досвідом.

команда SONMIR_homes

• Федір К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Якість відмінна, дуже задоволенний подушкою) Дяка!

Дякуємо Вам за відгук!
      Нам дуже приємно, що подушка MirSon №1521 Royal Light EcoSilk Вам сподобалася та Ви задоволені її якістю.
      Щиро дякуємо за довіру до MirSon! Нехай подушка дарує Вам комфортний та приємний відпочинок.
      Команда MirSon

• Юрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Сплю тепер спокійно, без чхання і свербіння.

Щиро дякуємо вам за відгук!
      Нам дуже приємно знати, що подушка MirSon №1521 Royal Light EcoSilk допомогла вам спати спокійно та комфортно.
      Бажаємо вам міцного сну й лише приємних відчуттів щодня.

• Арсеній К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Чохол з мікрофібри ніжний, блищить шовковистістю. Після прання не втратила форму і м'якість

Достоинства:
    вартiсть!

Щиро дякуємо вам за такий детальний відгук!
      Нам дуже приємно, що ви оцінили ніжність та шовковистий блиск чохла, а також те, що подушка зберігає форму після прання.
      Ми раді, що поєднання якості та вартості вас повністю задовольнило.

Дякуємо, що обираєте MirSon
      Бажаємо вам комфортного та здорового сну!

• Альона М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70

Подушка тверда, наповнювач нагрівається під час сну. Одним словом - не якісна.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не якісний наповнювач, подушка тверда

Дякуємо за зворотний зв’язок!
      Шкода, що подушка не виправдала ваших очікувань.

Хочемо зазначити, що дана модель має застібку-блискавку, завдяки якій ви можете самостійно регулювати висоту та жорсткість подушки — просто видаліть частину наповнювача або, навпаки, додайте за потреби.

Це дозволяє індивідуально налаштувати подушку під ваш комфорт.

• Наталія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70

Приємно здивована якістю. Очікувала чогось простого, але ця подушка легко конкурує з брендами, які в 2-3 рази дорожчі.

Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук!
      Раді, що подушка MirSon №1521 Royal Light EcoSilk перевершила ваші очікування.
      Для нас особливо цінно, що ви відзначили її якість — ми дійсно прагнемо, щоб наша продукція залишалася доступною, але водночас відповідала найвищим стандартам.

• Роман Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70

Спиться на ній комфортно, прокидаєшся дійсно відпочившим. Рекомендую!

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що подушка MirSon №1521 Royal Light EcoSilk забезпечує вам комфортний і якісний сон.
      Нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені та рекомендуєте нашу продукцію!

• Руслан Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 70x70

Міняв стару пір'яну подушку на цю, антиалергенну. Різниця колосальна! Немає пилу і запаху, дихається легко.

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Ми раді, що антиалергенна подушка MirSon №1521 Royal Light EcoSilk справді принесла вам комфорт та легке дихання.
      Ваш досвід — найкраще підтвердження якості нашої продукції.

Нехай ваш сон буде здоровим і спокійним щодня!

• Максим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Дуже швидко збивається

Доброго дня! Дякуємо за звернення.
      Що стосується подушки MirSon №1521 Royal Light EcoSilk — це антиалергенна подушка середньої жорсткості, яка оснащена наповнювачем з EcoSilk (синтетичне волокно, схоже на шовк). Вона має м'яку текстуру, що забезпечує комфортний відпочинок. Однак через особливості цього матеріалу, подушка може іноді злегка збиватися при використанні.
      Щоб зберегти форму подушки та продовжити її термін служби, ми рекомендуємо:
      Регулярно струшувати подушку після сну, щоб рівномірно розподілити наповнювач.
      Правильний догляд: прання на делікатному режимі, температура води не вище 30°C, з низьким віджимом.
      Сушка в горизонтальному положенні або в спеціальних мішках для подушок, щоб уникнути деформації.
      Ми розуміємо, що комфорт важливий, тому сподіваємось, що ці поради допоможуть продовжити зручність використання подушки. Якщо у вас є ще запитання, не вагайтеся звертатися!
      З найкращими побажаннями,
      MirSon

• Наталія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Дуже зручна

• Валя
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Отличная подушечка,довольна качеством наполнителя и чехла!

• Таня З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Очень понравилось качество этой подушки!!

• Марина А***

Дуже якісний пошив,супер!)

• Валерия Г***

замечательная подушка

• Ксюша
    Продавец: Rozetka. Размер: 40x60

Дійсно, дуже зручна. З вечора трішки взбиваю, і всю ніч з задоволенням відпочиваєшь. Дякуємо!

• Анастасия
    Продавец: Rozetka. Размер: 50x70

Подушка очень лёгкая и сразу вызывает сомнение о её сроке эксплуатации,да она очень мягкая,для меня даже через чюр,начал пух внутри скатывается буквально на 5 день,это очень забавно на самом деле,молнии для добавки пуха нету,так что подушка на месяц не больше!

Недостатки:
    Слишком мягкая,быстро скатался пух

Доброго дня! Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Заздалегідь приносимо вибачення за завдані незручності. Будь ласка, зв'яжіться з відділом контролю якості за телефонами, зазначеними на вшивній бірці виробу або на офіційному сайті виробника, ми намагатимемося якнайшвидше вирішити/врегулювати питання. Упевнені, що зможемо допомогти у вирішенні цієї ситуації. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців!

• Анастасия Г***

Upd:уже скаталась в непрогодную подушку!

Доброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину