Отзывы покупателей о Фарба для волосся безаміачна H’U 4.0 Темний шатен 60 мл + емульсія-проявник 60 мл + шампунь 25 мл

• Евгения Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HealthyColor&Lab. Объем: 145 мл. Оттенок: 5.11 Пепельный шатен H'U

Дуже гарна фарба. Служба підтримки компанії - це ТОП!
    Ще раз вам дякую!

Доброго дня!
      Ми щиро вдячні вам за чесний відгук та ваші враження!
      Хай колір вас радує, а волосся сяє!

• Регіна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HealthyColor&Lab. Объем: 145 мл. Оттенок: 4.56 Бургунди шатен H'U

Дуже подобається ця фарба! Користувалася вже трьома відтінками: темний шатен, шатен і бургунді шатен і всі чудові! Фарба стійка, добре зафабовує сивину, не пересушує волосся і найголовніше для мене – не викликає алергію і свербіж шкіри, а це велика рідкість. Тому буду користуватися й надалі. Особливо хочу відзначити службу підтримки, яка завжди проконсультує і допоможе з вибором

Достоинства:
    Стійка, гіпоалергенна, легка у використанні

Доброго дня, Регіна!
      Щиро вам дякую за відгук!
      Хай колір вас радує та волосся буде здоровим!

• Юлія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HealthyColor&Lab. Объем: 145 мл. Оттенок: 5.0 Шатен H'U

Гарна фарба. Не сушить волосся . Природні кольори. Замовляю декілька місяців , в захваті

Юлія, дякуємо Вам за відгук
      Щиро раді, що фарба Вам подобається та тішить результатом вже не перший місяць, а волосся почувається добре
      Дякуємо за Вашу довіру!

• Катерина Ц***

Дуже натуральний колір)

Достоинства:
    Дуже натуральний колір
    • Продавец  HealthyColor&Lab

Добрий дня, Катерина!

Щиро дякуємо вам за відгук.
      Носіть колір із задоволенням і будемо раді знову бути корисними для вас.

• Яна К***

Дівчата !!! Рекомендую!!!.
    Я перший раз в житті фарбувалася вдома і робила це самостійно! Переживала, що не пофарбуюся сама але Все вдалося , колір такий як я очікувала ! Забрало сивину якої було дуже багато і фарба не лишила слідів на шкірі.
    Виглядає як фарбування з салону .Волосся блискуче і насичене.
    Однозначно придбаю ще .
    Дякую.

Достоинства:
    Легка у використанні!
    Дуже якісна форма.

Яна, вітаю!
      Щиро дякуємо вам за такий теплий відгук!
      Нам неймовірно приємно, що перший досвід домашнього фарбування був вдалим і результат вас порадував.
      Нехай колір тішить довго, а ми завжди раді вашим наступним замовленням

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: HealthyColor&Lab. Объем: 145 мл. Оттенок: 6.0 Светлый шатен H'U

Чудова фарба, сивину зафарбовала повніст!

Наталія, вітаю!
      Нам особливо цінно, що ви відзначили якість фарби та результат перекриття сивини!
      Сподіваємось, що колір вас буде тішити довгий час!

• Оксана Г***

Відмінна фарба!!!!!!Натуральний відтінок,добре зафарбовує сивину

Достоинства:
    Приємний запах,добре наноситься

Оксана, вітаю!
      Щиро дякуємо вам за такий чудовий відгук!
      Нам дуже приємно, що фарба сподобалася, дала натуральний відтінок і добре впоралася із сивиною. Раді, що ви відзначили й комфорт у використанні.

Дякуємо за довіру!

• Людмила Х***

Дуже класна фарба по всім показникам: склад, чудово зафарбовує сивину, приємний запах, стан волосся після фарбування немов після відновлювальних процедур!
    Замовляла неодноразово.
    Раджу!!!

