- Руслан П***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Дуже класний, комфортний рюкзак
Рекомендую даного продавця та його товар. Замовлення було опрацьовано дуже швидко.- Достоинства:
- Якісний, вмісткий, для ноута саме те що потрібно, дощу не боїться.
- Недостатки:
- Як для мене вони відсутні
- Федько В***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Замовляючи рюкзак особливо не розраховував на високу якість, але був приємно здивований.
- Наталья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Чудовий рюкзак, рекомендую.
- Алена А***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Прекрасний місткий рюкзак, дуже якісний
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Найкращий рюкзак, і по функціоналу і по об'єму, за останні роки перебрав більше 30 рюкзаків, на маю думку цей 1 з кращих що я мав
- Достоинства:
- Тканина пошив, габарити та функціонал
- Недостатки:
- Габаритні речі із за пошиву просто не вмістяться
- Продавец MARITIM
Дякуємо за Ваш відгук! Нам важливо знати, що наш товар відповідає Вашим очікуванням і приносить користь у щоденному житті. Ваша оцінка не лише надихає нас, а й допомагає іншим покупцям приймати рішення. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечити найкращий сервіс і якість.
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Продавці швидко відреагували на відгук, та вирішили моє питання. Дякуємо за комунікацію та пораду.
- Достоинства:
- Якісний товар
- Недостатки:
- усунені
- Продавец MARITIM
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Добрий день.
Купувала на подарунок чоловіку, він залишився дуже задоволеним)
Мене дуже порадувала якість виробу, а чоловік зацінив кількість кишеньок для його дрібничок)
І це не єдині переваги- Достоинства:
- Якість виробу, зовнішній дизайн, продумана фурнітура
- Недостатки:
- Не знайшли
- Продавец MARITIM
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Хороший рюкзак, має хороший вигляд і великі відділи, на рахунок матеріалів все ок, але час покаже, на данний момент задовольняє на всі 100
- Достоинства:
- Ціна, функціональність, розміри, зовнішній вигляд
- Недостатки:
- Пока що не знайшов