- Іван Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все як заявлено. Приємно було пересісти зі звичайної мишки на шось краще. Все добре налаштовується, одразу підключилось через програму. Екран хоч і не видно під час гри, шо логічно, але любо глянути, враховуючи шо для багатьох це дикість. В цілому задоволений.
Розпаковувати як мишку, так і клавіатуру було досить приємно.- Достоинства:
- По акції думаю цілком хороший вибір.
- Недостатки:
- Шоб достати брелок, потрібно розривати коробочку.
Представник постачальникаДобрий день, Іване! Дякуємо за Вашу довіру до Lorgar та фото, прикріплене до відгуку. Нам приємно, що Ви високо оцінили нашу продукцію. Бажаємо Вам легкої та довготривалої експлуатації!
- Александр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мышь походу бракованая лкм лагает и колесо в играх не работает ....не советую
- Достоинства:
- нету
- Недостатки:
- мышь
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр!
Розуміємо, як Ви засмучені. Рекомендуємо звернутися з повним комплектом та чеком про оплату за місцем придбання для діагностики і в подальшому обміну в рамках гарантії у 24 місяці.
Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника ссылкаНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть вирішити питання.
- Ростислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Рекомендую
- Достоинства:
- Отличный сенсор, удобно лежит в руке, качественные боковые кнопки и хороший софт
Представник постачальникаВітаємо, Ростислав!
Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що ця модель миші від Lorgar прийшлась Вам до вподоби. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації!
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Купил, остался очень доволен.
Удобно лежит в руке.
Софт очень хороший.
Точно рекомендую.- Достоинства:
- Отличная игровая мышь.
- Недостатки:
- Пока не выявлено.
Представник постачальникаВітаємо, Ігор!