Вітаю, Людмила!
      Щиро дякуємо вам за такий чудовий відгук
      Нам дуже приємно, що ви оцінили і якість фарби, і стан волосся після фарбування.
      Дякуємо за довіру та за те, що обираєте нас знову й знову.

• Інна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HealthyColor&Lab. Объем: 145 мл. Оттенок: 6.11 Светлый пепельный шатен H'U

Чудова фарба, я приємно вражена, насичений колір, (пробувала у поєднанні 6.0 та 6.11), повністю перекрила сивину, а її у мене досить багато, колір не вимивається, лише трохи світлішає до наступного фарбування (у мене це десь три тижні). Я була приємно вражена, помилково вважала, що без аміачна фарба не зможе справитись з моєю сивиною. Волосся після фарбування дуже мʼяке, як після догляду. Однозначно буду замовляти ще! Ціна вважаю, що нормальна для такого якісного продукту.

Достоинства:
    Без різкого запаху, пахне трохи шоколадом, чудовий шампунь у комплекті
    Недостатки:
    Не побачила
    • Продавец  HealthyColor&Lab

Інна, вітаю!
      Дуже дякуємо вам за чесний та детальний відгук!
      Нам надзвичайно приємно, що фарба виправдала очікування, гарно впоралась із сивиною та подарувала м’якість і доглянутий вигляд волоссю. Дякуємо за довіру — будемо раді вашим наступним замовленням.

• Вікторія

Легко користуватися, приємне обслуговування, колір виглядає природнім та не пошкоджує волосся.

Вікторія, доброго дня!
      Дуже приємно чути
      Дякуємо, що поділилися — ми раді, що результат саме такий, як ви хотіли

• Юлія М***

Враховуючи, що сьогодні не завжди виходить знайти час та спланувати похід в салон, цей набір дає змогу вдома отримати бажаний результат, попіклуватися про своє волосся а також заощадити час та гроші). Зручно, що в наборі є захисні рукавички, шампунь і дуже змістовна інструкція. Обрала відтінок 6.0 Світлий шатен, фарба добре зафарбовує сивину, робить волосся блискучим та шовковистим.
    Одним словом це h`Uge love ;)

Достоинства:
    натуральність, зручність, бажаний результат
    Недостатки:
    недешеве задоволення
    • Продавец  HealthyColor&Lab

Юлія, доброго дня!
      Щиро дякуємо за такий теплий і детальний відгук Нам неймовірно приємно читати, що набір виправдав ваші очікування й подарував гарний результат вдома.
      Ми дуже цінуємо, що ви відзначили і якість фарби, і зручність набору, і навіть інструкцію — для нас важливо, щоб кожна деталь була корисною.

Ваше "H'Uge love" — це найкращий комплімент для нашої команди
      Будемо раді і надалі дбати про красу та здоров’я вашого волосся!

• Людмила Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HealthyColor&Lab. Объем: 145 мл. Оттенок: 4.0 Темный шатен H'U

У мене багато сивини і я користувалася аміачною фарбою. Але вирішила спробувати безаміачну. Ця фарба дала блискучий результат.Сивину зафарбувала, волосся блискуче і м'яке, ніякого дискомфорту при нанесенні фарби.Колір натуральний, без рудого відтінку.Залишилась дуже задоволена. Рекомендую.

Достоинства:
    Зафарбовує сивини і дає блиск
    • Продавец  HealthyColor&Lab

Людмила, дякуємо Вам за теплі слова та довіру до нашої продукції!
      Нам дуже приємно чути, що фарба виправдала Ваші очікування, надала бажаний колір та подбала про красу і здоров’я волосся.
      Ваша рекомендація особливо цінна для нас. Раді бути корисними й надалі

• Марія

Ця крем-фарба від нового українського бренду H’U перевершила всі мої очікування. Вона ідеально зафарбувала мою сивину, хоча волосся у мене жорстке й пористе. Тон 6.0 вийшов насиченим і щільним, без рижини, з приємним холодним відтінком. І в результаті насичений природній колір без сивини!
    Приємно здивувало те, що в упаковці замість бальзаму чи кондиціонера є саше з доглядовим шампунем. Насправді жодного додаткового догляду після фарбування не знадобилося, адже волосся виглядає так, ніби після професійної салонної процедури. Ще одна перевага – фарба зовсім не має запаху.
    Єдиним мінусом можу назвати поступове змивання кольору після трьох тижнів і відносно високу ціну, але враховуючи результат, дешевшою така фарба бути просто не може. Однозначно рекомендую спробувати!
    Тепер це моя улюблена фарба!

