Отзывы покупателей о Головоломка для детей настольная игра тетрис в стиле танграм - Развивающая логическая игрушка с мягкими блоками и карточками заданиями - Детские пазлы на логику для игры дома или в дороге
- Яна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Чудова гра.
Дитині 4,5 роки дуже сподобалося.- Достоинства:
- Компактна
- Ганна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Дякую продавцю! Дуже гарна гра, дитина в захваті, не набридає, всі задоволені грою, рекомендую !
- Достоинства:
- Все
- Наталія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Дуже гарна гра.
- Ганна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Доставка в указанные сроки,продавца рекомендую,игру брала на подарок,ребёнку очень понравилась
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Ця гра не варта 419 грн. Все дуже маленьке, фігурки хліпкі, ще й з хімічним запахом. Не раджу .
- Продавец Playko
Дякую за ваш відгук. Всі розміри і комплектація вказані на 6 зображенні, також зазначено, що матеріал м'який (і на зображеннях і в тексті). Шкода, що не виправдало ваших очікувань.
- Федоришин У***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Щиро дякую за гру! Дітям сподабалася, граються із задоволенням.
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Відповідає опису! Дуже цікава гра, рекомендую! Сину 4 роки, збирає найпростіші шаблони, але вже пробує і більш складні! Дуже захоплює увагу, годину сидів в тиші і складав! Але якщо менші за віком дітки- тільки під наглядом дорослих, бо є дрібні деталІ.
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Хороша цікава гра, має різні рівні складності, розвиває мислення у дітей.
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Дуже класна гра) багато елементів для гри))
- Достоинства:
- Кольорова, цікава) розвиває мислення)
- Ірина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Дуже цікава гра, сидимо без світла то дуже часто граємо, синочку 5 років) все так як і на фото, виріб з гарного матеріалу ) дякую
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Граємо із задоволенням
- Достоинства:
- Гарна гра, гарна якість
- Оксана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Чудова гра. Як для маленьких так і більш старших. Розвиває мислення, моторику.
- Фук О***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Гра справді цікава. Граємо з восьмирічним сином з великим задоволенням
- Достоинства:
- Цікава
- Альона Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Все як на фото, дякую
- Марія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Відповідає опису, швидка доставка.
- Надія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Настільна гра прийшла дуже швидко. Оглянувши склад все прийшло ціле і неушкоджене. Сподобалися насичені кольори та сама мета цієї гри - розвиток логічного мислення у дітей. Рекомендую і продавця (який відповідально ставиться до своєї роботи) і гру, яка займе вашу дитину на довго
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Горбань А***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Замовлення виконано в короткі строки, все прийшло вчасно і має такий же вигляд як на сайті.
Сама гра цікава, добре що є завдання на різні рівні, можна почати з простого і рухатись по складності.- Достоинства:
- Цікаво, корисно для розвитку
- Недостатки:
- Недоліків немає
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Playko
Дуже гарна гра) Цікава для дітей та дорослих. Яскравий та якісний матеріал. Дякуємо за швидку доставку та гарне обслуговуння)
- Достоинства:
- Цікава гра, якісний матеріал.
- Недостатки:
- Не виявлено.