- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл
Має приємний запах, беру чоловікові постійно, хоч і доволі парфумований але не сушить і подразнень чі алергій особисто у мого чоловіка не викликав, братимемо ще та рекомендуємо
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Объем: 500 мл
Підробка
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл
Отличный шампунь
- Галайда Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл
це топ!!!!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл
Гарний шампунь, користуюсь цією лінійкою засобів догляду відносно нещодавно, але ціна-якість на вищому рівні, подобається
- Дмитрий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл
Отличный шампунь для бороды. Наверное лучший производитель из доступных сейчас на рынке.
- Достоинства:
- Оригинальный запах, не сушит кожу, хорошо пенится.
- Марина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл
Запах ну очень на любителя.
- Павел Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл
Лучший шампунь для бороды
- Достоинства:
- Запах, делает бороду мягкой, не сушит кожу
- Сокур В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл
Дякую за шампунь. Хороша. Приємний аромат. Шкіру та волосся не пересушує. Мию голову та бороду.
- Достоинства:
- Ціна. Якість
- Недостатки:
- Немає.
- Віталій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл
Товар не є оригінальним, коли отримав товар у пункті видачі був здивований тим що банка без упаковки, а ще ніяк не запечатана, але те що продавець саме Rozetka спрацювало як заспокоєння. Репутація хорошого магазину, який не буде продавати такий собі товар, але це була помилка. По факту виявилось що всередині якийсь шмурдяк, а не той шампунь що повинен був там бути. Консистенція в нього схожа, милиться піниться і таке інше, але того специфічного аромату, яким мене радував попередній шампунь немає взагалі. я спочатку подумав що в мене Корона і я втратив чуттєвість до запахів, попросив дружину та вона підтвердила що запаху цей шампунь не має. А повинен, тому що його деревинний аромат зі спеціями було ще десь з годину відчутно після умивання, а це навіть з банки так не звучить.
Отже одно з двух, або це дика підробка, мені не відомо знає про це магазин чи ні, або хтось банально підставив магазин та намішав мені туди чогось а оригінальний розчин злив собі... як результат я дуже незадоволений товаром. та відповідно і магазином. :-( прошу представників магазину зв'язатись зі мною для вирішення питання.- Достоинства:
- Схожий на оригінал
- Недостатки:
- Підробка
- Артем Л***
Добрий вечір.підкажіть,будь ласка,де можна булоб придбати оригінал?
Дякую за відповідь.
- ВалерияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл
Брала парню. В целом норм — кожа не пересушивается, борода мягкая — но запах специфический. Мне лично очень мочей отдаёт…
- Достоинства:
- Промывает
- Недостатки:
- Запах специфический
- Віталій С***
в оригінального шампуню запах дуже приємний, схоже вас обдурили..
- Алексей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Shlyuz. Объем: 200 мл
- Володимир Д***Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл
Дуже класний шампунь. І пахне гарно. Використовую як шампунь для голови.
- Достоинства:
- Гарний запах, зручна тара.
- Александр А***Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл
Очень доволен им, он с приятный ароматом, приятной текстуры, и свои функции выполняет
- Александр А***Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл
- Горголюк В***Продавец: Rozetka. Объем: 200 мл
Отличный шампунь
- Достоинства:
- Качество
- Максим Ш***Продавец: Shlyuz. Объем: 200 мл
Полезная штука. Жена подарила, теперь борада пахнет лесом
- Достоинства:
- Запах