Достоинства:
    Щільний тон насичений тон, 100% зафарбовування сивини, не має запаху, зручний флакон для використання фарби в домашніх умовах, відновлення волосся
    Недостатки:
    Змивання фарби за 3 тижні
    • Продавец  HealthyColor&Lab

Марія, вітаємо!
      Дуже дякуємо за такий змістовний та чудовий відгук!
      Щиро радіємо, що ви задоволені результатом!

• Венгер В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HealthyColor&Lab. Объем: 145 мл. Оттенок: 8.43 Медно-золотистый блонд H'U

Фарба просто супер
    Колір підійшов ідеально і має дуже природний вигляд. Наноситься легко та рівномірно, без неприємного запаху. Волосся після фарбування м'яке, блискуче і живе, а не пересушене, як це часто буває з масмаркет-фарбами(((
    Дуже сподобалося, що вона зовсім не шкодить волоссю, а відтінок тримається красиво та довго. Я дуууже задоволена покупкою і точно продовжуватиму користуватися цією фарбою далі
    Однозначно рекомендую всім, хто хоче якісний результат без шкоди для волосся

Достоинства:
    Без аміаку, довго тримається колір, немає яскраво вираженого «аромату», шампунь в комплекті просто ВАУ

Валерія, вітаємо!
      Щиро дякуємо за відгук! такі слова дуже надихають!

• Ирина С***

Нещодавно придбала фарбу для волосся безаміачну H’U 5.0 Шатен. Маю довге волосся та помірну кількість сивини, тому хвилювалась щоб об'єму вистачило на всю довжину. Чудова комплектація, дуже зручне нанесення змішуючи все в одному флаконі та потім поступове розподілення по всьому волосі. М'який шампунь, колір саме той, на який розраховувала, тон в тон мій теплий шоколадний шатен, що можна побачити на фото. Відмінний блиск, на моє темне волосся перекрила все сиве волосся. Побажання до бренду ще й окремо випускати цей шампунь для можливості подальшого замовлення, якість та аромат просто вау. Дякую!

Достоинства:
    Чудове перекриття сивини, легке нанесення, зручна комплектація (фарба, проявник, шампунь, перчатки)

Ірина, вітаємо!
      Дуже дякуємо за відгук! Дуже цінно - це нас мотивує!
      Щодо шампуню - ваше побажання взяли до уваги. Будемо намагатись реалізувати!
      Щиро сподіваємось що ваш досвід допоможе й іншим клієнтам обрати "свій" колір.

• Оксана К***

Купила вперше фарбу для волосся H'U у кольорі 4.56 Бургунді шате.
    Вчора пофарбувалась. Колір отримала саме такий на який розраховувала.
    Відтінок виглядає дуже красиво і природно. Фарба досить м’яка, волосся при цьому залишилося м’якими і шовковистими. Легко фарбувати.
    Загалом, цю фарбу я рекомендую тим, хто хоче отримати насичений і стильний колір бургунду.

Достоинства:
    Колір відповідає заявленому на пакуванні, дуже проста у використанні, зрозуміла інструкція.
    Недостатки:
    Рукавички тоненькі
    • Продавец  HealthyColor&Lab

Оксана, дуже дякуємо вам за відгук!
      Дякуємо за теплі слова. Зауваження щодо рукавичок прийняті.
      Сподіваємось колір буде носитись чудово.
      За появи додаткових питань чи потребі у консультаціі - звертайтесь!